plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Bibliotekarens Virkelige Eventyr

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 249 kr
Spar 43 kr
206 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

249 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
"Jeg var fuldt ud tilfreds med mit liv – lige indtil siderne i min historie blev revet ud, før jeg havde chancen for at leve lykkeligt til mine dages ende."

Denne charmerende historie begynder i USA under den økonomiske depression i 1930’erne. Her møder vi Alice Ripley, bibliotekaren som elsker bøger og bruger al sin tid med næsen i en bog. Hendes store ambition i livet er at leve lykkeligt til sine dages ende, ligesom heltinderne gør i alle de bøger, hun læser. Men samtidig ønsker hun også at gøre en forskel i verden, og hvad ligger mere nært end at samle brugte bøger ind til de landsbyer, som ingen har? Mens bunken af bøger stiger, vokser Alices problemer også, for byen hun bor i, er hårdt ramt af depressionen, og da hun både mister sit bibliotekarjob og sin kæreste, føler hun, at siderne i hendes bog bliver revet ud, inden hun nåede til den lykkelige slutning, hun håbede på. For at slippe væk fra landsbysladderen, beslutter hun sig for at aflevere de indsamlede bøger personligt og tager af sted til en lille minelandsby langt væk fra civilisationen – uden elektricitet og rindende vand.

Her bliver den noget virkelighedsfjerne og drømmende hovedperson modvilligt involveret i det virkelige liv, med virkelige udfordringer og med et virkeligt eventyr. Her skal hun bl.a. på hesteryg besøge familier langt inde i skoven og oppe i bjergene, der er mord i luften, sker mystiske ting i området og midt i det hele overrumples Alice af kærligheden.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771325287
Forlag:
Forlaget Scandinavia
Forfatter(e):
ISBN-10:
877132528X
Indbinding:
Paperback
Sider:
464
Udg. Dato:
12 maj 2014
Oplagsdato:
12 maj 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 140mm H: 206mm D: 34mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Bibliotekarens Virkelige Eventyr
Lynn Austin
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Lisbeth Maja den 16. juni 2015
Alice Grace Ripley lever et stilfærdigt liv sammen med sine forældre. Hun elsker at læse bøger og arbejder også som Bibliotekar. Alice er glad for sin kæreste, Gordon, men han vælger at slå op med hende, da han føler, at Alice lever for meget i bøgernes verden. Alice bliver rigtig ked af, at Gordon slår op med hende, men det er intet imod den følelse hun får, da hun på grund af nedskæringer mister jobbet på Biblioteket. Alice vælger at forlade hjembyen for at slippe væk fra landsbysladderen. Hun rejser til den lille kulmineby Acorn, hvor hun vil aflevere fem kasser bøger. Det bliver en udfordring for Alice at bo i Acorn. Dels har hun ikke været hjemmefra før, og hun må bla. også undvære elektricitet og rindende vand. Alice regner med, at opholdet i Acorn bliver kort, men hun bliver med tiden meget klogere. "Bibliotekarens virkelige eventyr" er en velskreven, varm og sjov fortælling om bibliotekaren Alice. Alice er nærmest besat af at læse bøger, og det bringer hende til tider ud i vanskelige situationer. Jeg kunne rigtig godt lide Alice, fordi jeg i hende virkelig godt kunne genkende min egen kærlighed til bøger. Dog har jeg aldrig selv læst i en bog til en begravelse, lidt pli har jeg da skulle jeg mene. Jeg nød hver eneste side i bogen, især fordi Alice udviklede sig ganske forbløffende som historien skred frem. Hun var i starten en drømmer, med hang til romantik, til tider temmelig forkælet, meget forsigtig og vant til at kunne gøre hvad hun havde lyst til uden at være opmærksom på andre menneskers behov. Hun blev mere realistisk, fornuftig og omsorgsfuld og lidt mindre drømmende. Jeg anbefaler på det varmeste "Bibliotekarens virkelige eventyr", da det er en rigtig velskreven og varm fortælling om kærlighed til bøger og mennesker.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage