plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

TOPTRIMMET på 12 uger

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 186 kr
Spar 24 kr
162 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

186 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Bogen TOPTRIMMET på 12 uger er skrevet af den erfarne - og efterhånde kendte fitness-ekspert Anne Bech. Hun har, igennem de sidste år, skrevet flere bøger omkring træning og hvordan man kommer i sit livs form og får det bedre med sig selv.

I denne bog - TOPTRIMMET på 12 uger, har hun udarbejdet en lettilgængelig guide, som kan bruges af alle - også dem der i dag ligger på sofaen, men som gerne vil være en lean mean fitness maschine på rekordtid.
Hvis guiden følges, kan man på 12 uger få en mere markeret krop med større muskler og for at gennemteste konceptet, har hun fået tv-værterne Thomas Skov Gaardsvig, Joakim Ingversen, Emil Thorup, Esben Pretzmann til at følge den komplette guide. Resultatet blev fantastisk - de 4 drenge opnåede alle en vanvittig kropsforvandling helt uden snyd!

Bogen indeholder en detaljeret kostplan for alle dine måltider - det vil sige sund og nærende kost, en hård og målrettet træning og en stram tilrettelagt hverdag. Du får også fif til hvordan du kan booste træningen med f.eks. kosttilskud og dobbelttræning. Alt sammen noget der er med til at give dig en lavere fedtprocent, øge din muskelmasse og få din krop til at stråle og se bedre ud end nogensinde før.


Anne Bech har også skrevet;

FIT på 100 dage
Bikini Bootcamp
Dit sunde liv (i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller)
Guide til gudindekrop
Tab dig hvor du vil Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702162196
Forlag:
Borgen
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702162196
Indbinding:
Indbundet
Sider:
216
Udg. Dato:
29 aug 2014
Oplagsdato:
31 mar 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 162mm H: 238mm D: 22mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele