Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost Martin Kreutzer, Simon Weisdorf, Mette Bender 9788740075205
Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost

Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost

36% PLUSRABAT

Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost

Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf beskriver, hvordan verdens sundeste kost kan bane vejen til drømmevægten. Makkerparret bag flere bestsellere om ant... læs mere
1 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 109 kr
191 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
300 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740075205
ISBN-10:
8740075206
Indbinding:
Hæftet
Sider:
248
Udg. Dato:
27 dec 2022
Oplagsdato:
27 dec 2022
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 171mm H: 245mm D: 20mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost

Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf beskriver, hvordan verdens sundeste kost kan bane vejen til drømmevægten.

Makkerparret bag flere bestsellere om anti-inflammatorisk kost viser i deres nye bog vejen til, hvordan man én gang for alle kan opnå et vægttab og svælge i lækker mad.

Den anti-inflammatoriske kost er med god grund berømmet for sine mange gode virkninger mod en lang række helbredsproblemer, f.eks. gigtsmerter, overbelastningsskader og hjerte-kar-syg[1]domme. Kombinationen af fede fisk, planteolier, nødder, grøntsager, frugt og andre råvarer går i et nærmest magisk samspil ind og understøtter kroppens immunforsvar og dæmper den tilstand af kronisk inflammation, som kan få mange skavanker til at blusse op.

Derimod vil det være nyt for mange, at den anti-inflammatoriske kost også har et andet vigtigt potentiale: Den kan reducere ens fedtdepoter på sundeste vis. Især hvis man har et livmål i den høje ende, kan der ligge en kæmpestor anti-inflammatorisk gevinst i at smide nogle kilo, da mavefedt fungerer som en rugekasse for inflammation, der kan sprede sig til resten af kroppen.

Tab sig sundere med anti-inflammatorisk kost forklarer, hvordan man får fuld glæde af de gode madvarers slankende egenskaber – uden at give køb på sundhed, mæthed og ikke mindst velsmag. Som læser bliver man klædt godt på til projektet med nogle få, vigtige retningslinjer for, hvordan måltiderne skal skrues sammen, et forslag til en kostplan – og 55 lækre opskrifter, der ikke bare giver anti-inflammatoriske superkræfter, men også en god og langvarig mæthed mellem måltiderne.

Bogen indeholder desuden en udførlig guide til, hvordan man kan skrue endnu mere op for vægttabet og den anti-inflammatoriske virkning i kroppen ved at dyrke motion, ikke mindst ved at gå.

Martin Kreutzer og Simon Weisdorf er begge madentutiaster, ernæringseksperter og forfattere til flere bøger om anti-inflammatorisk kost, bl.a. Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger, Velsmurt og Velsmurt hjerne.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost" af Martin Kreutzer, Simon Weisdorf, Mette Bender
1 anmeldelser
Hsp3200 / 51 anmeldelse(r)
den 06. januar 2023
Super god og velskrevet bog med en masse gode fif til at leve sundere, få sig en mere aktiv hverdag og spise antiinflammatorisk samt ideer/ motivation til at holde sig til den sunde og nye livsstil. Jeg glæder mig meget til at prøve at "leve" efter denne bog, da den har været en super inspiration til at prøve noget nyt dette år. :)