Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Vatikanets mand

af Daniel Silva

Paperback, 2006

Fri fragt ved køb over 500 kr

84,47 kr

Spar 45,48 kr (35%)

For dig der ikke ønsker et medlemskab.

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 129,95 kr

info-icon Medlemspris

69 kr

Spar 60,95 kr (47%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
»stærkt underholdende spændingsbog. God til en solbeskinnet eftermiddag i hyggestolen.«
- Søndag
»Vatikanets Mand, er en forrygende thriller, en historie der leder tankerne hen på da thillerens stormester Robert Ludlums popularitet var på sit højeste. Fortællingen er fuld af spænding, action, intriger og dramatik, medens den vilde jagt går. Der er ikke noget at sige til, at forlaget har planer om at fortsætte med at udgive Daniel Silva. Det er bl.a. også derfor de udgiver den til den billige pris 199,95. Den er alle ´grynene´ værd og mere til!«
- Krimi Cirklen
Billedkonservator Gabriel Allon har en fortid, der er mere interessant end de flestes: For mange år siden var han agent i den israelske efterretningstjeneste, en fortid han allerhelst vil glemme. Nu går han fredeligt rundt i Venedigs gader og passer sit job med at restaurere et af Bellinis allersmukkeste madonnabilleder.
Da historikeren professor Benjamin Stern, en af Gabriels venner fra tiden i efterretningsvæsenet, findes dræbt i sin lejlighed i München, bliver Gabriel imidlertid kaldt tilbage til tjenesten for at finde professorens morder. Han opdager hurtigt, at svarene skal findes i den afhandling om Den Romerskkatolske Kirkes rolle i jødeudryddelserne under 2. Verdenskrig, som professor Stern i al hemmelighed arbejdede på. Men hvad var det for sprængfarlige oplysninger, professoren var kommet i besiddelse af, der gjorde det nødvendigt at myrde ham?
Jagten på svarene og morderen fører Gabriel på en hæsblæsende tur gennem Europas storbyer og ender i pavens bolig i Vatikanstaten. Morderen er dog i lige så høj grad interesseret i at sætte Gabriel ud af spillet, og snart er Gabriel såvel den jagede som den jagende. Spørgsmålet er blot, hvem der først finder hvem.
En spionroman på højde med de bedste inden for genren!
»Den 23. marts satte Vatikanet en række af de højest rangerende kardinaler til at modbevise en række påstande i Da Vinci-mysteriet... Kardinalerne kan godt rykke ud med deres lugejern igen - vi andre må glæde os over for første gang at få en spændingsforfatter af høj international kaliber præsenteret på dansk.«
- Information

Bog detaljer
Dansk
9788777147661
Cicero
8777147669
Paperback
253
20. november 2006
3
6
B: 157 H: 230 D: 20 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Hæklekit - Mus
Producentens pris 129 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
Pris 69,00 kr.
info-iconMedlemspris 39 kr.

2 boganmeldelser af Vatikanets mand
Gabriel Allon er kunstkonservator, men han er også tidligere agent i den israelske sikkerhedstjeneste, og hver gang efterretningstjenesten har en prekær sag, sender de bud efter ham. Denne gang er sagen Vatikanets rolle i udryddelsen af jøder under 2.verdenskrig. Det er en hæsblæsende spionroman, hvor Gabriel Allon ikke kun er jægeren, men også bliver den jagede. En forrygende og søvnrøvende gyser!
Når jeg læser Daniel Silvas bøger, får jeg det ene daja vu efter det andet, om hvorfor jeg ikke er så vild med muslimet, hvorfor der er forskel på katolikker, og om de mange årsager, der kan være til st samle på kunst. Og hvorfor jeg har et blødt punkt for staten Israel.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display