Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Tatovøren fra Auschwitz Heather Morris 9788793338968
Tatovøren fra Auschwitz

Tatovøren fra Auschwitz

21% PLUSRABAT

Tatovøren fra Auschwitz

Den hjerteskærende og uforglemmelige INTERNATIONALE BESTSELLERSolgt over 12,5 millioner bøger på verdensplanNy TV-serie i seks dele på SKY TV (2022)Baseret på den sande historie om Lale SokolovFænomen... læs mere
3 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 32 kr
117 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
149 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793338968
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793338961
Indbinding:
Paperback
Sider:
0
Udg. Dato:
22 maj 2020
Oplagsdato:
26 nov 2022
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 156mm H: 233mm D: 20mm
Anmeld
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Tatovøren fra Auschwitz

Den hjerteskærende og uforglemmelige INTERNATIONALE BESTSELLER
Solgt over 12,5 millioner bøger på verdensplan
Baseret på den sande historie om Lale Sokolov

★★★★★★
Intet mindre end en hyldest til livet og kærligheden. Et absolut Must-read.
- Knirkes Bøger

♥♥♥♥♥♥
En fortælling om indre styrke, medfølelse og aldrig at give op. I de mørkeste tider vil der altid være lys – og Lale Solokov var et af disse lys.
- Cats, books and coffee

★★★★★
Det er en bog der vil sidde i mit sind i lang tid, og jeg vil aldrig glemme de mange følelser den frembragte.
- Din boganmelder - Janne Meilstrup

★★★★
»Tatovøren fra Auschwitz« er fremragende og spektakulær.
- Berlingske - Anne Sophia Hermansen

Jeg læste bogen med tilbageholdt åndedræt på en enkelt dag og ville ønske, den havde været dobbelt så lang. Den får min allervarmeste anbefaling. Læs den!
- Bogblogger - Tanja Hirsvang Tybring

★★★★
Der findes mange historier og beretninger om 2. verdenskrig og fra koncentrationslejrene, men jeg tror at dette er den mest hjerteskærende jeg har læst.
- Fru Thulstrup

Det er en barsk, smuk og utrolig historie, som flere gange bragte tårerne frem.
- Nilles litteratur

★★★★
Man kommer gennem hele følelsesregistret med tårer og vrede over uretfærdigheden og alt det forfærdelige der sker, men også glæde over lyspunkterne, som varmer helt ind i hjertet.
- Reading Raindrops

Fænomenal
-The Times

Over 57 uger på TOP 4
på New York Times bestsellerliste

TATOVØREN FRA AUSCHWITZ er baseret på den sande historie bag et af holocausts stærkeste symboler – de uudslettelige tal, der blev tatoveret på fangernes arme. Da Lale Sokolov, en slovakisk jøde, fik tildelt jobbet som ’Tatovøren’ – og i bogstaveligste forstand blev tvunget til med blæk at kradse numre ind i sine medfangers arme – brugte han den smule frihed, som hans position tillod, på frit at bevæge sig omkring og bytte juveler med mad. Sådan kunne han holde andre fanger i live.

Der er skrevet utallige bøger om holocaust, men ikke en helt som denne. Lale Sokolov forstod præcis, hvad der ventede ham selv og de andre fanger, og var fast besluttet på ikke kun at overleve, men at leve sit liv til fulde. Selvom hans historie er forfærdelig, er det en historie om håb og mod – og, hvor utroligt det end lyder, også om kærlighed.
I den lange kø af fanger, der ventede på at blive tatoveret, stod en skrækslagen ung kvinde. For Lale, som var en selvsikker og til tider letsindig fyr, var det kærlighed ved første blik.

Gita og Lales kærlighedshistorie er blevet kontrolleret via den dokumentation, der findes, og som er tilrådighed. Fortællingen, som har været ufortalt i over 70 år, vil bringe tårerne frem, men vil også opløfte. For her, under de allerværste omstændigheder, findes også den smukkeste menneskelighed.
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Tatovøren fra Auschwitz" af Heather Morris
3 anmeldelser
Bookworm_dk / 22 anmeldelse(r)
den 17. juni 2022
Det er længe siden jeg har læst så velskrevet en bog. Jeg kan kun tilslutte mig bogens voksende fanskare. Forfatteren formår på fornem vis at få formidlet Lale og Ginas sandfærdige historie. Lale er en veluddannet, slovakisk, ung mand, som frivilligt melder sig, da alle familier i hans hjemby skal aflevere et barn over 18 år, som skal arbejde for det tyske rige. Efter en hæslig togrejse gennem Østeuropa ender han i koncentrationslejr i Auschwitz, hvor han kommer under vingerne på lejrens tatovør og får arbejde som hans medhjælper. Lale finder hurtigt ud af at bruge sin kløgt for at overleve, og som lejrens tatovør følger en række goder, som han forstår at udnytte. Han forsøger at holde sin sti ren og at holde sig på god fod med tyskerne, men ingen kan se sig helt fri for tyskernes onde lune. Lale knytter hurtigt venskaber på tværs af køn og nationaliteter. I lejreren er den ene tjeneste den anden værd, noget som han finder hurtigt ud af, kan bruges til at gøre livet lettere for sig selv og de andre i lejreren. På trods af alle de brutaliteter, som jøderne i lejren oplever, formår kærligheden at finde vej, da Lale forelsker sig i den unge kvinde Gina. Deres kærlighed spirer på trods af de skrækkelige oplevelser, som parret oplever. Alt i alt en stærk, historisk fortælling om holocaust og de skrækkelige ting der fandt sted i koncentrationslejrene, men også en påmindelse om at kærlighed kan gro under selv de mest forfærdelige forhold, og sidst, men ikke mindst, en hyldest til menneskets styrke. Jeg kan kun sige - Læs den! Jeg glæder mig allerede til næste bog, Cilkas rejse.
lisefc / 305 anmeldelse(r)
den 04. august 2021
Rigtig fin bog, trods det at den var baseret på en (uhyggelig) sand historie. Det er fantastisk hvad den mand , der bliver kaldt "Tatovøren" har udstået, og fantastisk hvad han har formået at gøre for andre mennesker. Det er ekstra rørende at se billederne i bogen , og derved forstå at han har evnet at komme videre. Meget , meget fin bog , om en dyster tid i historien.
Reader's World / 109 anmeldelse(r)
den 24. april 2020
Bogen er bygget på den autentiske beretning om Lale Sokolov, der sendes til Auschwitz og ender i jobbet som tatovøren, der nummerer jøderne der sendes dertil. Beretningen er gribende og frygtelig fra synsvinklen af en, der satte sig selv først i kampen for overlevelse og samtidig fandt kærlighed et så rædselsfuldt sted. Fortællingen kunne godt have indeholdt mere dybde fra forfatterens hånd, men det er ikke noget der gør bogen mindre værd at læse.