• Spar op til 90% på bøger
  • 99 kr/md. - få 1. uge GRATIS

Dukan diæten
af Pierre Dukan Indbundet, 2012

Få titlen til Pluspris
149 kr
Normalpris 250,00 kr
Porto kun 19 kr
Leveringstid: 1-3 hverdage

Beskrivelse
Dukan diæten bogen af Pierre Dukan er en slankebog, der er blevet en bestseller i hele verden, også i Danmark. Millioner af mennesker er blevet hjulpet med at tabe sig, ved at veksle mellem at spise proteiner og kulhydrater. Med Dukan diæten bliver du ikke sulten, men får lækker mad og slipper for at tælle kalorier!
Effekten af Dukan diæt kuren er videnskabelig velddokumenteret, og inkluderer kostråd, nemme opskrifter og lækre menuer til hver uge. Kuren består af 4 faser, og slutter med at du må spise alt hvad du har lyst til, blot du har en enkelt dag om ugen, hvor du kun spiser proteiner, som f.eks. fisk, skaldyr eller kød.
Læs uddrag af bogen HER

Bog detaljer
Dansk
9788740007527
Politikens Forlag
8740007529
Indbundet
338
28. august 2012
26. november 2013
1
7
B: 161 H: 233 D: 27 mm
Flere detaljer
Færre detaljer

Andre kunder, der købte denne bog, købte også
Vejen Hjem
Damaris Lau
Normalpris 150 kr.
Pluspris 9 kr.
Kom i gang med Mas...
Anne Bech og Masch...
Normalpris 200 kr.
Pluspris 89 kr.
Mindful Malebog 2
Emma Farrarons
Normalpris 80 kr.
Pluspris 29 kr.
5:2 kuren
Michael Mosley & M...
Normalpris 250 kr.
Pluspris 149 kr.
Mindful Malebog
Emma Farrarons
Normalpris 80 kr.
Pluspris 29 kr.

18 boganmeldelser af Dukan diæten
Kedelig bog som ikke formår at inspirere. Defor bliver det meget sværere at holde kuren. Få opskrifter, ingen billeder. Den er ikke pengene værd.
Har lige købt bogen, og er spændt på at komme i gang med kuren. Kan den leve op til de forventninger jeg har til den??? Når man læser andre anmeldelser er der stor uenighed, og jeg kender da også nogle der har prøvet den, og der er uenigheden lige så stor. Nu giver jeg den i hvert fald en chance. Så spændt på resultatet.
Bogen er skrevet godt, men personligt kan jeg bare ikke holde mig til den!
Rigtig nem og letlæselig bog der giver rigtig god mening omkring vægttab. Dog tror jeg man lynhurtig kører sur i kuren på sigt da den som alle andre er et livsvarigt projekt, hvis ikke man skal hente de tabte kilo igen.
Jeg købte denne bog til min mor, og de har hjulpet hende til et vægttab på 15 kg. Kiloene raslede af hende og hun fandt stor inspiration i bogen. Efterfølgende har jeg selv undersøgt bogen, og den er virkelig genial hvis man ønsker at komme af med de ekstra kilo.
Fantastisk go kur-der virker. Bogen har jeg læst med stor iver og bruger den jævnligt som opslagsbog. Jeg har foreslået den til mange jeg kender og lånt den ud et par gange. Jeg har fundet ud af at denne kur er den bedste for mig, jeg kan skrue op eller ned for den alt efter, hvor meget jeg vil tabe mig og hvor jeg er i mit liv. Godt skrevet og let at forstå også på vægten.
Letlæst bog, dog virker den en anelse "religiøs" og lidt for mange begrænsninger efter min smag.
Det er den mest fantastiske skankebog jeg endnu har læst. Her får man både forklaringen på hvorfor kuren virker og opskrifter. En god og uddybende beskrivelse af de 4 forskellige faser i kuren. Og hvorfor det er så vigtigt at man overholder dem. Alt hvad Pierre Dukan skriver passer, kuren er nem at overholde, da man ikke føler sig sulten. Jeg kan varmt anbefale bogen til andre der har forsøgt andre kure. Denne holder.
Super god bog og let læselig. Jeg blev virkelig klogere på proteiners virkning og effekt på kroppen og vægttab. Meget lærerig og interessant læsning!
Hold dig væk!!! Jeg gav diæten en chance i 14 dage og jeg blev så dårlig: kvalme, hovedpine, svimmelhed og træthed! Ja man taber sig, MEN kroppen HAR altså brug for Kulhydrater - så skær ned på dem i stedet, eller spring på noget andet!
Anbefaler varmt bogen som hjalp mig med at smide 20 kg! Dog lidt tung at komme igennem til tider. Men der er masser af opskrifter og kan godt lide forhistorien om hvordan han 'opfandt' kuren
Har prøvet kuren, men synes den er lidt hård ved hele kroppen og i det hele taget hård at følge. Specielt de dage hvor man udelukkende lever af proteiner. Men alle kure er jo generelt hårde at komme igennem.
Jeg har forsøgt at holde kuren, og jeg vil sige at på de få dage jeg var på den der tabte jeg mig. Men jeg stoppede for jeg havde meget kraftige reaktioner på diæten
En rigtig god bog der hurtigt og nemt forklarer hvordan diæten fungerer. Jeg har været meget glad for den og den har hjulpet mig meget. Man får også en masse baggrunds viden om hvorfor de tykke mennesker er blevet tykke og hvad der gør de har så svært ved at tabe sig.
Endelig en kur, der holder, hvad den lover. Min veninde har tabt sig 12 kg med kuren, og jeg skal nu også i gang. Bogen er delt op i meget overskuelige afsnit tilpasset de enkelte faser i kuren, så den efterfølgende kan bruges som opslagsværk, når jeg går i gang med kuren. Vil dog give Jakob2000 ret i, at sproget til tider kan være kedeligt.
Læste dukan-bøgerne i bagvendt rækkefølge, så efter at have læst 2'eren (opskriftsbogen) og været rigtig skuffet, gav tingene jo mening med en udførligt beskrevet diæt. Hvorvidt den virker efter hensigten eller ej, må folk selv bedømme....
Denne kur er den bedste kur i verden og den bedste bog, jeg har købt om mad i årevis. Jeg har lige nu tabt mig 14 kg på Dukankuren siden maj uden at følge kuren helt slavisk, men teorien om at spise sig mæt hovedsagelig på proteiner, er den helt rigtige. Proteiner giver mæthed og det mindsker ens behov for fristelser, søde sager og andre ting herunder ris, kartofler, pasta og brød. Jeg spiser normalt, når jeg er i byen, men mit køleskab står på Dukan diæt til daglig, og jeg spiser så meget, jeg har lyst til. Kager om aftenen er ikke længere et problem, jeg drikker kaffe eller en Cola Light. Jeg vil tabe mig 20 kg mere, og det er nu ikke længere en diætkur, det er en livsstil. Prøv Dukan kuren, den virker bare fra dag ét.
Meget lidt fangende og kedeligt skrevet.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,8
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display