Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Skræl er ikke skrald

Af: Michael Folman Jensen Dansk E-bog
5,00 (1 anmeldelse)
SPAR
kr 28

Skræl er ikke skrald

Af: Michael Folman Jensen Dansk E-bog
5,00 (1 anmeldelse)
I Danmark smider vi hvert år 700.000 ton mad ud, som kunne være spist. Madspild er et emne, som har både politikeres og forbrugeres bevågenhed – vi ved godt, at vi smider alt for mange madrester ud, men muligheden for at udnytte råvarernes potentiale er langt større, end vi lige tror. Det gælder om at bruge sin fantasi, og med denne bog i hånden er man godt i gang.  

Som det naturligste i verden smider vi kartoffelskræller, æbleskrog og appelsin­skræller ud, for “det kan jo ikke bruges til noget”. Men der må vi tro om, for vores køkkenaffald indeholder mange muligheder for velsmagende retter fulde af næring. Kartoffelskrællerne kan forvandles til de lækreste chips, æbleskrogene bliver til chutney og citrusskrællerne til den fineste marmelade. 

Bogen bringer en lang række inspirerende opskrifter på, hvordan vi kan udnytte vores såkaldte affald i køkkenet. Minimering af madspild er sund fornuft for både økonomien og miljøet, men også for vores helbred. For netop i skræller og grove blade findes de mange vitaminer og stoffer med antiinflammatorisk virkning, som er så gavnlige for os. 

Bogen er for enhver, der ønsker renere mad og bedre udnyttelse af ressourcerne på den helt grundlæggende og enkle måde. De fleste vil blive overrasket over, hvor langt man kan komme med det, man ellers blot ville kassere.

Om forfatteren 
Michael Folman Jensen er faglært kok i 1982. Derefter uddannet fra École Hotellière i Lausanne, Schweiz. Siden 2008 køkkenchef på Københavns Rådhus. Igennem 20 år har han været med til at åbne 5-stjernede hoteller i seks forskellige lande med op til 250 ansatte under sig, og han har modtaget flere priser for sit arbejde herhjemme. 

Er desuden kostvejleder, spinning- og crossfit-instruktør samt holder oplæg omkring økologi og madspild og fungerer som oplægsholder og censor på den nye food-koordinator-uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen. 
Eksklusiv medlemspris 111 kr
Medlemspris 114 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Download straks efter køb
Normalpris 139 kr
Download straks efter køb
Spar 28 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.873 anmeldelser på
I Danmark smider vi hvert år 700.000 ton mad ud, som kunne være spist. Madspild er et emne, som har både politikeres og forbrugeres bevågenhed – vi ved godt, at vi smider alt for mange madrester ud, men muligheden for at udnytte råvarernes potentiale er langt større, end vi lige tror. Det gælder om at bruge sin fantasi, og med denne bog i hånden er man godt i gang.  

Som det naturligste i verden smider vi kartoffelskræller, æbleskrog og appelsin­skræller ud, for “det kan jo ikke bruges til noget”. Men der må vi tro om, for vores køkkenaffald indeholder mange muligheder for velsmagende retter fulde af næring. Kartoffelskrællerne kan forvandles til de lækreste chips, æbleskrogene bliver til chutney og citrusskrællerne til den fineste marmelade. 

Bogen bringer en lang række inspirerende opskrifter på, hvordan vi kan udnytte vores såkaldte affald i køkkenet. Minimering af madspild er sund fornuft for både økonomien og miljøet, men også for vores helbred. For netop i skræller og grove blade findes de mange vitaminer og stoffer med antiinflammatorisk virkning, som er så gavnlige for os. 

Bogen er for enhver, der ønsker renere mad og bedre udnyttelse af ressourcerne på den helt grundlæggende og enkle måde. De fleste vil blive overrasket over, hvor langt man kan komme med det, man ellers blot ville kassere.

Om forfatteren 
Michael Folman Jensen er faglært kok i 1982. Derefter uddannet fra École Hotellière i Lausanne, Schweiz. Siden 2008 køkkenchef på Københavns Rådhus. Igennem 20 år har han været med til at åbne 5-stjernede hoteller i seks forskellige lande med op til 250 ansatte under sig, og han har modtaget flere priser for sit arbejde herhjemme. 

Er desuden kostvejleder, spinning- og crossfit-instruktør samt holder oplæg omkring økologi og madspild og fungerer som oplægsholder og censor på den nye food-koordinator-uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen. 
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 192
ISBN-13: 9788793575288
Format: ePub
ISBN-10: 8793575289
Kategori: Kogebøger
Udg. Dato: 22 mar 2017
Forlag: Muusmann' Forlag
Oplagsdato: 22 mar 2017
Forfatter(e): Michael Folman Jensen
Forfatter(e) Michael Folman Jensen


Kategori Kogebøger


Sprog Dansk


Sider 192


Udg. Dato 22 mar 2017


Oplagsdato 22 mar 2017

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 56

kr 79
Normalpris
kr 58
Medlemspris
SPAR
kr 23
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 69

kr 69
Normalpris
kr 69
Medlemspris
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 56

kr 79
Normalpris
kr 58
Medlemspris
SPAR
kr 23
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 117

kr 150
Normalpris
kr 120
Medlemspris
SPAR
kr 33
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 50

kr 59
Normalpris
kr 51
Medlemspris
SPAR
kr 9
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 182

kr 249
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 67
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 87

kr 140
Normalpris
kr 92
Medlemspris
SPAR
kr 53
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 39

kr 49
Normalpris
kr 40
Medlemspris
SPAR
kr 10
BOG (POCKET)
Eksklusiv medlemspris kr 59

kr 59
Normalpris
kr 59
Medlemspris
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 49

kr 49
Normalpris
kr 49
Medlemspris
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 69

kr 69
Normalpris
kr 69
Medlemspris
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 99
Normalpris
kr 95
Medlemspris
SPAR
kr 4
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 68

kr 98
Normalpris
kr 71
Medlemspris
SPAR
kr 30
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 182

kr 229
Normalpris
kr 187
Medlemspris
SPAR
kr 47
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 173

kr 213
Normalpris
kr 177
Medlemspris
SPAR
kr 40
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 188

kr 279
Normalpris
kr 197
Medlemspris
SPAR
kr 91
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 182

kr 249
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 67
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 134

kr 148
Normalpris
kr 135
Medlemspris
SPAR
kr 14
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 188

kr 279
Normalpris
kr 197
Medlemspris
SPAR
kr 91
Vi anbefaler også
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 106

kr 129
Normalpris
kr 108
Medlemspris
SPAR
kr 23
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 13

kr 18
Normalpris
kr 14
Medlemspris
SPAR
kr 5
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 119
Normalpris
kr 97
Medlemspris
SPAR
kr 24
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 111

kr 139
Normalpris
kr 114
Medlemspris
SPAR
kr 28
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 127

kr 159
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 32
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 160

kr 179
Normalpris
kr 162
Medlemspris
SPAR
kr 19
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 48

kr 70
Normalpris
kr 50
Medlemspris
SPAR
kr 22
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 79

kr 99
Normalpris
kr 81
Medlemspris
SPAR
kr 20
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 169
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 46
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 94

kr 99
Normalpris
kr 95
Medlemspris
SPAR
kr 5
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 139

kr 149
Normalpris
kr 140
Medlemspris
SPAR
kr 10
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 50

kr 59
Normalpris
kr 51
Medlemspris
SPAR
kr 9
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 50

kr 59
Normalpris
kr 51
Medlemspris
SPAR
kr 9
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 100

kr 329
Normalpris
kr 123
Medlemspris
SPAR
kr 229
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 431

kr 506
Normalpris
kr 439
Medlemspris
SPAR
kr 75
Kundeanmeldelser
Mari-Ann Thorslev
19. juli 2017
Det er en af de mest brugbare bøger jeg længe har købt. Den indeholder så mange virkelig gode beskrivelser og opskrifter på div råvare, vel at bemærke råvarer vi alle ofte har i køkkenet, hvilket gør den så anvendelig. Jeg syntes selv, jeg er super god til at bruge mine rester, men denne bog giver mig så mange nye forslag. Glæder mig meget til at komme igang, for det virker let