Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

5:2 kuren

af Michael Mosley og Mimi Spencer

Indbundet, 2013

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 100,00 kr

info-icon Medlemspris

77,95 kr

Spar 22,05 kr (22%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Fast i to dage, hvor du kun får 500-600 g kalorier om dagen. Spis som du plejer resten af ugen.  
Denne moderate måde at faste på er en ny, videnskabeligt baseret, meget enkel spisetrend, som med dokumenteret effekt giver vægttab og et sundere helbred, og som i tilgift har en livsforlængende effekt, hvis man integrerer den i sit liv og ikke bare bruger den som en hurtig kur. 

Forfattere til bogen, der har stor international succes og bl.a. ligger nr. 1 på Amazons bestsellerliste, er Michael Mosley, britisk læge og videnskabsjournalist, samt den engelske diætist Mimi Spencer. Det var en oprindeligt BBC-dokumentar om emnet, hvor Michael Mosley brugte sig selv som prøveklud, der satte han på sporet af 5:2 princippet, hvor man ikke bare kan faste sig fra symptomer som diabetes 2 og for højt kolesterol, men også taber i vægt og skærper hjernen. 

I denne bog fortæller Mosley og Spencer, hvorfor det kun er nødvendigt at faste to dage om ugen for at opnå den ønskede effekt. Hvad videnskaben siger om, hvorfor det ikke er farligt at faste på denne måde. Hvordan man let passer faste ind i et travlt liv. Hvordan man håndterer sulten. Og hvor meget mad man faktisk får for 500 kalorier, hvis man tænker sig om. 

Bogen indeholder praktiske tip til at komme i gang, andre folks beretninger om, hvordan de har oplevet at gå over til denne måde at spise på samt et helt konkret forslag til fastemåltider til en hel måned.  
Om forfatterne:
Dr. Michael Mosley, 55 år, har været fast tilknyttet BBC i mange år som videnskabsjournalist. Flere gange prisbelønnet for sit arbejde. Mimi Spencer, diætist og ekspert på mad, som kvinde i 40’erne er der ikke den kur, hun ikke selv har prøvet. Har ligesom Mosley selv oplevet de gode erfaringer med 5:2 kuren på egen krop og står bag bogens konkrete anvisninger på, hvordan man på en lempelig og sikker måde tager faste-livsstilen til sig. Har skrevet om mode, mad og sundhed i over 20 år i Vogue, The Observer, London Evening Standard mv.

Bog detaljer
Dansk
9788740010572
Politikens Forlag
8740010570
Indbundet
224
7. august 2013
22. oktober 2015
1
8
B: 159 H: 233 D: 23 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 208 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 171 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

14 boganmeldelser af 5:2 kuren
Bogen er nem at læse og opbygningen er overskuelig og struktureret. Dog er kurens principper ikke lige noget for mig.
Denne 'teoretiske' bog om let faste er meget nem at læse, jeg synes dog at de to forfattere gentager sig selv nogle gange. Efter at have læst bogen, er jeg blevet meget overbevist om at starte på let faste, jeg har nu prøvet min første faste dag og det gik utroligt nemt... nu må vi se om det varer ved. Der er opskrifter til 10 dages let faste, til henholdsvis mænd og kvinder, så ønsker man mange forskellige opskrifter, skal man supplere med andre bøger.
En god og overskuelig bog der gør det simpelt at leve efter principperne for 5:2 kuren. Der er mange fine opskrifter og inspiration til at variere kuren.
En glimrende indføring i 5:2 kuren - og så var det jo ham, som fandt på det?? Indeholder en masse baggrundsstof og forsøg med periodisk faste - og forfatterens egne fasteoplevelser.
Super bog og super kur. Nem at gå til og nem at overholde, da man må spise normalt på spisedage. Bogen giver en masse baggrundsviden og kommer med mange gode forslag og ideer til, hvordan man nemmest klarer sig igennem fasten. Der er mange gode opskrifter i bogen - kan evt. suppleres med 200 opskrifter på 200 kalorier.
Umiddelbart virker bogen god, godt med information om hvorfor man burde bruge 5:2 metoden og det er nogle spændende forslag til retter.
Mange har glæde af denne kur, men så absolut ikke mig, der skal ned og spise meget meget lidt to dage om ugen - det kan jeg slet ikke :-(
Denne form for kur, er ikke lige mig. Men bogen er let at læse og ved at mange er rigtig glade for de to faste dage om ugen. Personligt duer det bare ikke for mig.
Denne bog, er let læst. God som efterfølgende opslagsbog. Forfatterne, giver gode brugbare råd, opskrifterne er nemme at gå til, hvis bogen skulle have topkarakter, skulle der have været en ingrediensliste øverst ved hver opskrift, og gerne en indkøbsliste til 10 dages kuren.
God hokus pokus kur. Der er intet belæg for, at det er sundt at faste.
Man har altid vidst at det er sundt at faste, men hvordan? Her får du værktøjer til hvordan man spiser normalt hvis man kan holde til bare at drikke vand i 2 dage. Superkur.
Letlæst bog om et enkelt princip, de opskrifter, jeg har prøvet er gode.
jeg var skeptisk, men må indrømme at det er lettere og mere overbevisende end jeg havde regnet med. "Kuren" er nem at gå til, overskuelig og bogen gør meget ud af at forklare baggrunden for den "nye" livstil og hvad fastedagene har af effekt på kroppen på kort og især på langsigt.
En spændende bog i en lang række af slankebøger! Om konceptet virker er for tidligt for mig at sige, men bogen er særdeles læsevenlig og det er Bent, at komme i gang!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display