Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

TOPTRIMMET på 12 uger

af Anne Bech

Indbundet, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 249,95 kr

Medlemspris info-icon

162,47 kr
Spar 87,48 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

16% RABAT

209,95 kr
Spar 40,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

2 boganmeldelser af TOPTRIMMET på 12 uger
Anne Bech er danskernes foretrukne fitness guru og nu inviterer hun dig til at prøve 12 ugers programmet, som vil gøre dig til en græsk gud skåret ud i granit (mere eller mindre). Anne Bech behøver ikke nogen introduktion, idet hun står bag et hav af selvhjælps bøger til hvordan du får den perfekte krop, får det bedre med dig selv og taber nogle af de overflødige kilo, som måske irriterer dig. Anne Bech har nu sammensat en yderst detaljeret plan for 12 uger med sans for hver eneste lille ting og der er ikke råd til svinkeærinder. Bogen er en skattekiste at åbne, da du står med en plan for 12 uger som er perfekt sammensat med alt lige fra de øvelser du skal lave, når du træner, pausedage, et kostprogram som overgår alt forventning, da hvert eneste måltid er beskrevet for dig, fantastiske og overskuelige beskrivelser af øvelserne og dine træningsdage med billeder og noter samt en guide til de tekniske ord som er en del af træningen og et emne for sig om de værste faldgruber som bliver din virkelige prøvelse. Bogen supplerer yderligere op med korrekt og gode kosttilskud, samt hjemmesider, hvor du kan få hver eneste ting, som er beskrevet i bogen, hvilket er en kæmpe hjælp. Der skal ikke herske tvivl om at såfremt du gennemgår bogens 12 uger vil du se resultater, men det er 12 uger, hvor du skal dedikere dig til at overholde træningen, pauserne, kosten og søvnen. Der er ikke råd til at gå udover planen eller sige ”bare lige i dag må jeg godt få slik”. Når du dedikere dig så er det et mål, ellers tager det blot længere tid end 12 uger. Målet er at gøre det på så kort tid som muligt, hvilket også er grunden til at bogen vil hitte, idet folk gerne vil være hurtigere fit, tabe sig uden at give afkald på et halvt eller helt år af deres liv for at opnå de gode former. Derfor skal du læse bogen: Bogen er til dig som er målrettet med din træning og vil gøre det på kort tid for at ligne en græsk skulptur med markerede muskler. Du skal have viljen, da det bliver hårdt både fysisk og psykisk, da træningen er hård, men kampen mod at modstå usunde sager og holde sig til kostplanen måske er værre for nogle personer. Bogen vil give dig resultater, men du skal være i stand til at holde dig til en plan. Bogen er en fryd at læse og letlæselig og der er rigeligt med informationer om træning, kost, ernæring, kosttilskud og meget mere at blive klogere på. Du skal dog sørge for at læse bogen før du giver dig i kast med programmet og gør dig dine overvejelser. Personligt har jeg sat mig for at påbegynde de 12 ugers hårde plan i nærmeste fremtid og så kan det være jeg kommer med yderligere en anmeldelse om mit eget resultat.
Kendisser kommer under kærlig behandling af Anne Bech. 12 ugers træningsprogram med stram kostplan. Bogen er opdelt i 3 dele. Første dele omhandlende de grundlæggende principper for programmet. Det foregår i et motiverende sprog, så man får lyst til at gå i gang med programmet. Anden del er øvelser, der alle vises med billeder og tekst. Sidste del er opskrifter til kostplanen. Det er helt sikkert et hårdt program, men bogen virker god og giver blod på tanden.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display