plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Velkommen til mit mareridt

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 249 kr
Spar 43 kr
206 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

249 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Velkommen til mit mareridt foregår i anden virkelighed end den, du kender: den ordnede virkelighed, hvor tingene går rigtigt for sig, og retssikkerheden er givet.  

I Marias mareridtsvirkelighed forsøger hun desperat at beskytte sit barn mod vold og overgreb. Det kræver, at hun ikke kun kæmper mod sin psykopatiske eksmand og hans enestående vilje til magt, men også mod det retssystem og de hemmelige loger og forbindelser, som holder hånden over ham, og som han til fulde forstår at udnytte. 

Maria deler skæbne med tusindvis af kvinder og en håndfuld mænd. Men måske er den skæbne bare en ond drøm – noget, de alle sammen forestiller sig.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771596427
Forlag:
People'sPress
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771596429
Indbinding:
Hæftet
Sider:
283
Udg. Dato:
10 sep 2015
Oplagsdato:
28 okt 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 142mm H: 222mm D: 26mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Velkommen til mit mareridt
Susanne Staun
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Helle den 16. oktober 2017
Jeg-personen Maria er en intelligent, men tilsyneladende også meget naiv ung kvinde. Jeg finder hendes handlemåde i begyndelsen af forholdet til Timm utroværdigt, selv om hun påstår, at hun er utrolig forelsket i ham, og langt hen ad vejen bliver ved med at være det. Hun griber ham i den ene usandhed efter den anden, og alligevel hænger hun ved ham, også selv om hun af andre bliver advaret flere gange. Men ”systemet”, kan jeg sagtens forestille mig, er så korrupt. Først bliver vi præsenteret for det psykiatriske system, der er pilråddent og utrolig gammeldags, og som slet ikke lytter til hende, men kun til Timm, bag efter for de kommunale sagsbehandlere, hvor der dog er enkelte, der kan se ind bag facaden og til sidst retssystemet, hvor den der har råd til den bedste sagfører vinder. Bogen er interessant at læse, og den burde måske være pensum på såvel psykologistudiet som jurastudiet, men som almindelig roman, fik den mig stort set kun til at ryste på hovedet af vores samfund. Men det er jo også noget.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage