Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Almanak

af Claus Meyer

Indbundet, 2010

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 399,95 kr

Medlemspris info-icon

267,95 kr
Spar 132,00 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

21% RABAT

317,95 kr
Spar 82,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Sunday Suppers
Karen Mordechai
Normal pris 305 kr.
Pris 242,98 kr.
info-iconMedlemspris 193 kr.
Min rør og føl bog...
Dawn Sirett
Forlagets pris 70 kr.
Pris 59,95 kr.
info-iconMedlemspris 42 kr.
Billedhuggerens da...
Tove Jansson
Forlagets pris 150 kr.
Pris 139,95 kr.
info-iconMedlemspris 115 kr.
Rejse med let baga...
Tove Jansson
Forlagets pris 150 kr.
Pris 114,70 kr.
info-iconMedlemspris 91 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
Pris 271,20 kr.
info-iconMedlemspris 221 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

11 boganmeldelser af Almanak
Fik næsten et chok da jeg så størrelsen på bogen, ved ikke hvad jeg havde regnet med, men Jeg er så begejstret, det er virkelig en god bog. Den går i dybden og så har den et godt register, hvilket betyder meget for mig. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med at bruge den, at få andet end de gængse ingredienser ind i mit køkken. Det eneste jeg mangler er 1 til 3 snore i ryggen, så jeg kan maker hvor jeg er kommet til og evt næste ønsker, det er mæsten et most i så stor en bog, derfor kun 4 stjerner Tak Claus Meyer
Alletiders kogebog. Fyldt med gode opskrifter, og masser inspiration. En sjov detalje, at han tager ideer med, til at tage ud i naturen, og finde finde ting der bliver brugt i madlavningen.
En VIRKELIG brugbar kogebog. Hvis jeg kun måtte eje en kogebog er denne absolut den jeg ville vælge. Bogen er ikke blot spækket med lækre opskrifter, men giver et godt overblik over råvarer og sæson.
Den til dato bedste kogebog jeg har ejet. Nye ideer, opskrifter, alle de små fif og gode råd. Det er her alt sammen. Masser af flotte billeder til inspiration, et kæmpe opslagsværk som alle bør eje.
jeg har ellers et noget anstrengt forhold til Hr. Meyer, men må alligevel indrømme at hans Almanak er et must have, ikke kun fordi der er mange gode opskrifter i, og også fordi der ligger enormt meget viden i bogen og råvare og sæsoner!
Claus Meyer har med sit store projekt formået ikke blot at skabe en bog, som kan betegnes grundkogebogen over dem alle, men også inspireret til at spise lokalt og lave tingene selv. Rigtig god kogebog, som jeg til daglig er meget glad for at eje.
Super bog. Den har en masse klassiske opskrifter samt masser af inspiration. Sproget er let of opskrifterne er super nemme at følge. Kan klart anbefales.
Denne bog ligger altid fremme hos mig... Den giver et nyt tvist på rigtig mange af de retter, man måske er kørt lidt surt i. Helt nede på jorden kogebog, som er let at gå til og retterne i sidste ende smager himmelsk... Samt et let opslagsværk, til de forskellige årstider og deres råvarer. Jeg har mange gode oplevelser i denne kogebog.
Denne bog bør stå i ethvert køkken! Bogen indeholder fantastiske opskrifter, god inspiration, fin tekst og flotte, flotte billeder!
fin opslagsbog efter årstiderne... nogle retter kan dog være lidt mere omfattende end hvad hverdagsmad er for mig.... men god inspiration.
Det er så min kogebog over alle bøger. I starten følte jeg kun den var til gæstemad, men jeg bruger den meget i min hverdag og der står alt i den! den giver mig inspiration, svar og jeg er begyndt selv at finde ting i naturen = spare penge og spise efter sæsonen :)
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display