Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Arbejdsliv for begyndere

Leveringstid: 3 - 5 hverdage
Vores normalpris 104 kr
Spar 23 kr
81 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

104 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
En bog, primært til unge der begynder at skulle forholde sig til et nyt afsnit i deres liv – det afsnit, der handler om at uddanne sig, finde job, være på en arbejdsplads, og om at leve op til et samfunds normer og krav, og samtidig bevare sig selv og kunne håndtere usikkerhed og tvivl.   

Bogen er fyldt med inspirationer, opmuntringer og utraditionelle meninger. Uanset om du ”går den lige vej” eller om du synes, det er vanskeligt, overhovedet at FINDE vej, så er der noget at hente.     

Bogen er baseret på personlige holdninger og erfaringer, samlet op fra foreløbig 35 års arbejdsliv på masser af virksomheder i forskellige brancher.     

Bogen tilbyder modspil og medspil, viden og indsigt, og den indeholder undervejs en del ”opbremsninger”, hvor læseren kan få lejlighed til at tage stilling, mærke efter og finde sine egne svar.     

Bogen er delt i to – første del sætter lys på læseren selv, de overvejelser og usikkerheder, ønsker og drømme der kan være. Denne del kan du især have glæde af, hvis du synes, det er vanskeligt at finde vej ind i arbejdslivet. 

Anden del har fokus på virksomhederne, og fortæller om, hvordan de er at arbejde i, og hvorfor. Hvad kan man kigge efter, hvis man vil vide lidt om, hvor man kan komme til at trives godt? Denne del er især brugbar, når du gerne vil vide, hvad du kan vælge arbejdsplads efter.   

Bogen giver ikke svar og løsninger – dem har læserne selv.   

Læs uddrag på bogens hjemmeside: www.arbejdslivforbegyndere.dk   

11 prøvelæsere har hver især set dele af bogen. De siger bl.a.:   

”... skrevet i en fin flydende tekst, som er sjov at læse. Den giver stof til eftertanke, specielt for dem som er usikre på sig selv” (Laust, 23 år)   

”...bare det jeg har læst har været spækket med ny viden og har fået mig til at åbne øjnene og egentlig se tingene på andre måder...”(Mathias, 18 år)   

”Jeg synes at det virker som en super god bog, som jeg vil glæde mig til at se helt færdig” (Anna, 16 år)   

”Jeg synes at det var interessant selvom jeg ikke føler at det er noget der er så relevant for mig endnu. Men jeg fik lyst til at læse videre fordi, at jeg ved at det er nogle af de overvejelser jeg skal gøre mig i fremtiden” (Filip 21 år)   

”Begge kapitler er yderst interessante, og der kommer hele tiden nye input, man enten ikke kender til, eller ikke har tænkt over. Specielt historie-indblikket... er super at have i baghovedet (Anna, 19 år)   

”Bogen er skrevet anderledes end andre bøger (mere personligt), hvad også giver en hel ny perspektiv på det hele, og man lærer i hvert fald noget nyt. Det føles som en ”ven”, der vejleder dig igennem” job-livet”...” (Brian, 15 år)

Om forfatteren:
Birgitte Asmussen (f 1961) er uddannet kontorassistent og psykoterapeut og deler i bogen sine erfaringer og indsigter, opsamlet på de mange arbejdspladser som hun - bl.a. via ni år som professionel vikar - har set indefra. Hun leverer stof fra en, der har støvlerne på. Praksis, ikke teori.   

Siden 2005 har hun også haft egen virksomhed (www.bevidsthed.nu) hvor hun arbejder med mennesker i udvikling og forandring.   

Baggrund:  
Birgitte er uddannet kontorassistent og psykoterapeut. Hun begyndte sit arbejdsliv som 16-årig, og har i dag mere end 45 ansættelser på sit CV. Mange af dem har været faste ansættelser, endnu flere har været vikaransættelser. Hun har været rundt om nogle ufaglærte jobs, og hun har et højskoleophold med sig.   
Nogen lige vej har det ikke været, men hele tiden har hun på én gang haft sit arbejde som levebrød og studieobjekt.   
Gennem tiden har Birgitte opsamlet en mængde erfaringer og indsigter om arbejdslivet og menneskers hverdag på arbejdspladserne. Indsigter, der gælder virksomhedernes ”personlige kendetegn”, og indsigter der gælder de ansattes /medarbejdernes vilkår og hverdag.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793063075
Forlag:
Trykværket
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793063075
Indbinding:
Hæftet
Sider:
145
Udg. Dato:
20 mar 2014
Oplagsdato:
20 mar 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 148mm H: 210mm D: 12mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Arbejdsliv for begyndere
Birgitte Asmussen
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage