Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Sportsdirektøren

af Brian Holm og Tonny Vorm

Hæftet, 2012

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

189,95 kr
Spar 110,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

20% RABAT

239,95 kr
Spar 60,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

3 boganmeldelser af Sportsdirektøren
Sportsdirektøren er Brian Holms tilbageblik på den sidste sæson som sportsdirektør for HTC holdet, også det sidste år i holdets historie, da det blev lukket i 2011. Som cykelfan har jeg heldigvis fået mere og mere af min store interesse dækket gennem de seneste år. Dels sender TV mere fra løbene, der er kommet mere fokus på forholdende og menneskene bag holdet og endelig er der skrevet noget virkelig gode bøger af gode folk, her vil jeg specielt nævne: Riis, om Bjarne Riis og Debutantens dagbog af Dennis Ritter & Chris Anker Sørensen. Jeg har fulgt Brian Holm i mange år, både som udøvende rytter og sportsdirektør. Jeg har stor respekt for det store arbejde han udfører, og ikke mindst for hans store viden og delagtiggørelsen i hans dispositioner. Senest har jeg læst hans seneste bog: Den sidste kilometer - om Brians kamp mod cancer. Jeg har som sagt stor respekt for manden, så naturligvis måtte jeg med bag kulissen i denne bog, og jeg kan med det samme afsløre: Det var herligt at være med. Bogen er virkelig velskrevet, sproget er levende og flyder i en lind strøm. Nuvel, læseren skal være interesseret i cykling, men det antager jeg er et præmis for overhovedet at kaste sig over bogen. Den er så velskrevet, at jeg var til stede under hele sæsonen, jeg kunne for mit indre blik se Brian Holm dirigere tropperne, og næsten høre hans stemme, mens jeg læste - Det var virkelig guf. Dette er et unikt indblik i de taktiske forberedelser og udførelser, opbygningen omkring holdet, de menneskelige relationer: indbyrdes på holdet fra top til bund, holdene imellem og mellem hold og arrangører m.v. Jeg var bl.a. med da ryttere blev valgt til og fra, da Alex Rasmussen må fyres og da Mark Cavendish, den store spinterkonge, skal have hjælp til at vinde VM i København. Kort sagt: Jeg var med derinde, hvor alt det essentielle omkring et cykelhold skal fungere. Brian Holm er en mand af få og konkrete ord i offentligheden, her løftes lidt af sløret for en af hans andre sider. Han er hård når det gælder, både overfor hans familie og hans arbejdskollegaer, men samtidig evner han at give ris og ros på en saglig og respektfuld måde - Han er i min optik, en stor gave til cykelsporten. Da jeg altid sidder med abstinenser i vinterperioden, har jeg her fået stillet dem en smule, denne bog gav mig både fænomenal viden, herlige "gensyn" og fik mig til at glemme det kolde efterår udenfor. Samtidig må jeg med skam melde, at det var gået min næse forbi, at Brian har skrevet en bog om hans karriere. Men pyt, for det at jeg har misset den hidtil, gør jo nu, at jeg kan glæde mig til endnu en tur gennem cykelland denne vinter. For cykelfans er denne bog et MUST read, velskrevet, informativ og levende Læs den!
Denne bog skal kun læses hvis man har interesse i cykelsporten, ellers er det begrænset hvad man får ud af den! Man følger Brian Holm gennem en sæson på HTC-Columbia hvor det er hans opgave at holde styr på stjerner som Lars Bak, Mark Renshaw og ikke mindst Mark Cavendish. Man får et helt unikt indblik i en sportsdirektørs liv, som rummer så meget mere end at sidde i en bil bag feltet. Det store plus for denne bog, er uden tvivl Brian Holms natur. Hans kvikke kommentarer og meget kyniske tilgang til cykelsporten formår de at få med i bogen, hvilket gør at den virker hudløst ærlig, samt skrevet med et glimt i øjet!
Hvis man har bare en smule interesse i cykling, så skal man læse denne bog! Brian Holm er hudløst ærlig og fortæller i bogen, hvad han som sportsdirektør gennemgår i gennem et cykelår. Det er fantastisk læsning,
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display