plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT

Vores hav

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 169 kr
Spar 32 kr
137 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md) – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

169 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
”Vores hav”  er en kogebog med opskrifter på lækre og velsmagende retter med råvarer fra det fantastiske spisekammer, der gemmer sig lige under overfladen ved de danske kyster. I Danmark har vi nemlig fri adgang til nogle af verdens allerbedste skaldyr og bløddyr.
“Vores hav” er en havkogebog , helt uden opskrifter på fiskeretter, men netop med brug af de velsmagende råvarer, de danske farvande ellers har at byde på i form af hummer, østers, blåmuslinger, rejer, krabber og blæksprutter.
Bogens forfattere, Helle Brønnum Carlsen og Mikkel Wejdemann giver læseren inspiration til, hvordan disse vidunderlige råvarer kan blive en integreret del af de daglige måltider.
Og tilberedning behøver ikke nødvendigvis at være dansk eller ny nordisk. Begge forfattere har udtalt rejsefeber og søger gastronomiske oplevelser jorden rundt, og derfor er der inspiration fra den vide verden i bogens opskrifter, det er danske råvarer og opskrifter med internationalt tvist. God appetit.


Bogen indeholder opskrift-kapitler med disse råvarer:

Hummer

Jomfruhummer

Østers

Muslinger

Rejer

Blæksprutter

Om forfatterne:
Helle Brønnum Carlsen har et stort set uendeligt gastronomisk-cv hvoraf bl.a. kan fremhæves: mangeårig madanmelder for dagbladet Politiken, nu anmelder hos bl.a. Weekendavisen, initiativtager til Smagens Dag i 1992 sammen med Claus Meyer og Jan Friis-Mikkelsen, lektor ved N. Zahles Seminarium i hjemkundskab, medlem af Det Gastronomiske Akademi, medlem af Dan Jørgensens “Måltidstænketanken”, medlem af bestyrelsen i “Københavns Madhus” og forfatter til 15 kogebøger.

Mikkel Wejdemann er uddannet hjemkundskabslærer på N. Zahles seminarium som elev hos Helle Brønnum Carlsen. Han driver det gastronomiske konsulent-bureau “MadMikkel”, var COOPs frontfigur på Smagekasssen 2016, er ambassadør for COOPs projekt ‘GoCook’, deltager og prisvinder i “Årets Østersservering” 2016 på Fanø.
Han har særligt fokus på international gastronomi, er medlem af De Berejstes Klub, har været bosat i Frankring, Kina, Tyskland og Canada, og har - nå ja - cyklet fra Danmark til Antarktis på en gastronomisk solo-cykeltur med titlen “Smag på verden”.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740615104
Forlag:
Turbine
ISBN-10:
8740615103
Indbinding:
Hardback
Sider:
140
Udg. Dato:
10 maj 2017
Oplagsdato:
10 maj 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 197mm H: 256mm D: 17mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
99,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK