plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT

Spil - Skæg med bogstaver

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 221 kr
Spar 62 kr
159 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

221 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Nu kan du spille spillet med selveste Hr. Skæg - den populære figur fra Ramasjang.

Skæg med bogstaver-spillet gør det sjovt at lære om ord og bogstaver for børn omkring skolestartsalderen. Lær og leg med bogstaver og Hr. Skæg, løs opgaver i fem farvelagte kategorier - med spillet får du desuden tre ekstra-spil, så der er mange timers sjov i én æske!

Skæg med bogstaver spillet handler om at løse opgaver med bogstavers lyd, form og om hvilke ord, der begynder med hvilke bogstaver. Den, der samler flest Hr. Skæg-brikker, vinder spillet.

Fra start placeres spillebrikkerne grønne Q, blå W, gule X og røde Z på hver sin plads på pladen. Spillerne vælger hver den spillebrik, de vil spille med. Alle brikker bliver stående, selvom man ikke er fire spillere. Kortene blandes, bogstavbrikkerne bredes ud og Hr. Skæg-brikkerne tælles op, så det passer med antallet af spillere: 25 brikker til to, 30 brikker til tre, 36 brikker til fire. Nu er det tid til at have skæg med bogstaver!

Både farveterningen og talterningen skal kastes. Man flytter først det antal felter, talterningen viser og lander på et bogstav. Dernæst skal en opgave løses i den farve, som farveterningen viser. Der er forskellige opgaver at løse, som for eksempel at skrive bogstavet, som spillebrikken står på. Eller finde en ting med samme begyndelsesbogstav, som det man står på. Eller trække et kort med tre billeder, hvor ét af billederne har et andet begyndelsesbogstav end de andre.

Æsken indeholder også tre andre variationer; et spil for én spiller kaldet ABC-slangen og to spil for flere spillere kaldet Træn Bogstaver eller Ord af ord.

Fra 4 til 7 år 

1-4 deltagere 

Spilletid: 20+ minutter.

EAN:
6416739405216
Dimensioner:
B: 250mm H: 250mm D: 60mm
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele