plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

Syv år for PET

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 224 kr
Spar 30 kr
194 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

224 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Syv år for PET af Morten Skjoldager – Efterretningstjenesten fik nedlagt fogedforbud mod udgivelse af denne meget omstridte bog, hvori forhenværende chef for Politiets Efterretningstjeneste igennem syv år, Jakob Scharf, blotlægger diverse PET-operationer.

 

Bogen Syv år for PET er en insiderberetning, hvor Jakob Scharf efter 3 års tavshed taler ud - bl.a. om ”Mørkemændene”, som lagde planer om massedrab i Danmark efter Muhammedkrisen, og om de kendte og mindre kendte PET operationer.  

 

Jakob Scharf beretter i bogen om sin chefmission og sin rolle i moderniseringen af PET, der resulterede i, at den hemmelige efterretningstjeneste udviklede sig til en slagmark af lækager og sladder, Han skildrer de meget dedikerede agenter og fortæller, hvordan man hverver en meddeler. Han taler ærligt ud om nødløgnen i den såkaldte Christiania-sag, der fældede ham - efter syv år for PET. 

 

Journalist Morten Skjoldager tegner i bogen det hidtil klareste billede af truslen mod vores land og PET’s muligheder for at håndtere disse. Han har fået aktindsigt i stakkevis af PET- og politirapporter samt retsdokumenter og har interviewet kilder i både ekstremistiske miljøer og i politiet. 
 

Kan denne tankevækkende bog om gangster-jihadister og terrorprædikanter mon bringe rigets sikkerhed i fare og skade PET’s videre arbejde, som der er blevet spekuleret i…?

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771594690
Forlag:
MagnoliaPress
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771594698
Indbinding:
Indbundet
Sider:
440
Udg. Dato:
12 okt 2016
Oplagsdato:
21 dec 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 166mm H: 238mm D: 42mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele