Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Blækhat

af Sissel-Jo Gazan

Hæftet, 2017

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

162,95 kr

Spar 137,00 kr (46%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
125 kr 150 kr
159 kr 199 kr

Beskrivelse
Bogen BLÆKHAT er en roman skrevet af Sissel-Jo Gazan.
 
Rosa vokser op blandt graffitikunstnere, hippier, venstreradikale og BZ’ere i 80’ernes Århus. Hun bor med sin mor, som interesserer sig mere for svampevidenskab og kampen mod kapitalismen, end for hvem der er Rosas biologiske far.
 
Rosa forsker i street art som voksen, og hun har specialiseret sig i Blækhat; den anonyme street art-kunstner, der fascinerer og provokerer verden med sin humoristiske, politiske kunst. Hun rejser i Blækhats fodspor efter et forlist kærlighedsforhold og ender i Berlin. Her kommer hun pludselig virkelig tæt på gåden om, hvem hun selv er.
 
BLÆKHAT er en overraskende og rørende roman om familiehemmeligheder og dybe venskaber. Om livskraftig kærlighed. Og om de politiske ekstremer, der enten binder os sammen eller skiller os ad.
 
Køb BLÆKHAT til en skarp pris på Plusbog.dk.


Bog detaljer
Dansk
9788711543627
Lindhardt og Ringhof
8711543620
Hæftet
548
5. oktober 2017
7. november 2017
1
2
B: 155 H: 230 D: 40 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Som pesten
Hanne-Vibeke Holst
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 75 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Ravnens rede
Leif Davidsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 90 kr.
Folkets skønhed
Merete Pryds Helle
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

4 boganmeldelser af Blækhat
En fuldstændig fantastisk læseoplevelse ~ læs evt min bogbefaling på nedenstående link eller spring direkte videre til at læse bogen! http://bogdalen.dk/blaekhat-af-sissel-jo-gazan/
Super god bog Den er meget detaljeret skrevet og forfatteren har virkelig lavet et stort research arbejde Den er noget anderledes end de to andre bøger, hvis man har læst dem. Kan varmet anbefale denne bog eller i det heletaget denne forfatter
En helt igennem fantastisk bog. Første halvdel af boegn foregår I 1980'ernes Århus, hvor Rosa vokser op alene med sin mor og bliver en del af street art kunsten, men også er en smule involveret I BZ-miljøet. Sidste halvdel af bogen følges Rosa som voksen I 30'erne, hvor hun nu har specialiseret sig I street art og særligt I den aninyme Blækhat. Det er en bog om familiehemmeligheder, venskaber og kærlighed. Jeg synes den var spændende (ikke på krimi-måden), og et indblik I street arten har været ret interessant. Den er også rørende og overraskende med de hemmeligheder der en for en afsløres gennem historien. Dejlig bog og dejligt afbræk fra mit normale krimi-univers. Er helt vild med beskrivelserne af Århus, som jeg dog først har lært bedre at kende I mit voksne liv
Har man læst Gazans seneste 2 bøger, ved man, hvor omhyggelig hun er i sin research, helt ned i de mindste detaljer. Det er hun også i denne bog, selv om emner er meget anderledes. Vi bliver sat tilbage til 80’ernes Århus, hvor Rosa bor med sin mor Helle, der er meget optaget af at forske i svampe. Rosa er på det tidspunkt 12 år, og har en spirende interesse for street art, der gennem et par år udvikler sig til, at hun bliver en ret kendt street artist, hvilket får katastrofale konsekvenser for hende. Vi bliver også præsenteret for BZ-bevægelsen i Århus. Bogen giver et utrolig godt billede af 80’erne, om brydningerne mellem de unge mennesker, der befinder sig på begge politiske yderfløje. Den er så velskrevet, og jeg elskede de steder, hvor udtrykket ”kålhøgen” blev brugt, et ord, der ellers er ved at forsvinde fra det danske sprog. Den er spændende på et helt andet plan end en krimi, så spændende og interessant, så jeg læste til langt ud på natten. Desuden spiller den på hele følelsesregisteret. Jeg både græd og lo, holdt vejret i spænding, blev hellig forarget og til tider rasende. Er du vokset op i 80’erne eller måske havde teenagere på det tidspunkt, så læs den! Superfed!!! Bestemt en bog, der skal på min liste over bøger, der skal genlæses efter noget tid.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display