FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Alkymisten, (Gaveudgave) (Catalina Estrada)

af Paulo Coelho

Hæftet, 2015

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 199,95 kr

Medlemspris info-icon

129,97 kr
Spar 69,98 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

25% RABAT

149,95 kr
Spar 50,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Metallic...
Producentens pris 80 kr.
Pris 79,95 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.

5 boganmeldelser af Alkymisten, (Gaveudgave) (Catalina Estrada)
Fuldstændig og helt og aldeles fantastisk bog har læst den flere gange og elsker den mere og mere. Den taler lige ind i mit hjerte og min sjæl og fik mig til at tage ud at vandre caminoen for at finde ind i mig og hjælpe mig til at følge mit hjerte og deri finde og følge min livsbane. Den har så mange perler i ordbrug og ordvendinger og ordsprog, at jeg har skrevet mange sedler ned, som jeg kigger på efter behov. Jeg har anbefalet og lånt bogen til mange, og alle medrives og elsker den på hver sin måde. En bog der taler til os alle og som man gør til sin egen. Læs den og voks!
En fantastisk bog som helst skal læses, når man står og er lidt modløs på tilværelsen og ikke ved hvilken vej man skal tage. Det er en sød fortælling, men den er sprængfyldt med symbolik og handler om en større mening med livet og de skæbnesvangre valg, man tager undervejs i livet. Jeg er VILD med Paulo og hans måde at skrive på. Så smukt. Jeg har ofte givet denne bog i gave til andre og det har været meget værdsat.
En fantastisk smuk bog om en dreng, som rejser ud i verden for at finde en skat, han ikke kender. Hele bogen er en lang omgang symbolik, og det er potentielt krævende læsning. Alligevel slugte jeg den i en sitting, fordi jeg hele tiden måtte vide, hvem drengen mødte som det næste. Den minder i høj grad om Den lille prins. Så hvis du kan lide den, kan du sikkert også lide Alkymisten. Jeg skal helt sikkert læse den igen - og forstå endnu mere af bogen og måske endda livet.
God og fængslende bog, man bliver revet med og har svært ved at ligge den fra sig igen. Paulo Coelho skriver fantastisk og hans bøger kan klart anbefales.
Aldrig har jeg læst en bog så hurtigt og alligevel så medrevet. Denne bog vil tale til din forstand, din opfattelse og i særdeleshed dit hjerte. Den vil fylde dig med varme og lade selv dine egne drømme blive sat på prøve. Alkymisten er en smuk bog om livet, kærligheden og troen på sig selv - alt sammen smukt bundet ind i denne jubilæumsudgave, som pynter flot blandt andre klassikere - både i bogreolen såvel som i sjælen.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display