Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Bliv Plusmedlem og spar op til 90% på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Svar

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på iPad, tablet, smartphones og e-bogslæsere. Du finder dine køb af e-bøger under punktet "Mine digitale køb" på fanebladet "Min profil" øverst til højre på Plusbog.dk. Herfra kan du downloade dine elektroniske køb, der straks er klar til læsning.