Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Stadig mig

af Jojo Moyes

Indbundet, 2018

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

99 kr

Spar 200,95 kr (67%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
156 kr 239 kr
156 kr 239 kr

Beskrivelse
STADIG MIG er den eventyrlige efterfølger til Jojo Moyes’ populære bestsellers, ’Mig før dig’ og ’Efter dig’. I Stadig mig få vi et dejligt gensyn med Louisa Clark, som nu brændende ønsker at opfylde Wills ønske om at leve eventyrlystent. Louisa begiver sig derfor up på en rejse, hvor hun flytter til famøse New York. Louisa Clark lander i New York, parat til at kaste sig ud i sit nye liv. Samtidig er hun overbevist om, at hun vil være i stand til at opretholde gnisten i sit forhold til kæresten, Sam, som bliver boende i England. I New York får Louisa nye arbejdsgivere, i form af det yderst velhavende Gopnik-par. Louise bliver her præsenteret for en tilværelse, som ligger meget langt fra hendes mere beskedne livsstil i England. Af Leonard Gopnik og hans yngre kone Agnes, introduceres Louisa for New Yorks topfolk og overklasse herskaber. Louisa præsenteres blandt andet for Joshua Ryan, en mand, som genkender Louisa, og bringer minder fra hendes fortid frem. Louisa forsøger at holder sammen på hendes liv i England, og samtidig leve livet i New York, men hendes virke i New York gør at Louisa må holde på vigtige hemmeligheder – og ikke kun hendes egne. Under opholdet må Louisa spørge sig om: Hvem er Louisa Clark? Og hvordan skaber hun ro i et hjerte, der er splittet i to?

Bog detaljer
Dansk
9788763853521
Cicero
Agnete Dorph Stjernfelt
8763853523
Indbundet
468
23. januar 2018
22. maj 2018
1
2
B: 154 H: 228 D: 44 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
I ly for regnen
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 174 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Sommeren jeg mødte...
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 175 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

5 boganmeldelser af Stadig mig
Jeg har næsten ikke ord til at beskrive, hvor god en læseoplevelse denne bog var. Hele serien af Jojo Moyes blæste mig omkuld, lige fra jeg hulkede mig igennem den første. Denne tog fat hvor jeg tidligere slap - jeg var med det samme tilbage i den stemning, jeg fandt så fantastisk. Personerne, følelserne - alt spiller. Jeg smilede, græd og knugede bogen. Historien er fortalt levende og så fantastisk at jeg ikke kan anbefale den nok. Læs hele serien, men husk kleenex.
Jeg tror faktisk at jeg er ligeså begejstret for denne bog, som jeg var med den første i serien om Louisa Clark. Der er så meget karakter i Louisas personlighed, at hun kan bære hele fortællingen alene. Den er dog krydret med bipersoner, med sjove, skæve, charmerende og umulige personligheder, til at krydre fortællingen og gøre læseoplevelsen endnu bedre. Jeg føler at jeg har været med Louisa i New York. Der er livagtige og realistiske beskrivelser af by og miljø. Der er stemningsbeskrivelser og betragtninger, der maler levende billeder for ens indre øje. Min fantasi har arbejdet på højtryk og jeg har nydt hver en oplevelse som Jojo Moyes har inviteret mig med på. Kærlighedsdelen har været spændende og medvirkende til at jeg har læst og læst. Det har været vigtigt for mig at nå en slutning. At følge Louisa til den skæbne som hun fortjener, efter at hun i mange år har sørget over Will og været i vildrede over hvor i livet hun hører til. Jeg synes at denne tre'er er utroligt velskrevet og at den formår at slå en endelig knude på historien om Louisa Clark. Endeligt vil jeg sige, at det kunne være skønt, hvis hele serien blev filmatiseret, da jeg levende kan forestille mig Emilia Clarke, i bistribede strømpebukser på Fifth Avenue. Det ville være mægtigt!
Stadig mig er efterfølgeren til Mig før dig og Efter dig, som efter min mening er nogle skønne og livsbekræftende bøger. Jeg elskede de to andre bøger og jeg håbede jeg også ville elske Stadig mig. Det kom jeg til og jeg synes det kunne være dejligt med en bog mere om Louisa Clark, for jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå hende videre fremover , men jeg forstår også godt, hvis Jojo Moyes stopper med Stadig mig, for det er bedre at stoppe mens legen er god end at blive ved med en serie, som måske ikke bliver ved med at være populær.
Skøn bog - ikke mindre. Det er nemt at falde ind i Louisas verden igen og som med de to foregående bøger i serien, er den ikke til at slippe. Det var en herlig bog til sidste weekend. Jeg kan varmt anbefale alle Jojo Moyes bøger.
En rigtig pageturner - romantisk, humoristisk, tragisk, livsbekræftende. Om at finde sig selv og sit kald her i livet. Jeg er vild med den!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display