Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Superkost til hjernerystelser

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 149 kr
Spar 23 kr
126 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Bogen SUPERKOST TIL HJERNERYSTELSER er skrevet af Charlotte Lillegaard Petersen. Lær at forstå din hjernerystelse, og hvilken betydning kosten har for helbredelsen. Læs om, hvordan du kan spise dig til mere ro, mere energi og færre smerter.
 
Vi ved allesammen, at det kræver ro at komme sig over en hjernerystelse. Men er du også klar over, at vores mad spiller en meget vigtig rolle til at hjælpe hjernen på vej til en normal funktion igen? Du kan selv gøre en stor forskel med den rigtige kost, og bogen SUPERKOST TIL HJERNERYSTELSER kan hjælpe dig godt på vej.
 
Her i bogen introducerer naturopath Charlotte Lillegaard Petersen dig for kostprincipperne med begrundelser for, hvorfor det giver mening at tilpasse kosten til situationen. Hun har selv været igennem to hjernerystelser og giver en detaljeret vejledning i kostens betydning efter en hjernerystelse. Det er nødvendigt med en kost, der er hjernevenlig, dæmper inflammation, sikrer et stabilt blodsukker, dæmper de skadelige frie radikaler, der frigives ved ulykken, og støtter fordøjelsen.
 
Med information, motivation, casehistorier og opskrifter kommer bogen helt tæt på virkeligheden for patienter med hjernerystelse. Patienten mødes i øjenhøjde og motiveres og inspireres til at komme i gang til trods for belastende symptomer som træthed, kvalme, hovedpine m.v. Kosten er sund for alle, så pårørende må meget gerne læse og spise med.
 
Bogen henvender sig til alle, der har problemer efter en hjernerystelse. Det er nemlig aldrig for sent at gå i gang med den hensigtsmæssige kost. Selv efter lang tid er det muligt at opnå forbedringer, så det kan godt betale sig at ændre sin kost, hvis man har gamle skader.
 
Bogens forfatter Charlotte Lillegaard Petersen er Naturopath, foredragsholder og forfatter til en bog om whiplash. Med sin faglige viden og sine personlige erfaringer med flere hjernerystelser, ved hun, hvad hun skriver om. Bogen opskrifter er udarbejdet af Sabine Murati.
 
Mindst 25.000 danskere pådrager sig hvert år en hjernerystelse. Flertallet kommer sig efter relativ kort tid, uden behandling. Men desværre trækker vanskelighederne efter ulykken ud for nogle, og 10-15% har fortsat mén efter et år. Kilde: Hjernerystelsesforeningen.

 

 


 
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793430761
Forlag:
Muusmann Forlag
ISBN-10:
8793430760
Indbinding:
Paperback
Sider:
129
Udg. Dato:
6 jun 2017
Oplagsdato:
1 mar 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 174mm H: 242mm D: 14mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Superkost til hjernerystelser
Charlotte Lillegaard Petersen
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage