Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Almanak

af Claus Meyer

Indbundet, 2010

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 399,95 kr

info-icon Medlemspris

259,97 kr

Spar 139,98 kr (35%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 49,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
ALMANAK er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage. 
I ALMANAK er de væsentligste retter fra de sidste 300 års danske madhistorie opdateret, og de præsenteres side om side med opskrifterne på familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogens tyngde er imidlertid den næsten endeløse række af sprøde ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for os alle.  
ALMANAK er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken.

Bog detaljer
Dansk
9788711430705
Lindhardt og Ringhof
8711430702
Indbundet
696
29. oktober 2010
2. marts 2017
1
8
B: 220 H: 290 D: 68 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
SalatTøsen
Mette Løvbom
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 145 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 202 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 80 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.

11 boganmeldelser af Almanak
Fik næsten et chok da jeg så størrelsen på bogen, ved ikke hvad jeg havde regnet med, men Jeg er så begejstret, det er virkelig en god bog. Den går i dybden og så har den et godt register, hvilket betyder meget for mig. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med at bruge den, at få andet end de gængse ingredienser ind i mit køkken. Det eneste jeg mangler er 1 til 3 snore i ryggen, så jeg kan maker hvor jeg er kommet til og evt næste ønsker, det er mæsten et most i så stor en bog, derfor kun 4 stjerner Tak Claus Meyer
Alletiders kogebog. Fyldt med gode opskrifter, og masser inspiration. En sjov detalje, at han tager ideer med, til at tage ud i naturen, og finde finde ting der bliver brugt i madlavningen.
En VIRKELIG brugbar kogebog. Hvis jeg kun måtte eje en kogebog er denne absolut den jeg ville vælge. Bogen er ikke blot spækket med lækre opskrifter, men giver et godt overblik over råvarer og sæson.
Den til dato bedste kogebog jeg har ejet. Nye ideer, opskrifter, alle de små fif og gode råd. Det er her alt sammen. Masser af flotte billeder til inspiration, et kæmpe opslagsværk som alle bør eje.
jeg har ellers et noget anstrengt forhold til Hr. Meyer, men må alligevel indrømme at hans Almanak er et must have, ikke kun fordi der er mange gode opskrifter i, og også fordi der ligger enormt meget viden i bogen og råvare og sæsoner!
Claus Meyer har med sit store projekt formået ikke blot at skabe en bog, som kan betegnes grundkogebogen over dem alle, men også inspireret til at spise lokalt og lave tingene selv. Rigtig god kogebog, som jeg til daglig er meget glad for at eje.
Super bog. Den har en masse klassiske opskrifter samt masser af inspiration. Sproget er let of opskrifterne er super nemme at følge. Kan klart anbefales.
Denne bog ligger altid fremme hos mig... Den giver et nyt tvist på rigtig mange af de retter, man måske er kørt lidt surt i. Helt nede på jorden kogebog, som er let at gå til og retterne i sidste ende smager himmelsk... Samt et let opslagsværk, til de forskellige årstider og deres råvarer. Jeg har mange gode oplevelser i denne kogebog.
Denne bog bør stå i ethvert køkken! Bogen indeholder fantastiske opskrifter, god inspiration, fin tekst og flotte, flotte billeder!
fin opslagsbog efter årstiderne... nogle retter kan dog være lidt mere omfattende end hvad hverdagsmad er for mig.... men god inspiration.
Det er så min kogebog over alle bøger. I starten følte jeg kun den var til gæstemad, men jeg bruger den meget i min hverdag og der står alt i den! den giver mig inspiration, svar og jeg er begyndt selv at finde ting i naturen = spare penge og spise efter sæsonen :)
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display