Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Syv år for PET

Vores normalpris 299 kr
Spar 50 kr
249 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
299 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:

Syv år for PET af Morten Skjoldager – Efterretningstjenesten fik nedlagt fogedforbud mod udgivelse af denne meget omstridte bog, hvori forhenværende chef for Politiets Efterretningstjeneste igennem syv år, Jakob Scharf, blotlægger diverse PET-operationer.

 

Bogen Syv år for PET er en insiderberetning, hvor Jakob Scharf efter 3 års tavshed taler ud - bl.a. om ”Mørkemændene”, som lagde planer om massedrab i Danmark efter Muhammedkrisen, og om de kendte og mindre kendte PET operationer.  

 

Jakob Scharf beretter i bogen om sin chefmission og sin rolle i moderniseringen af PET, der resulterede i, at den hemmelige efterretningstjeneste udviklede sig til en slagmark af lækager og sladder, Han skildrer de meget dedikerede agenter og fortæller, hvordan man hverver en meddeler. Han taler ærligt ud om nødløgnen i den såkaldte Christiania-sag, der fældede ham - efter syv år for PET. 

 

Journalist Morten Skjoldager tegner i bogen det hidtil klareste billede af truslen mod vores land og PET’s muligheder for at håndtere disse. Han har fået aktindsigt i stakkevis af PET- og politirapporter samt retsdokumenter og har interviewet kilder i både ekstremistiske miljøer og i politiet. 
 

Kan denne tankevækkende bog om gangster-jihadister og terrorprædikanter mon bringe rigets sikkerhed i fare og skade PET’s videre arbejde, som der er blevet spekuleret i…?

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771594690
Forlag:
People'sPress
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771594698
Indbinding:
Indbundet
Sider:
440
Udg. Dato:
12 okt 2016
Oplagsdato:
22 mar 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 166mm H: 238mm D: 42mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Syv år for PET
Morten Skjoldager
Plusbogs
medlemmer giver
3 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Helle den 17. september 2018
Denne bog har jeg læst, akkurat som jeg læser en novellesamling, en historie/sag ad gangen, og så har bogen fået lov til at hvile lidt. Og jeg lærte meget, især om PET’s arbejdsmetoder, og deres manglende samarbejde med andre offentlige instanser. Jeg kunne huske langt de fleste af sagerne, men selvfølgelig kendte jeg dem kun fra aviserne og nyhedsmedierne. Den sag, der optog mig mest, var nok sagen om Henrik Sass. Jeg tror stadig ikke, at alt er kommet frem i den sag, og hvis det er som beskrevet i bogen, er der ikke ret mange mennesker i Danmark, der ville kunne blive ministre. At en rocker viser sine muskler over for Henrik S., kan på ingen måde gøre ham inhabil. Efter at have læst hele bogen synes jeg, at det virker som spild af skatteborgernes penge at opretholde PET i den form, der beskrives med al deres hemmelighedskræmmeri og arrogante holdning til andre statslige instanser, men derimod fandt jeg intet, der kunne begrunde en retssag mod Jakob Scharf.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage