Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYHED - Lækre produkter fra RICE

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Uendelige Verden hb

af Ken Follett

Indbundet, 2010

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 199,95 kr

Medlemspris info-icon

120,95 kr
Spar 79,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 103 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Djævelen i hullet
Leif Davidsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Som pesten
Hanne-Vibeke Holst
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 177 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
Børne-sommer-pakke
Producentens pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Triplus...
Producentens pris 180 kr.
info-iconMedlemspris 98 kr.

19 boganmeldelser af Uendelige Verden hb
Mine forventninger var sat højt efter at have læst "Jordens søjler", men disse blev bestemt indfriet omend måske mere til. Den er utrolig spændende, og er man først gået i gang, er den ikke til at lægge fra sig igen. Er man til en god fortælling med massere af intriger og med et strejf af historie, vil "Uendelige Verden" være et hit.
En mursten, af en bog. Vidunderlig fortalt, og jeg kunne ikke lægge bogen fra mig. Pesten hærger i Europa, men så sandelig også i Kingsbridge, hvor alle prøver at bekæmpe den. Derudover, er der selvfølgelig også katedralbyggeriet, som fylder i bogen.
Som altid har Ken Follett skrevet en spændende fortælling. Flot efterfølger til "Jordens søjler". Den er svær at lægge, når man først er kommet i gang.
Vi har nu, i forhold til Jordens søjler, bevæget os ca. 200 år frem i tiden i Kingsbridge, og er kommet til den mørke middelalder. Men intrigerne og ondskaben er ikke blevet mindre. I alle samfundslag kæmper man om magten, og det er som altid, de allerfattigste det går værst ud over. Ken Follett beskriver personerne så godt, så man virkelig føler med dem, når det går galt og jubler, når det går godt. Man er ikke i tvivl om, hvem man skal holde med, og man frydes da også, når det går galt for de onde. Sproget flyder let og elegant, og selv om det er en bog på ca. 1000 sider, flyver man igennem den, fordi historien simpelthen bliver så godt fortalt, så man lever med i den. Som ekstra bonus får man et temmelig realistisk indblik i, hvordan folk levede i middelalderen.
Efterfølgeren til Jordens søjler, og helt klart én værdig én af slagsen. En historie, der springer længerer frem i Englands historie, nu er vi i den mørke middelalder, hvor vi kommer til at følge efterkommerne fra personerne i Jordens søjler, og deres kamp for at overleve. Den er levende og godt skrevet, man kommer virkelig til at man selv er tilstede i denne tidsalder.
Middelalderen når den er værst. Bogen starter godt ud, men bliver noget lang i det og elendigheden tung. God at læse hvis man vil bekræftes i hvorfor det hed den mørke middelalder. Skal tages i bidder
toeren til Jordens Søjler, lever helt klart op til dens forgænger. den er lidt sløj om at komme igang, men man bliver på ingenmåde skuffet. den er ligeså tryllebindende og velskrevet som alle Mr. Folletts andre værker!
Fuldstændig fantastisk spændende og medrivende bog. Den er lang, men jeg læste den på 14 dage. Ken Follet skriver så du føler du er med i handlingen - ikke en bog du bare sådan lige kan lægge fra dig. Jeg kunne ihvertfald ikke:)
Kenn Follett skriver i Uendelige Verden, efterfølgeren til Jordens Søjler. Bogen kan sagtens læses uden at have læst første bog - men det anbefales nu alligevel. Over 1000 sider kan virke uoverskueligt - men når man først går igang bliver man opslugt af alle de små historiere, som er skrevet ind imellem hinanden.
Jordens søjler var god. Jeg synes denne er endnu bedre. På en måde kom jeg tættere på personerne i denne bog. Måske fordi man havde et stort historisk kendskab til dem fra deres forfædres liv og udvikling igennem Jordens søjler. Ken Follett mestrer til perfektion at skabe historier, hvor man græder og griner med sine helte. Hvor dramaer og intriger går fint i modspil til historiske facts og politik.
Efterfølgeren til Jordens Søjler lever fuldt ud op til min forventninger. Ken Follet formår endnu engang og holde mig fanget til min seng og min dyne og bruge mine fridage fanget i dette univers. Mærke kærligheden mellem to elskende og hadet mellem to fjender, en fantastisk fortælling. Jeg mener ikke at det er en nødvendighed at læse Jordens Søjler for at kunne læse Uendelige Verden, da bøgerne ikke handler om de samme personer. I Uendelig verden følger man efterkommerne fra personerne fra Jordens Søjler. Det er dog de samme rammer bøgerne er skrevet ud fra, og også samme sted. Kan helt klart anbefales!
Helt fantastisk fortsættelse af "jordens søjler" men kan dog sagtens læses uden at have læst bind 1. Romanen er levende og fortæller historisk imellem kirke, stat og monarkiet og forholdet imellem mænd og kvinder i en anden tid.
Uendelig Verden foregår ca. 200 år efter "Jordens Søjler". Denne bog kan sagtens leve op til første bog. Den er så troværdig i (historie)fortællingen om kampene mellem de gejstlige og adelen, som styres af kongen. Masser af krig og kærlighed. Fantastisk.
Elskede denne efterfølger til Jordens Søjler. Som med de andre af Ken Folletts bøger, bliver man suget ind i historien. Man føler virkelig med sine helte - græder når det går skidt og frydes, når det går godt. Uendelige Verden er en af den slags bøger, hvor man hele tiden ærgrer sig, når man har læst endnu et kapitel, fordi man ville ønske, at historien bare kunne fortsætte og fortsætte.
Dette er så efterfølgeren til Jordesn Søjler. Man kan måske godt læse denne her, uden at have læst Jordems søjler, men jeg var nu glad for at jeg havde læst den, da der dukker personer op som også var i Jordens søjler. (ganske vist efterfølgere, men alligevel) Jeg synes det var en fantastisk spændende historie om middelalderen. Den indeholder alt det, der for mig godkender en god historie. Nemlig spænding, intriger, afmagt, krig og kærlighed. Jeg levede mig helt ind i de forskellige personer, da bogen var slut, følte jeg næsten et savn efter alle disse herlige og knap så herlige personer.
Dette er ikke bare en historie, det er mange historier flettet ind i hinanden på så elegant vis, at jeg var fastholdt fra start til slut. Til trods for mere end 1000 sider, så er den ikke en side for lang.
Jeg er netop blevet færdig med dette mesterværk, og det lever til fulde op til forgængeren. En fantastisk fortælling om middelalderen, magt og afmagt, kærlighed og krig, intriger og sammenhold, ja, den har simpelthen det hele. Fortalt med så stor indlevelse og spænding, at man ikke kan lægge bogen fra sig, for er det den stærkt sympatiske Merthin og Caris, der får hinanden til sidst, eller vinder den usympatiske og magtliderlige Philemon og Ralph?
Denne 'fortsættelse af jordens søjler er lige så smækfyldt med spænding og historie som dens forgænger. Bøgerne er ikke fortsættelser på den måde at man ikke kan læse Uendelige verden uden at have løst jordens søjler. Uendelige Verden foregår bare samme sted en del år senere. Man møder nogle af efterfølgerne til de personer man lærer at kende i Jordens søjler og ligesom i Jordens søjler hader man indædt nogle personer i bogen mens man føler stærk sympati med andre.
Denne fortsættelse til Jordens søjler er som sin forgænger et historisk drama fyldt med spænding og intriger. Ken Follett har endnu engang skabt et farverigt persongalleri, hvor både onde og gode personer er runde karakterer med gode sider og knap så gode sider. Det er altid skønt at læse en bog, hvor man forstår hvorfor skurken handler som han gør.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display