Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 29 & 30 - men du kan skrive til os HER

 

Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock Anne Mette Hancock (f. 1979) er en dansk journalist og forfatter. Hun debuterede som krimiforfatter med LIGBLOMSTEN i 2017. Anne Mette Hancock har tidligere skrevet livsstilsstof for Berlingske og for flere danske magasiner, og fra 2013 til 2015 var hun PR- og pressechef for restaurant Madklubben, som faktisk ejes af hendes storebror. I 2017 udkom Anne Mette Hancocks debutroman ved Lindhardt og Ringhof med titlen LIGBLOMSTEN, hvori vi møder journalisten Heloise Kaldan, der modtager kryptiske breve fra Anna Kiel, der er eftersøgt for mordet på en advokat. Før hun ved af det, bliver Heloise viklet ind i sagen, hvor sporene pludselig begynder at pege på hende selv. Bogen er blevet beskrevet som værende en skarp krimi, der handler om hævn, retfærdighed og tilgivelse. Som krimiforfatter går Anne Mette Hancock mere op i at bøgerne handler om det spændende ved de psykologiske bevæggrunde for forbrydelserne, frem for den klassiske whodunnit, hvor man gennem handlingen fokuserer på at finde frem til gerningsmanden. Her i 2018 kom så den længe ventet 2'er Mercedes-snittet og der er flere som er enige i at hun formår at overgå sig selv. Mercedes-snittet er bog nr. 2 i hvad der tegner til at blive en super spændende krimiserie, med masser af potentiale for spænding og mord. Anne Mette Hancock har en bachelorgrad i Historie og er uddannet journalist fra RUC i 2011. Anne Mette Hancock er født i Gråsten i 1979 og har boet både i USA og Frankrig. I dag bor hun i det indre København, nær Kongens Nytorv, med sin mand, Tim Hancock, og deres to børn Vega og Castor. Hun er storforbruger af amerikanske krimier og thrillers af f.eks. Harlan Coben, Michael Connelly, Gillian Flynn og John Grisham.
Normalpris 249,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 339,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 149,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 224,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 69,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 159,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 158,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 73,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 158,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 105,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 73,-
Ikke medlem
Medlem
  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage