FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Verdens vinter

af Ken Follett

Indbundet, 2012

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 399,95 kr

Medlemspris info-icon

259,95 kr
Spar 140,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

23% RABAT

309,95 kr
Spar 90,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.

8 boganmeldelser af Verdens vinter
Denne bog, er forsættelsen af giganternes fald. Vi følger stadig de implicerede familier, tværs over Atlanten. En gribende fortælling om had, kærlighed og svig.
Verdens Vinter er en værdig 2'er i Century trilogien. Her følger vi børnene fra Giganternes Fald under optakten til 2. verdenskrig og selve krigen. Ken Follet evner på bedste vis at levendegøre verdenshistoriske begivenheder oplevet gennem de 5 familier, så man føler, man selv har været til stede. Der er spænding, kærlighed, tragedier og krig, overlevelsesstrategier og meget mere. De store følelser kommer i spil, og det gør den så levende og fantastisk, at man bare ikke kan lægge den fra sig.
toeren i century triologien er om muligt endnu bedre end etteren, fordi man kender familiernes situationer. den er så spændende og svær at slippe. jeg simpelthen elsker den! derudover er det rigtig spændende fordi man pludselig ser anden verdenskrig fra nogle helt andre synsvinkler. bl.a. udryddelsen af de handicappede
Verdens Vinter giver et fantastisk indblik i en almindelig families liv efter 1. verdenskrig og deres liv mens Nazisterne farer frem. Meget medrivende og følelsesmæssig da man føler man er en del af familien. Og man får så mange nuancer af livet i denne tid, da man følger forskellige familier med forskellig baggrund.
God fortsættelse af historien, omend den til tider er lidt langtrukken.
En rigtig god velskrevet bog som skildrer dagligdagen for de almindelige mennesker som må leve med virkningen af dønningerne fra første verdenskrig og nu nazisternes fremmarch. En bog der skildrer virkeligheden. Glæder mig virkelig til bind tre i år 2014. En bog som er læserig og lærerig.
Interessant historisk roman, omend ind i mellem en smule tung at komme igennem.
Denne fortsættelse til Giganternes Fald er spændende og medrivende fra side 1. Ken Follett fortæller en god historie, der foregår under 2. verdenskrig og han fortæller den så man både lærer hovedpersonerne godt at kende, samtidig med at man lærer lidt om de store begivenheder i verdenshistorien. Det kan godt være at bogen er lidt tung at komme igennem og der kunne godt skæres lidt ned på de soap-agtige intriger, men derudover er det et solidt historisk drama.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display