Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Verdens vinter

af Ken Follett

Indbundet, 2012

Ukendt leveringstid

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 399,95 kr

info-icon Medlemspris

237,95 kr

Spar 162,00 kr (41%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 49,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
107 kr 179 kr
107 kr 179 kr

Beskrivelse
Følg personerne fra Giganternes fald og deres børn i de dramatiske år omkring 2. verdenskrig. En storslået historisk fortælling fortalt gennem gribende familieskæbner, om kampen for frihed og demokrati, om krig og kærlighed.Verdens vinter er andet bind i Ken Folletts store trilogi om det 20. århundrede fortalt gennem fem familier – to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk. Børnene fra Giganternes fald er nu næsten voksne, og vi følger dem og deres forældre i årene omkring Depressionen, Den spanske borgerkrig og 2. verdenskrig - tæt på magtens centrum, på slagmarkerne og i kampen for overlevelse hjemme i byerne. Follett fortæller igen levende og engageret om de store verdenshistoriske begivenheder gennem en række gribende skæbner, som mødes og skilles, krydser hinanden på tværs af kontinenter og er med til at præge historiens gang.

Bog detaljer
Dansk
9788770790734
Cicero
Alis Friis Caspersen
8770790736
Indbundet
912
14. september 2012
7. december 2012
1
4
B: 165 H: 235 D: 59 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Blækhat
Sissel-Jo Gazan
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 158 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Som pesten
Hanne-Vibeke Holst
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 51 kr.

8 boganmeldelser af Verdens vinter
Denne bog, er forsættelsen af giganternes fald. Vi følger stadig de implicerede familier, tværs over Atlanten. En gribende fortælling om had, kærlighed og svig.
Verdens Vinter er en værdig 2'er i Century trilogien. Her følger vi børnene fra Giganternes Fald under optakten til 2. verdenskrig og selve krigen. Ken Follet evner på bedste vis at levendegøre verdenshistoriske begivenheder oplevet gennem de 5 familier, så man føler, man selv har været til stede. Der er spænding, kærlighed, tragedier og krig, overlevelsesstrategier og meget mere. De store følelser kommer i spil, og det gør den så levende og fantastisk, at man bare ikke kan lægge den fra sig.
toeren i century triologien er om muligt endnu bedre end etteren, fordi man kender familiernes situationer. den er så spændende og svær at slippe. jeg simpelthen elsker den! derudover er det rigtig spændende fordi man pludselig ser anden verdenskrig fra nogle helt andre synsvinkler. bl.a. udryddelsen af de handicappede
Verdens Vinter giver et fantastisk indblik i en almindelig families liv efter 1. verdenskrig og deres liv mens Nazisterne farer frem. Meget medrivende og følelsesmæssig da man føler man er en del af familien. Og man får så mange nuancer af livet i denne tid, da man følger forskellige familier med forskellig baggrund.
God fortsættelse af historien, omend den til tider er lidt langtrukken.
En rigtig god velskrevet bog som skildrer dagligdagen for de almindelige mennesker som må leve med virkningen af dønningerne fra første verdenskrig og nu nazisternes fremmarch. En bog der skildrer virkeligheden. Glæder mig virkelig til bind tre i år 2014. En bog som er læserig og lærerig.
Interessant historisk roman, omend ind i mellem en smule tung at komme igennem.
Denne fortsættelse til Giganternes Fald er spændende og medrivende fra side 1. Ken Follett fortæller en god historie, der foregår under 2. verdenskrig og han fortæller den så man både lærer hovedpersonerne godt at kende, samtidig med at man lærer lidt om de store begivenheder i verdenshistorien. Det kan godt være at bogen er lidt tung at komme igennem og der kunne godt skæres lidt ned på de soap-agtige intriger, men derudover er det et solidt historisk drama.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display