Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Transaktioner i selskaber

8% PLUSRABAT

Transaktioner i selskaber

Få en tværgående og illustrativ gennemgang af transaktioner formidlet af erfarne eksperter. Formålet med denne bog er at give indsigt i de mange muligheder, som grænsefladerne mellem årsregnskabsloven... læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 123 kr
1.369 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
1.492 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788761934581
ISBN-10:
8761934585
Indbinding:
Hæftet
Sider:
0
Udg. Dato:
11 mar 2014
Oplagsdato:
11 mar 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 155mm H: 229mm D: 43mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af Transaktioner i selskaber

Få en tværgående og illustrativ gennemgang af transaktioner formidlet af erfarne eksperter.

Formålet med denne bog er at give indsigt i de mange muligheder, som grænsefladerne mellem årsregnskabsloven og selskabsloven giver for virksomheder og rådgivere i forbindelse med selskabers stiftelse, opkøb, fusion, spaltning m.v.

Med en omfattende samling af eksempler fra virkeligheden, der illustrerer brugen af reglerne – og ikke mindst grænseområderne – kan bogen bruges til at løse mange problemstillinger, der melder sig i praksis ved transaktioner (i bred forstand) i et selskab.

Bogen inddrager praksis fra Erhvervsstyrelsen, domstolene og landsskatteretten og er derfor anvendelig, hvis man arbejder med køb og salg af virksomheder, etablering af nye selskaber og i det hele taget søger efter muligheder for at skabe frie reserver til f.eks. udbytte, lovlig selvfinansiering, debt push down, etc.

Bogens kapitler er emneinddelt i forhold til typer af transaktioner. Forfatterne har desuden lagt vægt på også at beskrive de skattemæssige aspekter ved selskabsretlige transaktioner, placeret i forlængelse af regnskab og selskabsret inden for de enkelte kapitler.

Målgruppe

Bogens formål er at vise praktiske løsninger på praktiske problemer. Den henvender sig til revisorer, advokater, banker, kapitalfonde og andre, der arbejder aktivt med virksomheders finansiering og kapitalberedskab.

Om forfatterne

Henrik Steffensen, partner i og leder af PwC Danmark’s faglige afdeling indenfor regnskab, selskabsret og revision (Assurance & Accounting Services). Er tidligere chefkonsulent i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (nu Erhvervsstyrelsen) og en af hovedkræfterne bag årsregnskabsloven fra 2001. Indgår i dag som partner i PwC’s globale IFRS-netværk og arbejder endvidere med selskabslovgivning, køb og salg af virksomheder og i det hele taget transaktioner i selskaber i bred forstand.

Lars Bunch er kontorchef i Erhvervsstyrelsen med ansvar for bl.a. for administrationen i henhold til selskabslovgivningen. Han er en af hovedkræfterne bag selskabsloven fra 2009.

Jan-Christian Nilsen er chefkonsulent i Erhvervsstyrelsen med speciale i regnskabsret. Har deltaget i udformningen af årsregnskabsloven fra 2001 og stort set samtlige senere ændringer hertil. Har endvidere det faglige ansvar for styrelsens betjening af det Finansielle Råds kontrol med regnskaberne for de børsnoterede virksomheder. Han har også i de seneste 20 år beskæftiget sig med visse selskabsretlige problemstillinger, med fokus på aktionærlån og selvfinansiering.

Thomas Booker er blandt andet leder af PwC Aarhus’ afdeling for beskatning af fast ejendom. Er tidligere konstitueret landsdommer i Østre Landsret samt leder af skatteafdelingen i advokatfirmaet Danders & More. Ud over arbejdet som leder af afdelingen for beskatning af fast ejendom, arbejder han med rådgivning om dansk og international skatteret, omstruktureringer, koncern- og sambeskatning, etablering af holdingselskaber samt førelse af skattesager ved de administrative myndigheder, herunder Landsskatteretten.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.