Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Alkymisten, (Gaveudgave) (Catalina Estrada)

af Paulo Coelho

Hæftet, 2015

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 199,95 kr

info-icon Medlemspris

129,97 kr

Spar 69,98 kr (35%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Den meste læste af alle Coelhos romaner.  
Samleobjekt med Catalina Estradas smukke illustrationer på omslaget .
Kun en sjælden gang bliver der udgivet en bog der kan forandre læserens liv. Paulo Coelhos Alkymisten er sådan en bog.
Med mere end 25 millioner solgte eksemplarer overhele verden er bogen allerede en moderne klassiker .
Alkymisten er den magiske historie om Santiago, en andalusisk fårehyrde der følger sin drøm om at finde en af verdens rigeste skatte. Fra sit hjem i Spanien rejser han til markederne i Tanger, Egyptens ørken og et skæbnesvangert møde med Alkymisten.Historien om de skatte Santiago finder på sin vej, lærer os den vigtigste af alle visdomme: Lyt til dit hjerte, forstå tegnene og frem for alt, følg dine drømme.
Alkymisten er en af vor tids mest solgte bøger, oversat til 55 sprog og udgivet i mere end 156 lande.
Alkymisten er en af verdens mest solgte bøger – en moderne klassiker, som har inspireret millioner af mennesker til at finde deres egen vej. ”. 
 Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Bog detaljer
Dansk
9788771160895
Bazar
8771160892
Hæftet
250
8. juni 2015
8. juni 2015
1
1
B: 138 H: 208 D: 18 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Blækhat
Sissel-Jo Gazan
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 163 kr.
Kærlighed
Paulo Coelho
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 65 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

5 boganmeldelser af Alkymisten, (Gaveudgave) (Catalina Estrada)
Fuldstændig og helt og aldeles fantastisk bog har læst den flere gange og elsker den mere og mere. Den taler lige ind i mit hjerte og min sjæl og fik mig til at tage ud at vandre caminoen for at finde ind i mig og hjælpe mig til at følge mit hjerte og deri finde og følge min livsbane. Den har så mange perler i ordbrug og ordvendinger og ordsprog, at jeg har skrevet mange sedler ned, som jeg kigger på efter behov. Jeg har anbefalet og lånt bogen til mange, og alle medrives og elsker den på hver sin måde. En bog der taler til os alle og som man gør til sin egen. Læs den og voks!
En fantastisk bog som helst skal læses, når man står og er lidt modløs på tilværelsen og ikke ved hvilken vej man skal tage. Det er en sød fortælling, men den er sprængfyldt med symbolik og handler om en større mening med livet og de skæbnesvangre valg, man tager undervejs i livet. Jeg er VILD med Paulo og hans måde at skrive på. Så smukt. Jeg har ofte givet denne bog i gave til andre og det har været meget værdsat.
En fantastisk smuk bog om en dreng, som rejser ud i verden for at finde en skat, han ikke kender. Hele bogen er en lang omgang symbolik, og det er potentielt krævende læsning. Alligevel slugte jeg den i en sitting, fordi jeg hele tiden måtte vide, hvem drengen mødte som det næste. Den minder i høj grad om Den lille prins. Så hvis du kan lide den, kan du sikkert også lide Alkymisten. Jeg skal helt sikkert læse den igen - og forstå endnu mere af bogen og måske endda livet.
God og fængslende bog, man bliver revet med og har svært ved at ligge den fra sig igen. Paulo Coelho skriver fantastisk og hans bøger kan klart anbefales.
Aldrig har jeg læst en bog så hurtigt og alligevel så medrevet. Denne bog vil tale til din forstand, din opfattelse og i særdeleshed dit hjerte. Den vil fylde dig med varme og lade selv dine egne drømme blive sat på prøve. Alkymisten er en smuk bog om livet, kærligheden og troen på sig selv - alt sammen smukt bundet ind i denne jubilæumsudgave, som pynter flot blandt andre klassikere - både i bogreolen såvel som i sjælen.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display