Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Værd at dø for

af Lee Child

Hæftet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

158,95 kr
Spar 141,00 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

30% RABAT

208,95 kr
Spar 91,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Manden der søgte s...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 219,95 kr.
info-iconMedlemspris 170 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 199,00 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 129,38 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Dyster viden
Belinda Bauer
Forlagets pris 130 kr.
Pris 119,95 kr.
info-iconMedlemspris 95 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 89,95 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

8 boganmeldelser af Værd at dø for
Jeg er ellers en stor Jack Reacher fan, men da jeg havde læst denne bog, var jeg i chok over den lovløshed, som Jack kan komme af sted med i denne bog. Bogens handling : Jack ankommer tilfældigt til bondelandet Nebraska og er egentlig på gennemrejse, men bliver da han oplever en lille flække ,styret af klanen Duncan og ønsker at rette op på lovløsheden og den jernnæve, som byen er fanget i pga. Duncan familiens magt. Han får sat Duncan familiens bodyguards grundigt på plads (forkert måde efter min mening) . Selvom det er i en god sags tjeneste, kan jeg ikke retfærdiggøre, at Jack banker og slår folk ihjel til højre og venstre for at få den lille by tilbage til få et normalt liv. Stor skuffelse over denne bog, håber de næste bøger i rækken vil komme tilbage til den gode standard, som Jack præsterer.
Fra South Dakota har Reacher bevæget sig sydpå til Nebraska.(Det ville have været dejligt med et kort over staterne som supplement.) Vi får langsomt afsløret, hvordan han slap bort i live, men straks kaster han sig atter ud i et hæsblæsende opgør med den førende familie i dette ”The Middle of Nowhere”. Og familien Duncan har flere skeletter i skabet. Der er nogle fantastiske beskrivelser af de store vidder i Nebraska, og af forfaldet alle steder, da ingen vil investere i en stat, som folk bare flytter fra. Men der er også nogle beskrivelser, der er alt for langtrukne fx der, hvor der er en truck efter Reacher. Det ville måske virke på film, men her er det mest irriterende, fordi det strækker sig over så mange sider. Nu har jeg heller aldrig været fan af biljagter på film, så her var det bare gab, gab! Spændingskurven fejler ikke noget. Siderne nærmest vendte sig selv, og jeg skulle hele tiden lige læse et kapitel mere, Helt utroligt spændende!
Jack Reacher begiver sig på en rejse tværs over det golde Nebraska. Her møder han et uløst mysterium der vækker den udprægede retfærdighedssans som kun Jack Reacher er i besiddelse af. Et barn forsvandt for en menneskealder siden, en hustru i det lokale vognmandsfirma får blå øjne, ejeren af det lokale motel får næsten lige så mange prygl som den lokale læge og alle trådene kan vikles sammen. Forfatteren Lee Child formår at holde sproget let og handlingen flydende og gør dermed Værd at dø for til en medrivende og letfordøjelig krimi. God fornøjelse
Meget spændende og underholdende bog dog er den noget langtrukken nogle steder i bogen jeg vil med glæde læse de andre af LEE Child også
Værd at dø for af Lee Child, er en Thriller eller aktionbog med en god handling. Jeg var lidt spændt på om man kunne læse bogen selvstændigt og uden at have læst andre bøger i serien og det kan man helt fint. Jeg syntes den er noget lang og tung og jeg bliver ikke rigtig fanget hverken af handlingen eller karakteren Jack Reacher. Plottet er helt enkelt og måske endda lidt for simpelt, men alligevel er den spændende.
For det første skal siges, at dette er min første Jack Reacher-roman, og jeg var lidt forbeholden i forhold til, om man dog bare kunne begynde her. Det vil jeg allerede nu slå fast, at det kan man sagtens! Jeg forventede faktisk en ”standard” krimi, men blev meget positivt overrasket over en wild-west-cowboy-lille-samfund-krimi med utrolig mange små finesser. Kort fortalt (uden spoilers) handler ”Værd at dø for” om, at Jack Reacher på sin vej til Virginia kommer igennem en lille landbrugsby, som på alle måder er styret af familien Duncan. Resten af samfundet er undertrykt af denne familie og har affundet sig med situationen. Der er en del skeletter i skabene, og det kan Reacher ikke se igennem fingre med, så han tager det på sig at løse gamle gåder. Min holdning: Jeg har mange rigtig gode ting at sige om bogen, og så har jeg et par personlige kæpheste. Jeg elsker, at den ikke ligner andre ”gængse” krimier, og at den dermed udfordrer mig, samtidig med at den ikke er finlitterær. Det er på mange måder en virkelig fin beskrivelse af dynamikken i et lille samfund, hvor man på en anden måde er så utroligt afhængige af hinanden – jeg nød at få det indblik, for selvom det selvfølgelig er fiktivt, kan jeg godt se, at det på nogle punkter kan være gældende i større eller mindre udstrækning. Som noget mindre godt (for mig) er den er til tider meget (!) voldsom og i de tilfælde også meget velbeskrevet – så meget, at jeg et par gange næsten har sprunget et afsnit eller to over, fordi jeg ikke kunne overskue den meget levende beskrivelse. Det er jo også et positivt punkt, idet det bliver så levende – men det er altså ikke for sarte sjæle. En anden ting er, at der bliver beskrevet en række skurke, som det for mig var lidt svært at finde relevans i – de udgør en kæde af samarbejdspartnere, men det bliver aldrig helt klart, hvorfor der skal beskrives og inddrages helt så mange i historien. Det gør desuden, at den til tider bliver en lille smule langtrukket.
Denne thriller er, hvad jeg vil betegne som en vaskeægte "drengerøvs-roman" Den er velskrevet, fængende og bortset fra nogle meget lange og udpenslende kampscener, er det en thriller, der er let at læse. Den tidligere soldat og militærpolitimand Jack Reacher ankommer til en lille landbrugsby midt i Nebraska. Han indlogerer sig på byens motel og går ind i baren, hvor han møder byens læge, der er alkoholiker og også denne aften er lægen stang beruset. Så ringer hustruen til byens førende forretningsmand og vil have besøg af lægen. Jack tvinger en modvillig læge ud til kvinden, der viser sig at have fået bank af manden. Men ingen vil sige noget om den magtfulde familie Duncan, alle er bange for dem, og da Jack opsøger manden for at straffe overgrebet på kvinden, finder han ud af, at familien Duncan sidder tungt på byen, med både trusler og afpresning. Jack burde forlade byen, men han vælger at blive, især fordi han bliver bekendtgjort med, at familien Duncan var mistænkte for 25 år siden da en lille pige forsvandt sporløst. Jack ender derfor med at lægge sig ud med familiens Duncans fire mænd, deres forretningsforbindelser og deres bodyguards, og med beboere, der ikke tør hjælpe ham, er Jack virkelig oppe mod overmagten. Jack er sådan en actionman figur, han er rå, slås og kan slå ihjel. Han kan klare det meste og har en kæmpe tiltro til sig selv. Egentlig er han en figur, jeg afgjort ikke burde bryde mig om, netop fordi han mangler realisme - men jeg må bare sige, at han underholdt mig det meste af tiden. De øvrige figurer er realistiske og faktisk levende beskrevet, og frem for alt passer de perfekt ind i det dystre univers, der er skabt af byen. Som nævnt er der nogle lange passager, specielt omkring slagsmålene og planlægning. De kunne godt have været redigeret fra, men derudover var denne thriller altså virkelig underholdende, og selv for en læser, der ikke kendte Jack Reacher på forhånd, var den let at læse - så nye læsere kan sagtens starte her.
Værd at dø for – Lee Child Umiddelbart, da jeg fik denne bog tilsendt, blev jeg begejstret, både for cover og bagsidetekst. Desværre dalede begejstringen meget hurtigt, alt for hurtigt, og dette skyldes i særdeleshed sproget og skrivestilen. Der er meget lange beskrivende passager, der gør at jeg personligt mister fokus på selve handlingen. Ydermere kan jeg ikke helt afgøre om det er oversættelsen der skranter eller om bogen bare er skrevet sådan. Specielt dialogen hæfter jeg mig ved – den er ikke flydende og virker forceret og unaturlig. Der bruges meget sagde, sagde og sagde og det dræber dialogen. Endvidere blev jeg ikke fanget af persongalleriet på nogen måde – jo, der ligger et strejf af rå humor i Reacher og de scener hvor han er oppe og slås er ganske gode. Faktisk de bedste. Ret hurtigt blev jeg hensat til Roadhouse, med hensyn til plot – men jeg må også tilstå at min anmeldelse er baseret på et tyndt grundlag – idet jeg simpelthen blev nødt til at give op, da jeg nåede omring 200 sider ind i bogen – det er ikke meget, det ved jeg – men bogen fangede mig ganske enkelt ikke. Jeg ved at det er hårde ord og vil kunne antages for et alt for tyndt grundlag – men jeg bliver også nødt til at være ærlig – bogen, skrivestil og persongalleri er bare ikke mig.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display