plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT

Sous vide kogebogen

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 140 kr
Spar 24 kr
116 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md) – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

140 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Den første bog på dansk om madlavning med SOUS VIDE, en teknik der sikrer dig perfekte måltider hver gang. Fremover er stegen altid mør, velsmagende og lyserød -og sådan er det hele vejen igennem. Sous vide-teknikken er magisk køkken-innovation. Nu kan du forkæle din familie og dine gæster med det mest velsmagende kød, som de nogensinde har oplevet. Det slår simpelt hen aldrig fejl, når du følger opskrifterne i denne bog. Tilmed gør sous vide-maskinen det meste af arbejdet for dig, så du kan foretage dig noget andet i mellemtiden. Tricket er at vakuumpakke kød, fisk og grønt og derpå tilberede det i en vandovn, som holder en nøje programmeret og stabil temperatur: Udstyret er tilmed ikke dyrt og vi giver dig tips og tricks for at finde det mærke, der passer dig bedst. SOUS VIDE har de brugt på stjernerestauranterne i årevis, og det er en af forklaringerne på, at kokkene altid kan servere mørt og velsmagende kød. Man går simpelt hen den omvendte vej i forhold til traditionel madlavning ved først at tilberede maden, så den når en perfekt temperatur, mørhed og farve hele vejen igennem for derpå at slutte af med den sidste overfladefinish i gryde eller pande, når det drejer sig om for eksempel en steg. De sidste par år er der kommet masser af nyt og prisvenligt grej på markedet. Derfor kan vi madglade hjemmekokke nu også gå i gang og servere uforglemmelige sous vide-måltider på højt niveau. Det er intet mindre end en ny og innovativ gastronomisk verden, der åbner sig. Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne bog, hvori du finder driftsikre opskrifter, masser af ideer til tilbehør og marinader samt tips om sous vide-udstyr til fornuftige priser.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788717045576
Forlag:
Gyldendal
ISBN-10:
8717045576
Indbinding:
Indbundet
Sider:
96
Udg. Dato:
3 nov 2015
Oplagsdato:
20 feb 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 189mm H: 224mm D: 14mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
;
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
99,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK