Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Sukker

af Gitte Løkkegaard

Hæftet, 2015

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 200,00 kr

Medlemspris info-icon

124,95 kr
Spar 75,05 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

9 boganmeldelser af Sukker
Boganmeldelse Sukker af Gitte Løkkegaard 19 årige Nina er kæreste med Lauritz og har mere eller mindre et åbent forhold. Nina har en del engangs affærer, men lever et helt almindelige liv som en på 19 år. Med fester, veninder, skole osv. Nina forelsker sig i sin nye chef Thomas, som er 15 år ældre end Nina og, han i hende og de begynder et heftigt forhold, Nina og Thomas har det rigtig godt sammen i starten, men Thomas' fortid og hans sygelig jalousi kommer hurtigt til at styre hverdagen. Sukker handler om sex, jalousi og kærlighed. Sukker skrevet godt, den er let at læse og har en god historie. Men jeg mangler noget, jeg ved bare ikke hvad. Jeg elsker Ninas forhold til hendes forældre, de er helt fantastiske, enhver teenageres drøm. Og Ninas veninde Sally er sjov og sød. Og Nina selv. Dem er Gitte Løkkegaard gode til at fortælle om. Vi får ikke meget at vide om Thomas og hans liv, kun om en tidligere kæreste, og et par venner. Der mangler jeg lidt dybde. Jeg vil anbefale bogen til dem der kan li at læse om jalousi og selvfølgelig kærlighed og sex, men uden de store forventninger.
Sukker er en super god og spændende ungdoms bog, der handler om den unge 3. G'er Nina og hendes meget forvirrende kærlighedsliv. Bogen indeholder både kærlighed, sex, utroskaber, venskaber m.m Den er fantastisk og kan nemt læses! :)
Nina Løvbjerg er en 19 årig selvsikker gymnasieelev. Der er nok at se til for Nina, som går i 3. g og lever en almindelig tilværelse sammen med sine forældre, bror, veninder, fester og kæreste. Hun er rigtig glad for sin søde kæreste, men alligevel kan hun ikke lade være med at have en del engangsaffærer. Alting vender op og ned på Ninas almindelige tilværelse, da hun møder Thomas. Nina arbejder for Thomas, som er 16 år ældre end Nina. De forelsker sig i hinanden, men deres kærlighed er ikke ukompliceret, da Thomas har en smertefuld fortid bag sig, og det skaber problemer imellem Nina og Thomas. Vil deres kærlighed overvinde problemerne imellem dem? Jeg har læst gode anmeldelser af Gitte Løkkegards roman "Sukker", så jeg gik spændt og forventningsfuld i gang med bogen. Jeg blev ikke skuffet, og jeg forstår udmærket hvorfor, at bogen har fået ros og gode anmeldelser, idet bogen er velskreven og siderne vender hurtigt af sig selv, derfor er bogen hurtigt læst. Jeg har tidligere læst andre danske forfatteres forsøg på at skrive erotiske bøger, men dem blev jeg på ingen måde grebet af, jeg syntes de var dårlige efterligninger af f.eks. Fifty Shades of Grey. "Sukker " kunne jeg godt lide, da det handlede om den unge Nina og den langt ældre Thomas med ar på sjælden. Jeg kunne ikke lide Nina i starten. Jeg syntes hun var for overfladisk, forkælet og umoden. Men jeg kom til bedre at kunne lide hende som handlingen skred fremad. Dog brød jeg mig bestemt ikke om hendes behandling af Lauritz, han fortjente, at hun var mere ærlig over for ham, og jeg forstår godt hvorfor Thomas gav hende et ultimatum. Jeg håber, at der kommer flere bøger om Nina og Thomas, for jeg syntes afslutningen på bogen var meget brat.
"Sukker" kan nok bedst beskrives, som Fifty Shades til teenager, dog ikke sagt, at den ikke kan læses af voksne. Jeg følte mig draget fra første side, og jeg var især glad for alle de "almindelige hverdags ting". Der er ikke tilført en masser glitter og glamour, dyre biler, eller fantastisk rigdom, som man kender, men man får istedet en skøn ærlighed, drama, sex, jalousi, og kærlighed. Det er dejligt, at se, at selvom man måske har læst lignede historie før, så formår Gitte Løkkegaard alligevel, at lave nogle gode twist, og en kanon afslutning, som jeg overhovedet ikke så komme. Fedt!
Sukkers resume syntes jeg var utroligt cliche. Men som jeg gik læst mere og mere af bogen, jo bedre og bedre blev den. Selvom resumeet kan få dig til at vælge noget andet, vil jeg fortælle dig at bogen er værd er at læse, den overraskede mig positivt , og jeg syntes den er rigtig god. Vil klart anbefale den til alle, som elsker at læse om romance og det at falde hårdt for en! 'Thumbs up' her fra!
Hvis man kunne lide fifty shades of grey, så kan man også lide den her. Den her er bare den milde udgave af den. "Sukker" er mere lavet til teenagere end nogen andre. Bogen er lige for de unge teenager piger. Bogen er meget ensformig, men hvis man kan lide den fra starten, gør det ingenting. Der er meget spænding i, og rigtig meget kærlighed. Det er en god bog, og jeg selv mener, at det er en bog der vil blive meget populær.
Jeg har været så heldig at få lov til at læse og anmelde bogen “Sukker.” Og udfra hvad jeg kunne læse i beskrivelsen om den, kunne jeg næsten ikke vente med at komme igang. ?Den handler om 19 årige gymnasieelev Nina Løvbjerg, som bliver stormende forelsket i sin chef Thomas. Den store aldersforskel gør, at de ser lidt anderledes på forskellige ting som fx. utroskab og flirteri. Flirteri er noget som Nina gør for sjov, og hun kunne aldrig drømme om at være Thomas utro. Men pga. af en tidligere kæreste vil Thomas ikke tolerere nogen form for utroskab eller flirteri med andre. Jeg synes, at det er en rigtig god bog, det er utroligt nemt at identificere sig med Nina, og forfatteren er god til at beskrive, hvordan hun har det og oplever tingene. Jeg synes, at dialogen mellem personerne er flydende, og det er nemt som læser at finde ud af, hvem der siger hvad og hvornår. Dog er det lidt trættende at blive ved med at læse om Thomas’ uretfærdige anklager og jalousi episoder mod Nina. Men det blev det hele værd, da jeg nåede til slutningen som- efter min mening- er helt genial. Alt i alt synes jeg, det var en rigtig god bog, som bliver læst på få dage, jeg kan klart anbefale den til andre. -Amalie
Jeg synes bogen er okay, man bliver draget meget af Ninas lidt specielle verden, da hun oplever noget ikke alle teenagepiger ville opleve. Det er en meget erotisk bog, og meget fangende. Jeg vil dog mene at bogen virker lidt som noget man har læst før. Men udover det, var det en rigtig spændende bog, som var hurtig at komme igennem, da man ikke havde lyst til at lægge den fra sig, og ser sker der nogle små twist engang imellem, som gør bogen mere interessant.
En enormt fangende bog, der er svær at lægge fra sig igen. Man bliver draget ind i Ninas verden, og bliver taget med på en rutsjebanetur gennem hele følelses registret. Det er en bog der er meget virkelighedsnær - men alligevel langt fra min egen hverdag.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display