Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Svar

En lydbog er en bog, der er indtalt, så man kan høre den fremfor at læse den - f.eks. når man er på farten, laver mad eller lignende.

Lydbogen sendes IKKE som en fysisk CD til dig. Det er en fil, som du kan downloade til din computer, og som derefter kan afspilles på din computer, eller du kan hente vores gratis Plusbog Play app for at afspille lydbogen på iPad/tablet eller telefon.

Når du modtager en ordrebekræftelse på dit køb af en lydbog, kan du straks derefter downloade den til din computer ved at gå ind under "Min profil" og vælge fanebladet "Mine digitale køb" øverst oppe på Plusbog.dk. Eller du kan downloade lydbogen direkte til din mobil ved først at hente Plusbog Play app'en fra App store eller Google Play Store.