Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Tørst

af Jo Nesbø

Indbundet, 2017

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

149,98 kr

Spar 149,97 kr (50%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
158 kr 236 kr
71 kr 176 kr

Beskrivelse
Bogen TØRST er Jo Nesbøs 11. og længe ventede roman om den norske kriminalbetjent Harry Hole - Måske den bedste, måske den værste, men i hvert fald den mest sagnomspundne drabsefterforsker ved Oslo Politi.
 
En morder er løs - i dit hjem - og han er ude efter blod!
 
I 3 år har der været fred og ro i Oslo, men nu er helvede løs igen. En kvinde findes myrdet i sin lejlighed efter en Tinder-date. Kvindens krop er tømt for blod. Der ses bidemærker på hendes hals. Både politiets ledelse og medierne presser for at få den bestialske sag opklaret hurtigt. Kun én mand kan løse opgaven: Harry Hole.
 
Men Harry Hole lever et fredsommeligt liv sammen med sin Rakel og underviser nu på Politiskolen. Han ønsker ikke at vende tilbage til det, der tog næsten alt fra ham. Men han trækkes ind i jagten på den usædvanligt blodtørstige morder, da flere unge kvinder findes dræbt i deres hjem, efter at de har været aktive på dating-app’en Tinder. Harry indser, at han må tilsidesætte alt for endelig at fange den morder, som han aldrig fik fanget. Hans jagtinstinkt er vakt...
  
”TØRST kombinerer det bedste fra amerikansk og nordisk krimitradition.” Jyllands-Posten, 5 af 6 stjerner * * * * *
 
”Rædsel på grund af det yderst grumme og blodtørstige plot, som Nesbø mestrer så fuldstændigt.”
Nordjyske Stiftstidende, 5 af 6 stjerner * * * * *
 
”Krimi, når det er allerbedst”
Vildmedkrimi.dk
 
”Nesbø har flair for det makabre og smukke”
Litteratursiden.dk
 
”…en bloddryppende bog med bid i, der ikke vil skuffe hardcore fans.”
Kulturxpressen.dk, 4 af 5 stjerner * * * *
 
”… magen til genialt og udspekuleret handling har jeg sjældent oplevet.”
Krimifan.dk, 5 af 5 hjerter * * * * *
 
”Nesbø er stadig en mester i at skrue et plot sammen”
Bognørden.dk, 5 af 5 hjerter * * * * *
 
”Jo Nesbø formår at skrive krimier med et psykologisk plot, der overrasker, og hvor gedigent opklaringsarbejde ligger til grund for løsningen på mordgåden. Det er godt. Det er rigtigt, rigtigt godt.”
Bogblogger.dk

Bog detaljer
Dansk
9788771467321
Modtryk
Allan Hilton Andersen
8771467327
Indbundet
524
21. marts 2017
21. marts 2017
1
1
B: 155 H: 220 D: 40 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 195 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 148 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 26 kr.
STAEDTLER A4 skits...
Producentens pris 45 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

5 boganmeldelser af Tørst
Harry Hole var ventet med længsel, selv om jeg troede, at han var død i den forrige bog, og både havde grædt og drukket gravøl for ham. En vampyrist hærger Oslo. (Jeg har aldrig hørt det ord før). Det er især kvinder, der må lade livet, kvinder som vampyristen suger blod af. Harry Hole underviser på politiskolen, er blevet gift med sin Rakel og er glad og tilfreds med tilværelsen. Som der bliver sagt undervejs, har han fundet lykkeevnen. Han bliver presset af Michael Bellmann til at deltage i efterforskningen, men så bliver Rakel alvorligt syg. Det er optakten, og så går det ellers bare ”derudaf”. Plottet er så velkonstrueret som sjældent set, og jeg havde på intet tidspunkt i forløbet mistanke om, hvem den egentlige bagmand var, selv om der blev lagt spor ud undervejs, men dem kunne jeg ikke finde i skyndingen. Og spændingskurven er et helt kapitel for sig selv. Bedst som man troede, at nu var der fred og ingen fare, så bragede det løs igen. Nesbø er en sand mester i at holde os på pinebænken til den bitre ende. Helt fantastisk spændende og velskrevet! Kan desværre ikke give mere end 5 stjerner.
Tørst har for meget været et længe ventet gensyn med Harry Hole. The one and only. Og selvfølgelig leverer Hole og Jo Nesbø varen igen! Jeg har simpelthen armene over hovedet efter at have læst sidste side i denne 11. bog i serien om Oslos mest sagnomspunde drabsefterforsker! Holes jagtinstinkt er tændt – og det samme er mit krimihjerte.
Jo Nesbø er bare min all-time-favorite forfatter og han skuffer heller ikke med denne 11. krimi om og med Harry Hole. Fantastisk spænding fra start til slut og naturligvis med et twist, så bedst som man tænker pengene passer, mordet opklaret, er der naturligvis en lille detalje som gør at Hole fatter mistanke og forfølger sin mavefornemmelse med rette. Jeg glæder mig allerede til den 12. bog i rækken!
Endelig! Med Tørst er det som at vende hjem igen! Jeg har åbenbart savnet Harry Hole uden helt at være klar over, hvor meget. Denne 11. bog i serien skuffer på ingen måde. Den er ligeså gruopvækkende, som flere af de tidligere bøger, og så gennemført udspekuleret som man sjældent ser magen! På sin helt egen og fantastiske måde skriver Jo Næsbø, så detaljeret, og ind imellem mellem linjerne, så jeg - bogen igennem - får mistanker som måske/måske ikke holder historien ud. Ganske enkelt i en klasse for sig - og uden tvivl én af sværvægterne i krimigenren. Jeg er igen blæst tilbage, og vanvittig taknemmelig for at Næsbø, med denne bog, har holdt standarden! Bogen er ikke sluppet, efter sidste side er læst. Jeg er fan - og sender hermed de største anbefalinger afsted!
En vampyrist er løs ! Han går efter kvinder, der har været på Tinderdate. Sagen er lidt kringlet, så Harry Hole der nu er gift med sin Rakel og underviser på politiskolen, bliver hentet ind. Efterforskningsholdet i fyrrummet genopstår, med lidt udskiftninger. Nu skal de have fundet identiteten på den mand, der overfalder kvinder, bider deres halspulsåren over med et jerngebis, og drikker deres blod! En psykopats gerning, men står han alene? En fantastisk fortælling, der får de små hår på armene, til at rejse sig. Et fantastisk plot, hvor afslutningen absolut lægger op til endnu en bog med Harry Hole . Jo Nesbø kan sit håndværk.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display