Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Events, forfatteraften, bøger
 
Plusbog-events
 
Vi afholder jævnligt events og forfatteraftener rundt omkring i Danmark. Vores events er for alle – men er du Plusbog-medlem, får du altid stor rabat på billetterne.
Til Plusbog-events kan du forvente en inspirerende aften i hyggelige rammer, og med nogle af Danmarks mest populære forfattere.
 
Vi glæder os til at se dig! Følg med her på siden for nye events...

 


Foredrag med Katrine Engberg og Trine Appel

AFLYST - AFLYST - AFLYST

 

10. november

Foredrag med
Katrine Engberg og Trine Appel 


Glæd dig til en aften i selskab med to stærke kvinder – to aktuelle forfattere, hvor research-arbejdet er det vigtigste i skriveprocessen.

Katrine Engberg er højakuel med femte bind i sin krimiserie med Anette Werner og Jeppe Kørner "Isola".
Trine Appel er højaktuel med fantasyromanen "Fortidens port".

Kom og lyt, lær og stil spørgsmål til de to forfattere.


Katrine Engberg, en af Skandinaviens mest interessante nye krimiforfattere, debuterede som krimiforfatter for bare fire år siden og har solgt mere end 300.000 bøger herhjemme. For nylig blev hun shortlistet til Den store lydbogspris, Krimimessens Publikumspris, to gange til både MARTHA prisen og Årets Forfatter.

Internationalt er Katrine Engbergs krimiserie solgt til udgivelse i 28 lande. Den har blandt andet fået en fremragende modtagelse i USA af både læsere og anmeldere. Katrine Engberg er at finde på bestsellerlisterne i Danmark, USA, Tyskland, Canada, Norge og Sverige, hvor hun senest har ligget #1 seks uger i streg.

Trine Appel er uddannet skuespiller fra StatensTeaterskole og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Hun har medvirket i et hav af teaterforestillinger, flere tv-serier på DR og TV2 og diverse spillefilm.

Trine Appel har tidligere udgivet ungdomsromaner på Politikens Forlag og arbejder også som manuskriptforfatter ved siden af skuespillet.

 


Tid: 10. november kl. 19-21

Sted: Kolding Bibliotek, 

Adresse: Slotssøvejen 4, 6000 Kolding

Køb din billet her

 

På aftenen bliver det også muligt at købe bøger med hjem. Betaling via MobilePay. 

 

Grundet Covid-19 restriktioner udbydes der færre billetter til dette arrangement end normalt. Sådan sikrer vi, at vores gæster ikke sidder for tæt.

 Vores tidligere afholdte eventsForedrag med Lars Brygmann

København  ·  Aarhus  ·  Vejle

Foredrag med Lars Brygmann 


Lars Brygmann fortæller om sin tur til Nordøstgrønland sammen med 9 krigsveteraner.

Glæd dig til et øjenåbnende foredrag som inspirerer til at udfordre egne grænser og se sit eget liv i et lidt andet lys. Lars Brygmann er en fantastisk formidler med en skøn og lidt underspillet humor, og du kan forvente masser af gode grin undervejs. I foredraget fortæller Lars om turen over indlandsisen sammen med de skadede krigsveteraner. Det var en fantastisk oplevelse, men også en ekstrem udholdenhedsprøve, som satte mange ting i perspektiv.

Lars Brygmann har spillet et hav af roller på både TV, film og teater – og er en mand med mange facetter. Han er med charme og ydmyghed formidabel til at skabe et nærvær med sit publikum, som var han lige overfor dig – og så er han professionel til fingerspidserne. Han sætter en ære i at give sit publikum det hele, lidt til og meget mer’.

Efter arrangementet vil der være mulighed for at nyde lidt drikkelse i form af kaffe/te, øl, vin eller vand.

Aflyst – pga. Covid-19


Forfatteraften med Anne Mette Hancock

4. februar

Forfatteraften med Anne Mette Hancock


Anne Mette Hancock er tilbage med den fremragende krimi Pitbull, som er tredje bog i serien med Journalisten Heloise Kaldan og den bramfri drabsefterforsker Erik Schäfer. I den forbindelse er vi hos Plusbog enormt glade for at invitere vores loyale medlemmer og læseglade kunder til en spændende aften med Anne Mette Hancock, som vil fortælle om sit forfatterskab og tilblivelsen af sine fængende krimier.

Der vil være mulighed for at købe Anne Mettes bøger på aftenen til favorable priser og evt. få dem signeret, og der bliver rig lejlighed til at stille Hancock spørgsmål.

Tid: 4. februar kl. 19-21
Sted: Vanløse Bibliotek, Café Oasen
Adresse: Frode Jakobsens Plads 4. 1., 2720 København

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT

Forfatteraften med Suzy Wengel

14. januar

Foredrag med Suzy Wengel


Årets første event er med forfatter, kostvejleder og foredragsholder Suzy Wengel - som er landskendt for det populære Sense-koncept. Hun har udgivet en lang række bøger om Sense, hvoraf flere af dem er blevet bestsellere.

Suzy Wengel udviklede Sense-konceptet, da hun selv var træt af sin vægt, der gik op og ned, og i løbet af kun ni måneder med "Sense - slank med fornuft" tabte hun hele 40 kilo. Hun har igennem årene hjulpet hundredevis af mennesker med at opnå et varigt vægttab. I 2017 vandt Sense programmet “En kur der dur” på TV2, da den er enkel og nem at følge og forstå.

Kom med til en spændende, lærerig og inspirerende aften, hvor Suzy Wengel vil fortælle om konceptet Sense - med udgangspunkt i både tidligere udgivelser og hendes spritnye bog “Sense - slank med grøn mad”.

Køb den nyeste bog billigt på aftenen og få den evt. signeret - og få et godt tilbud på andre af hendes bøger. Vi glæder os til en super god aften i godt selskab!

Tid: 14. januar – kl. 19.00
Sted: Kolding Bibliotek
Adresse: Slotssøvejen 4, 6000 Kolding

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT 


Forfatteraften med Sara Blædel

19. november

Forfatteraften med Sara Blædel


Sara Blædel er endelig tilbage med 10. bind i serien om drabschef Louise Rick - krimien Pigen under træet, som udkommer på Politikens Forlag den 15. november 2019.

I den forbindelse er vi hos Plusbog enormt glade for at invitere vores loyale medlemmer og læseglade kunder til en spændende aften med Sara Blædel, som vil fortælle om sit forfatterskab og tilblivelsen af sine fængende og populære krimier - ikke mindst det seneste skud på stammen, Pigen under træet.

Sara Blædel er en af dansk krimis mest populære og kendte forfattere. Hun er oprindeligt uddannet journalist, og siden forfatterdebuten i 2004 har hun vundet et hav af priser for sine serier om Louise Rick samt bedemandsdatteren Ilka. I 2014 modtog hun den fornemme pris De Gyldne Laurbær, og hendes bøger er solgt i mere end 2,5 millioner eksemlarer i 38 lande.

Der vil være mulighed for at købe Sara Blædels bog på aftenen til favorable priser og evt. få den signeret, og der bliver rig lejlighed til at stille Sara Blædel spørgsmål.

Tid: 19. november – kl. 19.00
Sted: Fredericia Bibliotek
Adresse: Prinsessegade 27, 7000 Fredericia

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT


Peter Øvig Knudsen, Forfatteraften Plusbog

31. oktober

Forfatteraften med Peter Øvig Knudsen


I november 2016 fik Peter Øvig Knudsens mor fred. Allerede samme dag besluttede forfatteren, at han ville skrive en bog om hende – og om at være barn af en psykisk syg. Men under arbejdet med bogen begyndte noget at gå i skred i forfatteren: Peter Øvig Knudsen blev ramt af en svær depression og måtte til sidst indlægges på en lukket, psykiatrisk afdeling. Den anmelderroste Min mor var besat udkom i maj 2019, og den er en stærkt personlig beretning om at skifte syn på psykisk sygdom og psykiatri, på sin mor og sig selv.

Vi glæder os virkelig meget til at invitere vores læsere med til en spændende aften, hvor Peter Øvig Knudsen - med udgangspunkt i bogen - vil fortælle om at vokse op som barn af en psykisk syg og give et billede af de mange andre traumatiske hemmeligheder bag facaden i barndommens pæne parcelhuskvarter. Peter Øvig Knudsen er uddannet journalist. Han har skrevet en lang række primært historiske bøger, og han har vundet et hav af priser for sine udgivelser.

Der vil være mulighed for at købe bogen Min mor var besat på aftenen til en favorabel pris og evt. få den signeret, og der bliver rig lejlighed til at stille Peter Øvig spørgsmål.

Tid: 31. oktober – kl. 19.00
Sted: Biblioteket
Adresse: Rentemestervej 76, 2400 København NV


Krea Deluxe - hækleaften

3. oktober

Hækleaften med Krea Deluxe


Interesserer du dig for at strikke eller hækle, så er du helt sikkert stødt på brandet Krea Deluxe, som bl.a. har udgivet bogen Hæklet nordisk julepynt. Hos Plusbog glæder vi os helt vildt til at invitere strikke- og hækleglade læsere med til en hyggelig og inspirerende aften fyldt med julestemning hos Pia og Heidi, som står bag Krea Deluxe.

Kom og hør historien om hvordan firmaet Krea Deluxe blev til, og hvordan de 2 søstre har skabt et bæredygtigt garn- og designbrand på kun 4 år med forhandlere i 16 lande. Bliv inspireret til at hækle det fineste julepynt fra bogen Hæklet nordisk julepynt. Til arrangementet kan du desuden se alt det hæklede julepynt fra bogen og få hjælp, gode råd og vejledning. Oplev den hyggelige julestemning i Krea Deluxe’s showroom og glæd dig til en aften i samvær med andre, der er passionerede omkring garn, strik og hækling.

Køb billige hækle- og strikkebøger på aftenen eller køb et af Krea Deluxe’s lækre hæklekits med hjem, nyd en kop kaffe og lad dig inspirere. Læs evt. mere om Krea Deluxe på forhånd her: kreadeluxe.dk

Tid: 3. oktober – kl. 18.30-20.00
Sted: Krea Deluxe's showroom
Adresse: Houmannsvej 4 A, 4690 Haslev

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT


Katrine Engberg, Forfatteraften Plusbog

19. september

Forfatteraften med Katrine Engberg


Katrine Engberg er tilbage med den fremragende kriminalroman Vådeskud, som er fjerde bog i serien med efterforskerne Kørner og Werner og snushanen Esther de Laurenti. I den forbindelse er vi hos Plusbog.dk enormt glade for at invitere vores loyale medlemmer og læseglade kunder til en spændende aften med Katrine Engberg, som vil fortælle om sit forfatterskab og tilblivelsen af sine fængende krimier.Katrine Engberg er én af dansk krimis helt store talenter, og hendes bøger udmærker sig ved at være formidabelt detaljeorienterede og humoristiske. Hun har kun høstet lutter roser for sin serie og er da også tidligere kåret som månedens forfatter hos Plusbog.dk og har endda været nomineret til årets forfatter.

Der vil være mulighed for at købe Katrine Engbergs bøger på aftenen til favorable priser og evt. få dem signeret, og der bliver rig lejlighed til at stille Engberg spørgsmål.

Tid: 19. september – kl. 19.00
Sted: Biblioteket
Adresse: Rentemestervej 76, 2400 København NV

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT


Forfatteraften med Anne Hjernøe i samarbejde med Plusbog.dk. Anne Hjernøe fortæller om hendes ny bog Stærk, let og mæt.

27. juni

Foredrag med Anne Hjernøe


Anne Hjernøe har igennem de seneste mange år ofte tonet frem på tv-skærmen i de danske stuer, når hun har guidet os til lækker mad fra både nær og fjern - ofte i selskab med makkeren Anders Agger. I løbet af de seneste par år har hun tabt i alt 20 kilo, og da efterspørgslen på hendes opskrift til det flotte vægttab blev rigtig stor, valgte hun at skrive bogen Stærk, let og mæt, som på kort tid lagde sig øverst på mange bestsellerlister. Vi glæder os til at byde vores medlemmer velkommen til en spændende aften med Anne Hjernøe, hvor hun vil fortælle om bogen, sit flotte vægttab og sit liv med mad.

Der vil være mulighed for at købe bogen på aftenen og få den signeret af Anne, og der bliver rig lejlighed til at stille Anne Hjernøe spørgsmål.

Tid: 27. juni – kl. 19.00
Sted: DOKK1, Store sal
Adresse: Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT