Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Tak for alt godt Jensen

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 199 kr
Spar 33 kr
166 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

199 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Tak for alt godt Jensen
”Tænk, hvis jeg var en sommerfugl, - så ku´jeg bare flyve fra dem, der står og mænger sig her, og flyve hjem.”  I Tak for alt godt Jensen skildres Emmys hjertegribende historie; først det lange gode liv, der stod i skærende kontrast til hendes oplevelser, tanker og følelser de sidste 7 år, hvor hun var fast sengeliggende i en plejehjemsseng og overladt til personalets opfattelse af omsorg. Emmy accepterede sine vilkår og der faldt aldrig et ondt ord fra hendes mund. Hun ”forstod” deres travlhed, selv når det var på bekostning af hendes egne plejebehov. Som læser inviteres man ind i hendes univers, hvor hun på sin helt egen undrende facon giver et medrivende indtryk af omsorg uden indsigt og medmenneskelighed. Som læser sidder man tilbage med en følelse af, at sådan kan man ikke behandle mennesker. Bogen slutter af med indlæg om etiske holdninger og om måden at udvise indlevelse på, i mødet med det andet menneske, under hverdagens praktiske omsorg.Tak for alt godt Jensen er skønlitterær knækprosa, når det er smukkest. Fortællingen er baseret på det virkelige livs oplevelser, og gør opmærksom på nødvendigheden af empati i omsorg og pleje. “Det er rart, at her er nogen herinde hos mig, som har tid til at være tilstede.”Bogen henvender sig til dem, der er pårørende og til dem, der arbejder med omsorg i deres professionelle liv.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788799197637
Forlag:
Almennyttigt Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8799197634
Indbinding:
Hæftet
Sider:
124
Udg. Dato:
2 maj 2012
Oplagsdato:
17 jun 2013
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 150mm H: 210mm D: 10mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Tak for alt godt Jensen
Anne Gro Hansen
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage