Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

THE HUNGER GAMES 2. Løbeild

af Suzanne Collins

Indbundet, 2010

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 249,95 kr

Medlemspris info-icon

159,95 kr
Spar 90,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

16% RABAT

209,95 kr
Spar 40,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

17 boganmeldelser af THE HUNGER GAMES 2. Løbeild
Katniss er hjemme igen efter Dødsspillet, hvor det lykkedes hende at redde både sig selv og Peeta ud i live. Hun og Peeta er dog ikke på talefod, og hun er yderst upopulær hos præsident Snow i Capitol. Rundt omkring i distrikterne ulmer oprøret, og Snow mener, at det er Katniss’ skyld. På Vinderuten rundt i landet, vil Snow have Katniss til at forsikre både ham og indbyggerne i Panem om, at der ikke er et oprør på vej, og at hun og Peeta er oprigtigt forelskede. Vil Katniss formå at overbevise Snow, og hvad vil der ske med hende og alle, hun elsker, hvis hun ikke kan? Jeg var VILD med denne bog og kunne slet ikke slippe den. Endnu bedre end etteren!
Når der kommer en efterfølger til en helt fantastisk bog, er det altid spændende om forfatteren lever op til de forventninger man har som læser. Med Løbeild indfrier Suzanne Collins 100% mine forventninger. Totalt opslugende læsning - bogen er umulig at lægge fra sig! læs den, men har du ikke læst den første, så start der.
Det er en virkelig god bog! Det kræver dog at man læser dødsspillet først for rigtigt at forstå alle ting. Den levede 100% op til mine forventninger.
Det 75'ende dødsspil bliver skudt igang, og igen er Katniss i sigtekornet for de øverste politiske magter.. Fantastisk bog man ikke skal snyde sig selv for
Så god, elsker den! Har læst den 1 gang har skal helt sikkert læse den igen! Elsker bare Hunger Games serien! Kan ikke sige noget dårligt over hovedet!
Altså hvis bog nummer 1 var super fantastisk så ved jeg simpelthen ikke hvad denne her er, den er bare endnu mere fantastisk og jeg glæder mig til den næste af slagsen :-)
Denne bog er endnu bedre end den første. Sådan er det ikke altid med efterfølgere, men denne slår ikke fejl. Den er rigtig god!
Jeg havde ikke så høje forventninger til 2'eren i hunger Games serien, da efterfølgere ofte kan skuffe. Men ikke denne gang!!! Denne efterfølger holder samme niveau som 1'eren, og viser nye vinkler og historier af de personer man kender i forvejen. FLOT!
Utroligt at læse en bog nummer to som nærmest overgår bog nummer et. Begge to super gode bøger og holder spændingen hele vejen igennem. Du skal ikke engang overveje at læse den, du bliver nød til det!
Sjældent oplever jeg, at andet bind i en serie, faktisk overgår den første med så meget spænding.
På trods af de høje forventninger, fra den første bog i serien, præsterede Løbeild rent faktisk at leve op til dem! Denne er ligeså fantastisk som den første!
Efter at have set den første Hunger Games film og læst den første bog, glædede jeg mig til at gå i gang med denne. Heller ikke her blev jeg skuffet. Man lever sig virkelig ind i Gale, Kattua og Peeta's univers og føler med dem. Kattua og Peeta drives ind i deres andet dødsspil, og scenerne beskrives så man levende kan forestille sig, hvordan det er at være der. En bog for både teenagere og voksne.
Mindst ligeså god som den 1. :-) Bogen er spændende fra start til slut, og glæder mig meget til at gå igang med den sidste bog.
Spændingen fortsætter og der venter endnu et dramatisk opgør for Kattua, der må sætte alt på spil for at genoprette freden. Andet bind i serien er også spændende, dog synes jeg bind 1 var bedst.
nummer to i serien, og lige så fantastisk som etteren var!! forfatteren formår at fange sine læsere
En ond ond bog, med onde personer, og en skrækkelig forfatter... Bogen er så god og spændende at det er utroligt! Men hun er også så ond at lade de sødeste og rareste personer dø... En fantastisk bog, som helt bestemt er værd at læse
Løbeild som er næste bog i The Hunger Games Trilogien, er mindst lige så god som 1'eren! Vi følger Katniss (Kattua) som har overlevet dødspillet, men detfor er hun langt fra sikker, faktisk har hun aldrig vært i større fare end nu. Løbeild er et must hvis har har læst Dødspillet, og når man er færdig sidder man tilbage og hungre efter 3'eren i serien!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display