Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Synderen

af Tess Gerritsen

Ebog, 2016

Til download omgående

Fragt pr. ordre 0 kr

Forlagets pris 155,62 kr

info-icon Medlemspris

37,50 kr

Spar 118,12 kr (76%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
En snefyldt decemberdag bliver kriminalassistent Jane Rizzoli kaldt ud til et kloster og finder et blodigt gerningssted, der får det til at isne helt ind i knoglerne. To nonner er blevet brutalt overfaldet inden for klostrets mure, den ene med døden til følge og den anden alvorligt kvæstet. Umiddelbart er der ikke noget motiv til overfaldet, men under obduktionen af den unge søster Camille gør retsmediciner Maura Isles en chokerende opdagelse, og snart efter bliver endnu et lig fundet, lemlæstet til ukendelighed. Sammen må Rizzoli og Isles finde forbindelsen mellem de grufulde mord, der trækker tråde til hidtil uopdagede rædsler. Idet gamle hemmeligheder kommer for en dag, bliver Isles draget længere og længere ind i efterforskningen, der pludselig berører hende på en langt mere personlig måde, end hun nogensinde havde forestillet sig.Utroligt medrivende – du vil ikke være i stand til at lægge den fra dig.Mo HayderTilfredsstillende … Synderen er lige så tempo­fyldt og grufuld som en rasende storm.Entertainment WeeklyGerritsen har en fantasi, som gør hende i stand til at fremmane menneskelig adfærd så mørk og skræmmende, at hun får Edgar Allen Poe og H. P. Lovecraft til at virke som dengsedrenge.Chicago TribuneEndnu en fængende, rædselsvækkende thriller i hendes ekstremt populære serie.Booklist

Bog detaljer
Dansk
9788771074420
Jentas
Anne Mette Poulsen
8771074422
Ebog
27. oktober 2016
epub


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 28 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 63 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 68 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

1 boganmeldelse af Synderen
Endnu en spændende bog af Gerritsen. Denne gang kaldes kriminalassistent Jane Rizzoli ud til et kloster, hvor et koldblodigt overfald og mord er begået! Retsmediciner Maura Isles bliver tilknyttet sagen og gør en chokerende opdagelse af liget på den unge nonne - inden længe findes endnu et lig, lemlæstet til ukendelighed og det bliver startskuddet på et tempofyldt og grufuld plot, hvor især Isles hurtigt bliver involveret på flere måder end hun aner. Inden længe bliver FBI også involveret i sagen, hvilke påvirker Rizzoli privat, da FBI agenten er Gabriel Dean - De har stadig et kapitel, der ikke er helt afsluttet! Vi bliver budt indenfor i Dr. Maura Isles fortid, hvilke giver et bedre billede af hendes personlighed og måske også, hvorfor hun og Jane Rizzoli klikker godt sammen. Udover en fantastisk plot, bliver bogen kun gjort endnu bedre ved, at Gerritsen skildre de to stærke kvinder med deres personlige udfordringer, der også viser deres følsomme side! Kan varmt anbefales!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display