FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Afgrunden

af Kim Leine

Hæftet, 2015

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

189,95 kr
Spar 110,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

20% RABAT

239,95 kr
Spar 60,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.

4 boganmeldelser af Afgrunden
Så gjorde han det igen!!! Kim Leine kan noget helt unikt. Han formår nemlig at fortælle de helt store historier, samtidig med at han gør dem levende i det små, på en måde så man kan lugte, smage og føle det hele, som om man stod midt i historien. Afgrunden er en historie om krig og fred og om familier og forskellighed og om drifter. Den er grum og medrivende og helt umulig at lægge fra sig. Var du vild med Profeterne i evighedsfjorden af samme forfatter, så vil du også elske denne.
Jeg læste tidligere med fornøjelse Kim Leines Profeterne i Evighedsfjorden, og jeg så frem til også at skulle læse Afgrunden. Afgrunden blev en spændende og medrivende fortælling om de to tvillingebrødre Ib og Kajs liv med kærlighed, krig og fred. Især scenerne fra den finske borgerkrig og 2. verdenskrig satte nogle tanker i gang hos mig, det var virkelig barsk læsning, men alligevel kunne jeg ikke lade være med at læse videre. Jeg glæder mig til at læse Kim Leines øvrige bøger.
En til tider meget kynisk beretning om, hvad krigen gør ved mennesket, og mennesket ved krigen. Transformationen fra alm studerende til, på meget kort tid, en næsten hærdet, kynisk, følelseskold "dræbermaskine, hvor alle civilisationens lag, skrabes af, som skrællede man et løg. Perioden efter krigen, hvor brødrene har svært ved at tilpasse sig det konforme "almindelige" liv, er virkelig godt indfanget. "Jeg efterlod noget af mig selv deroppe" som Kaj siger på et tidspunkt! Leine skåner ingen i sine beskrivelser, af både krig og sex. Læs den, og bliv klogere på de ar enhver krig sætter i et menneske, og de grænser det er i stand til at overskride.
Er helt svimmel efter at have levet i Leines univers de sidste fire dage. Sætningerne er lange, intense og meget sanselige. Beskrivelserne af krig, forfald, begær og den menneskelige afgrund er så voldsomme, at jeg ind i mellem næsten ikke har kunnet holde ud læse dem, og andre gange har jeg slubret dem i mig. Romanen giver et nuanceret billede af, hvad krigsdeltagelse kan gøre ved mennesker og måske også en slags forståelse for, hvorfor nogle ikke kan slippe den igen, men søger hen, hvor den foregår.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display