Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYHED - Lækre produkter fra RICE

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Tørst

af Jo Nesbø

Indbundet, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

187,95 kr
Spar 112,00 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 103 kr.
Macbeth
Jo Nesbø
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 49 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 148 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
Børne-sommer-pakke
Producentens pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

6 boganmeldelser af Tørst
Blodsmoothie, jerntænder, vampyrist giver er visuelt blik på hvad næste krimieventyr om Harry Hole handler om. Det er efterhånden 11 bind i serien, men det gør skam ikke gensynsglæden mindre. Hvis du tror du kender forfatter Jo Nesbø, så tager du fejl, for han overrasker dig igen med uforudsigelighedens sande væsen, men dog stadig i den gode stil han er kendt for. Tilfældige kvinder på Tinder dates ender deres dage i tænderne på en vampyrist, som spreder rædsel i Oslo ved at dræbe kvinderne i deres eget hjem. Drabene virker tilfældige og sporerne fører til blindgyder, derfor indkaldes Harry Hole nok engang. Det er dog med modstand fra Harry, idet han efterhånden har slået sig til ro og er gift med Rakel og arbejder som lærer på politiskolen og støtter om Olegs studier, da han er ved at tage uddannelsen som politibetjent. Men med pres fra en højere magt sætter Hole i en situation, som tvinger ham tilbage til hans sande afhængighed: Drabsefterforskning. Det lyder umiddelbart som noget taget ud af en James Bond film, når man hører jerntænder/gebis, men den er god nok. En vampyrist er på fri fod og tørsten er uslukkelig. Et yderst glimrende set-up, som trækker tråde til de andre bind. Det er fangende og nærmest nervepirrende, idet Nesbø ved hvor lang tid han kan tillade sig at holde os på pinebænken og stadig bevare vores interesse. Han gør karaktererne levende på måder som jeg føler andre forfattere burde tage ved lære af. Det er en behagelig og nogle gange ubehagelig detaljegrad han lægger for dagen, men det fremstår bare så meget stærkere, når du har et klart billede for dit indre af miljøet – og det mestrer han. Derfor skal du læse bogen: Hvis du tror, at der ikke er mere krudt i Harry Hole, så tro om. Der overraskes på ny og selvom det for mange er et velkendt område at lede efter de spor de ved Nesbø lægger ud i form af twists, plotdrejninger og bagmanden bag, så tager du grueligt fejl og her forstår forfatteren hvad det vil sige at overraske. Man har som læser en tørst efter at læse mere og det er jo aldrig en dårlig ting. Historien er gribende god og at koble vampyrist kulten ind i krimi genren var et godt træk, for det efterlader læseren med et indtryk og et helt særligt billede for sit indre om hvad denne bog handler om. Sluk din indre læse tørst med denne sublime bog.
Harry Hole var ventet med længsel, selv om jeg troede, at han var død i den forrige bog, og både havde grædt og drukket gravøl for ham. En vampyrist hærger Oslo. (Jeg har aldrig hørt det ord før). Det er især kvinder, der må lade livet, kvinder som vampyristen suger blod af. Harry Hole underviser på politiskolen, er blevet gift med sin Rakel og er glad og tilfreds med tilværelsen. Som der bliver sagt undervejs, har han fundet lykkeevnen. Han bliver presset af Michael Bellmann til at deltage i efterforskningen, men så bliver Rakel alvorligt syg. Det er optakten, og så går det ellers bare ”derudaf”. Plottet er så velkonstrueret som sjældent set, og jeg havde på intet tidspunkt i forløbet mistanke om, hvem den egentlige bagmand var, selv om der blev lagt spor ud undervejs, men dem kunne jeg ikke finde i skyndingen. Og spændingskurven er et helt kapitel for sig selv. Bedst som man troede, at nu var der fred og ingen fare, så bragede det løs igen. Nesbø er en sand mester i at holde os på pinebænken til den bitre ende. Helt fantastisk spændende og velskrevet! Kan desværre ikke give mere end 5 stjerner.
Tørst har for meget været et længe ventet gensyn med Harry Hole. The one and only. Og selvfølgelig leverer Hole og Jo Nesbø varen igen! Jeg har simpelthen armene over hovedet efter at have læst sidste side i denne 11. bog i serien om Oslos mest sagnomspunde drabsefterforsker! Holes jagtinstinkt er tændt – og det samme er mit krimihjerte.
Jo Nesbø er bare min all-time-favorite forfatter og han skuffer heller ikke med denne 11. krimi om og med Harry Hole. Fantastisk spænding fra start til slut og naturligvis med et twist, så bedst som man tænker pengene passer, mordet opklaret, er der naturligvis en lille detalje som gør at Hole fatter mistanke og forfølger sin mavefornemmelse med rette. Jeg glæder mig allerede til den 12. bog i rækken!
Endelig! Med Tørst er det som at vende hjem igen! Jeg har åbenbart savnet Harry Hole uden helt at være klar over, hvor meget. Denne 11. bog i serien skuffer på ingen måde. Den er ligeså gruopvækkende, som flere af de tidligere bøger, og så gennemført udspekuleret som man sjældent ser magen! På sin helt egen og fantastiske måde skriver Jo Næsbø, så detaljeret, og ind imellem mellem linjerne, så jeg - bogen igennem - får mistanker som måske/måske ikke holder historien ud. Ganske enkelt i en klasse for sig - og uden tvivl én af sværvægterne i krimigenren. Jeg er igen blæst tilbage, og vanvittig taknemmelig for at Næsbø, med denne bog, har holdt standarden! Bogen er ikke sluppet, efter sidste side er læst. Jeg er fan - og sender hermed de største anbefalinger afsted!
En vampyrist er løs ! Han går efter kvinder, der har været på Tinderdate. Sagen er lidt kringlet, så Harry Hole der nu er gift med sin Rakel og underviser på politiskolen, bliver hentet ind. Efterforskningsholdet i fyrrummet genopstår, med lidt udskiftninger. Nu skal de have fundet identiteten på den mand, der overfalder kvinder, bider deres halspulsåren over med et jerngebis, og drikker deres blod! En psykopats gerning, men står han alene? En fantastisk fortælling, der får de små hår på armene, til at rejse sig. Et fantastisk plot, hvor afslutningen absolut lægger op til endnu en bog med Harry Hole . Jo Nesbø kan sit håndværk.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display