Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Alkymisten

af Paulo Coelho

Hardback, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 69,95 kr

info-icon Medlemspris

48,96 kr

Spar 20,99 kr (30%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Kun en sjælden gang bliver der udgivet en bog der kan forandre læserens liv. Paulo Coelhos Alkymisten er sådan en bog. Med mere end 37 millioner solgte eksemplarer overhele verden er bogen allerede en moderne klassiker.
Alkymisten er den magiske historie om Santiago, en andalusisk fårehyrde der følger sin drøm om at finde en af verdens rigeste skatte. Fra sit hjem i Spanien rejser han til markederne i Tanger, Egyptens ørken og et skæbnesvangert møde med Alkymisten.Historien om de skatte Santiago finder på sin vej, lærer os den vigtigste af alle visdomme: Lyt til dit hjerte, forstå tegnene og frem for alt, følg dine drømme.
Alkymisten er en af vor tids mest solgte bøger, oversat til 55 sprog og udgivet i mere end 156 lande .
Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Bog detaljer
Dansk
9788771160697
Bazar
8771160698
Hardback
180
29. april 2014
20. februar 2017
2
10
B: 118 H: 185 D: 21 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 195 kr.
Rigtig mad
Thomas Rode Anders...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 194 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 28 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 63 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 68 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

5 boganmeldelser af Alkymisten
Uvist af hvilken årsag, så havde jeg faktisk aldrig hørt om denne bog. Det er en rigtig god bog. Det er en enestående og livsbekræftende historie. Den giver stof til eftertanke, idet den indeholder et vigtigt budskab, om at følge sine drømme og at følge den livsbane, der gør os glade og giver os den gode energi. Det handler om, at vi ikke må give op, når vejen bliver indviklet, fordi det ofte er det vi kæmper for, der har størst værdi for os. Det er en kort, let læselig bog, som jeg gerne vil anbefale andre at læse.
En god weekendbog. Den er fyldt med metaforer og vise ord og har et rigtig godt budskab. Den er dog ikke så livsomvæltende, det var den i hvert fald ikke for mig, men den er stadig de 5 stjerner værd. En skattejagt, der slet ikke minder om en skattejagt, som vi normalt kender dem. Den er utroligt velskrevet og giver en masse stof til eftertanke. Det er ikke en stor bog, den er let læst og helt sikkert anbefalingsværdig.
Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg slet ikke syntes bogen var så ”wow”, som den giver udtryk for. Den har gode budskaber med sig, men det er ikke en bog, som har forandret mit liv overhoved. Jeg synes at bogen var rigtig underholdene. Den er hutiglæst, og der sker noget spændende hele vejen igennem. Det er en sød, rørende lille bog, som omhandler kærlighed, skæbne, drømme, at rejse, lykke, tålmodighed og livet. Bogen fortæller en masse gode budskaber. Jeg elsker at den er så filosofisk, som den er. Dette er min første bog, som jeg har læst af Paolo Coelho, og det bliver bestemt heller ikke den sidste.
En smuk fortælling, som dog ikke har ændret mit liv. Det er ellers en meget brugt påstand, efter at have læst denne bog. Men jeg må indrømme at så kraftig er den alligevel ikke. Med det sagt, så er Paulo Coelhos bog en skøn, lille fortælling med et godt budskab om at følge sine drømme og det er vel noget vi alle godt kan forstå og måske også har brug for at få at vide engang imellem.
Hold da op, hvor er denne bog dog beskrevet godt! Spændende til sidste side! Tanker, ideer, overvejelser bliver skabt i hvert kapitel, med et godt indgreb i psykologi. Kan varmt anbefales!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display