Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
Kurv

Betaling

Når du bestiller varer på Plusbog.dk, betaler du online med betalingskort. Du kan betale online med følgende kreditkort: Dankort, VISA/ Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, VISA electron og JBC.

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har som udgangspunkt ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Plusbog.dk eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Som virksomhed/instition har du mulighed for at betale med EAN-nummer. Dette skal vælges på betalingssiden, hvorefter ordren valideres af vores kundeservice.

Produkter og priser

Alle priserne på varerne er inklusive moms og eksklusiv levering. Priserne er dagspriser, og Plusbog.dk opdateres flere gange om ugen.

Det er kun via hjemmesiden, at du kan bestille varer fra Plusbog.dk ApS. Hvis du har forespørgsel på varer, som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi undersøger gerne, om varen kan skaffes. Dit køb betales online på Plusbog.dk med betalingskort. Det er muligt at se tidligere ordrer via login på hjemmesiden under "Mit Plusbog".