Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 28, 29, 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Vores kemiske hjerter

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 199 kr
Spar 33 kr
166 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

199 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

VORES KEMISKE HJERTER af Krystal Sutherland er en young adult roman til dig, som kan lide En flænge i himlen, Paper Towns og Fordelene ved at være bænkevarmer.
 
VORES KEMISKE HJERTER er en uimodståelig historie om den første kærlighed, knuste hjerter og hjerter der heler igen.
 
Henry page ser sig selv som en håbløs romantiker, men har aldrig været forelsket. Den stormende forelskelse han går og håber på, har bare ikke ramt ham endnu. I stedet fokuserer han på at få gode karakterer, at komme ind på et nogenlunde ordentligt college og at blive redaktør for skolens avis. Da Grace Town starter i hans klasse, ved han, at hans liv nu vil forandre sig. 
 
Grace er ikke ligefrem hans drømmepige. Hun går med stok, løst drengetøj og lader ikke til at gå i bad særlig ofte. Men da både Henry og Grace begge bliver valgt til at arbejde på skolens avis, begynder Henry hurtigt at falde for Grace. Det er tydeligt, at Grace bærer på nogle problemer, men i Henrys øjne gør den problemfyldte bagage hende blot smukkere. Han ønsker mere end noget andet at hjælpe Grace med at komme ovenpå igen.
 
Dette er ikke en typisk dreng-møder-pige historie. Krystal Sutherlands flotte debut er en god blanding af humor og hjertesorg. Bogen er en stærk påmindelse om den bittersøde lyksalighed, som den første kærlighed er.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711556849
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
0
Indbinding:
Hæftet
Sider:
304
Udg. Dato:
4 apr 2017
Oplagsdato:
4 apr 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 130mm H: 198mm D: 30mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Vores kemiske hjerter
Krystal Sutherland
Plusbogs
medlemmer giver
3 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
2 boganmeldelser
Af Bogfinken den 05. august 2017
"Vores kemiske hjerter" er en tankevækkende bog med en trist kant. Det er en fortælling om ung kærlighed, spirende følelser, men også om dyb sorg og en kærlighed, der ikke skal være. Set hver for sig er der mange smukke og kærlighedsfyldte elementer i bogen. Men sat sammen forstår man, at kærligheden ikke skal vare. Det er ikke dens tid og det giver mening. Den på samme tidspunkt varmer hjertet og knuser det.

Af Lisbeth Maja den 21. juni 2017
Jeg havde hørt meget postitiv omtale af " Vores kemiské hjerter" så derfor så jeg rigtig meget frem til at læse den. Jeg blev desværre meget skuffet over bogen. De første 100 sider af bogen var jeg optaget af den, men derefter mistede jeg desværre min interesse for bogen og helt til sidst blev det desværre en kamp for mig at få den læst færdig. Jeg kunne rigtig godt lide Henry Page, som jeg syntes var en rigtig sød, sjov og meget sympatisk fyr oh hans venner kom jeg også tæt på. Grace blev jeg derimod aldrig rigtig betaget af, for jeg syntes ikke hun behandlede Henry ordenligt og med respekt, som jeg syntes han fortjente, om end jeg blev klogere på hvorfor hun holdte afstand til Henry og ikke lod sig knytte til ham. Smag og behag er heldigvis forskellig, jeg blev desværre ikke så glad for bogen, som jeg havde troet og håbet på.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage