Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

E-bøger

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på iPad, tablet, smartphones og e-bogslæsere. Du finder dine køb af e-bøger under punktet "Mit Plusbog" på fanebladet "Mine digitale køb" øverst til højre på Plusbog.dk. Herfra kan du downloade dine elektroniske køb, der straks er klar til læsning. Vi gør opmærksom på, at en ebog kan downloades i alt 10 gange, og at linket udløber over tid, så det er vigtigt, at du selv tager backup af dine bøger, da vi ikke kan garantere, at vi altid kan skaffe nye download-links.

Når du har købt en e-bog, ligger den klar til download i "Mine digitale køb" under "Mit plusbog", som du finder øverst til højre på Plusbog.dk.

Vi anbefaler, at du benytter iBooks på Apple enheder eller downloader en gratis reader som f.eks. ReadEra til at læse din e-bog. Vi kan dog desværre ikke yde support på alle eksterne app's. Vores egen app Plusbog Reader er ikke længere aktiv og kan ikke benyttes.

Gå via din telefon/tablet ind på www.plusbog.dk - log ind - vælg "Mit Plusbog" og fanebladet "Mine digitale køb". 

Her klikker du på "Download" knappen ud for den pågældende bog, og du skal efterfølgende vælge "Åbn i..." for at vælge den app, som du vil læse bogen i. Du kan nu komme i gang med at læse e-bogen på telefon, tablets eller lign. Vær opmærksom på, at du på Apple produkter skal have installeret app'en "Arkiver", før du kan åbne e-bogen i den app, du ønsker at læse den i. 

Hvis du bruger Plusbog reader, skal vi gøre opmærksom på, at dette er en forældet app, som ikke vedligeholdes længere. Eventuelle gratis e-bøger, som kun er downloadet til Plusbog reader og ikke gemt andre steder kan ikke genskabes, hvis denne app slettes fra din enhed. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at en ebog kan downloades i alt 10 gange, og at linket udløber over tid, så det er vigtigt, at du selv tager backup af dine bøger, da vi ikke kan garantere, at vi altid kan skaffe nye download-links.

Du kan også læse en e-bog på din computer, og det kræver, at du har hentet programmet Adobe Digital Editions via http://www.adobe.com/dk/solutions/ebook/digital-editions/download.html

Vær opmærksom på, at dette program ligner det almindelige Adobe Reader, som IKKE kan bruges til at download af e-bøger. Såfremt du støder på fejlen "Filtype beskadiget/Filtype understøttes ikke", tjek da, om du har åbnet i den rigtige version af Adobe.

 

E-bøger bestilles via Plusbog.dk, og når du modtager din ordrebekræftelse, er e-bogen automatisk tilgængelig under "Mine digitale køb", som du finder under punktet "Mit Plusbog" øverst til højre på Plusbog.dk.

Herfra kan du downloade e-bøgerne eller åbne dem i den app, du vælger at læse dem i. Vi anbefaler iBooks eller fx ReadEra, men kan desværre ikke yde support på alle eksterne apps. Vores app Plusbog Reader er ikke længere aktiv og kan ikke anvendes. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at en ebog kan downloades i alt 10 gange, og at linket udløber over tid, så det er vigtigt, at du selv tager backup af dine bøger, da vi ikke kan garantere, at vi altid kan skaffe nye download-links.

Nej, det kan man ikke.

De fleste af vores e-bøger er af filtypen "e-pub". Der er dog få bøger, der kommer som en pdf-fil.

Plusbog.dk har tilpasset formatet på e-bogen til diverse readere.

Vedr. sidetal: Hvis du læser e-bogen på flere enheder, kan sidetallet variere alt efter skærmens størrelse. Men e-bogen husker altid, hvor du er kommet til.

Nej, det er ikke muligt at hente en e-bog ned til andre mailadresser, end den mail købet er foretaget på.

E-bogen er tilknyttet din emailadresse og din adgang til Plusbog. 

Straks efter købet af e-bogen kan du gå ind på "Mit Plusbog" øverst på Plusbog.dk og hente din bog under "Mine digitale køb". Det er ikke muligt at overdrage dit køb til andre mailadresser. Dit køb er vandmærket til at tilhøre din mailadresse ved køb.

Som Platinmedlem modtager du en e-bog hver måned.

Når e-bogen er klar til dig, vil en besked poppe frem øverst oppe på Plusbog.dk, når du logger ind. E-bogen finder du under "Mit Plusbog" på fanebladet "Mine digitale køb". Herinde ligger den klar til download.

E-bogen ligger tilgængelig i den pågældende måned, hvorefter den vil blive udskiftet med næste måneds e-bog. Man har således en måned til at sige JA TAK til bogen og herefter kan man frit downloade den.

Sådan henter du en e-bog ned til din Kindle:

1. Du skal konvertere bogen i dette program: http://calibre-ebook.com/. Download derfor programmet på din pc, og download bogen til din pc, så den er klar til at blive konverteret.

2. Følg velkomstguiden i det program du downloader til din pc, hvor du skal vælge, hvilken enhed du har og indtaste din kindle-email (det er for at bogen kan sendes til din kindle, når den er konverteret).

3. Tryk nu på "Tilføj bøger", hvor du vælger den bog, du skal bruge.

4. Marker e-bogen på oversigten og tryk "Konverter bøger" øverst til venstre.

5. På det næste vindue, der kommer frem, skal du øverst i højre hjørne trykke på "output format" og vælge MOBI.

6. Tryk "OK" og konverteringen starter. Du kan se nederst i højre hjørne, når bogen er konverteret.

7. Marker e-bogen som du skal sende til din kindle og tryk på "Forbind/del" og vælg "Email til mail@kindle.com".

8. E-bogen sendes nu ud på din Kindle og efter 5 minutter er bogen tilgængelig på din Kindle (hvis du er tilkoblet internet).

 

Sådan henter du en e-bog ned til din SONY Reader:

Hvis du ikke har hentet programmet READER for PC/MAC, kan du downloade det her:

https://www.sony.dk/electronics/support/reader-digital-book-prs-t-series/prs-t3

Herefter skal du koble din SONY Reader til pc/mac. Tryk på 'Data transfer mode' på skærmen på din SONY Reader for at gøre klar til at tilføje e-bøger.

OBS: Vær opmærksom på, at det ikke er alle e-bøger, der kan åbnes i en SONY Reader, og at udgiveren af e-bøger i Danmark ikke længere understøtter SONY readeren.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Telefonen er midlertidig lukket. Men du kan altid skrive til os.