Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv

Sådan downloader du og afspiller lydbøger fra Plusbog.dk

 

Apple enheder (iPhone, iPad & iPod)

 

Bemærk: Download af en lydbog kan tage tid afhængigt af din internetforbindelse og hastighed. Downloadprocessen foregår i baggrunden, så du vil muligvis ikke kunne se filen, mens den downloades.Vær også opmærksom på, at download kan mislykkes, hvis der ikke er tilstrækkelig plads på din iPhone eller iPad. Når du downloader lydbøger direkte til din iPhone, skal du have dobbelt så meget ledig plads som størrelsen af lydbogen (f.eks. kræver en lydbog på 1,3 MB 2,6 MB ledig plads på telefonen for at downloade den). Du kan se størrelsen på en given lydbog under produktet på www.Plusbog.dk ved at scrolle ned til "Produktdetaljer". For eksempel kan en lydbog fylde 577.556 KB, hvilket svarer til ca. 577 MB.

BEMÆRK: Hvis du ikke har tilstrækkelig ledig plads, anbefaler vi at downloade lydbogen til en Mac eller PC og derefter overføre den til din iPhone eller iPad.

Dette er beskrevet nedenfor i afsnittet "Download til iTunes Bibliotek via en Mac eller PC"

VIGTIGT: Nogle Mac-brugere oplever problemer med at downloade en lydbog i Safari. Vi anbefaler at bruge Google Chrome. Du kan blot kopiere linket til din lydbog ind i Google Chrome. Hvis du ikke kan downloade via denne browser, anbefaler vi at downloade lydbogen til en computer og derefter overføre den til din iPhone eller iPad via iTunes.

 

Download til iTunes Bibliotek via en Mac eller PC:

1. Klik på linket i Plusbog-mailen og download ZIP-filen til din computer. (Hvis du har en plusbog bruger, kan du også logge ind med dine oplysninger og finde lydbogen under ”mine digitale køb”, her er der et link til at downloade).

Mac-computere vil normalt udpakke ZIP-filen automatisk. På en PC skal du højreklikke på den downloadede fil og vælge "Udpak alle".

2. Marker alle MP3-filerne, der er blevet udpakket fra ZIP-filen. Flyt eller kopier disse filer til dit iTunes-bibliotek.

3. Åbn iTunes. Gå til "Filer" og vælg "Ny". Klik på "Ny spilleliste". Find din lydbog under "Musik" og træk den over i den nye spilleliste.

4. Klik på lydbogen, og alle MP3-filerne vises. Marker dem alle, og højreklik.

5. Klik på "Vis info" og vælg "Ja" som svar på spørgsmålet om at redigere oplysningerne. Klik på "Valg", vælg medietypen "Lydbog" og klik på "OK". Din e-lydbog er nu også registreret som en lydbog, og du kan finde den under kategorien "Lydbøger" i iTunes.

Nu kan du eventuelt tilslutte en iOS-enhed, en iPhone eller iPad - og påbegynde synkroniseringen for at lytte lydbogen på en af disse enheder.

 

Download direkte til iPhone eller iPad

 

Hvis lydbogen downloades direkte til en iPhone eller iPad, skal den åbnes med app’en Arkiver.

OBS! Dette program tillader ikke automatisk afspilning. Derfor skal du manuelt vælge hver del for at høre lydbogen.

For at undgå dette kan du i stedet for downloade lydbogen til en computer, og herefter flytte den til din iPhone eller iPad via iTunes.

1: Download app’en ”Arkiver” til din enhed, hvis du ikke allerede har den. Den kan hentes gratis i App Store til din telefon.

2: Når du har hentet appen, skal du finde din mail-kvittering fra Plusbog. Den indeholder et link til download af lydbogen. (Hvis du har en plusbog bruger, kan du også logge ind med dine oplysninger og finde lydbogen under ”mine digitale køb”, her er der et link til at downloade).

3: Når lydbogen er downloadet, skal du åbne appen og gå ind i mappen ”Overførsler” via ”Arkiver” appen og klikke på ZIP-filen som skal udpakkes. Filen er navngivet med ISBN-nummer. Dette nr. er også angivet i din mail. Lydbogs-filerne kan herefter lyttes via arkiver. Vælg hvert enkelt kapitel/del af bogen for at lytte.

 

Android enheder

 

Bemærk: Download af en lydbog kan tage tid afhængigt af din internetforbindelse og hastighed. Downloadprocessen foregår i baggrunden, så du vil muligvis ikke kunne se filen, mens den downloades.Vær også opmærksom på, at download kan mislykkes, hvis der ikke er tilstrækkelig plads på din telefon. Når du downloader lydbøger direkte til din telefon, skal du have dobbelt så meget ledig plads som størrelsen af lydbogen (f.eks. kræver en lydbog på 1,3 MB 2,6 MB ledig plads på telefonen for at downloade den). Du kan se størrelsen på en given lydbog under produktet på www.Plusbog.dk ved at scrolle ned til "Produktdetaljer". For eksempel kan en lydbog fylde 577.556 KB, hvilket svarer til ca. 577 MB.

Til info så foregår alt i guiden direkte på mobilen, hav derfor din mobil klar.

1. Find mailen omkring din ordre hvor der står ”Dit digitale køb er leveret” i emnefeltet på din mobil og åben mailen.

2. Find ”Download” knappen under selve linjen med titlen på det produkt du har købt, og klik på den.

3. Vent på at filen der downloadet færdig.

4. Når filen er downloadet færdig, så skal den udpakkes. Derfor skal du trykke på de 3 prikker i højre hjørne i din browser

5. Derefter trykker du på ”Downloads”

6. Nu er du kommet ind til dine downloadede filer. Lydbogen du lige har downloadet vil være navngivet som ISBN-nummeret på bogen. Det vil sige navnet er en masse tal.

Filtypen vil være ”.zip”

Når du har fundet filen, så klik på den en enkelt gang

7. Herefter trykket du på ”Extract”, eller på dansk ”Udpak”. Du skal ikke ændre navnet på filen.

8. Efter udpakningen popper lydfilen op. Du skal blot trykke på den og åbne. Så starter lydbogen