Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage211
blogImage211

15 gode bøger til din sommerferie 2018

Nu er sommeren over os! Find inspiration til din sommerlæsning her – vi har samlet 15 bestsellere, som vil være perfekte at have med på sommerferie eller at læse en sommeraften hjemme.

af

- d. 21. oktober 2017

Det er noget helt særligt at læse, når det er sommer. Der er ikke noget bedre end at side ude med en god bog på en lun sommeraften, finde en bog frem til en sommerpicnic eller at have den med på stranden. I dette indlæg har vi samlet 15 nye bøger, som kan give nye perspektiver til din sommerferie. Vi har tilmed været så flinke at inddele dem i kategorierne krimi, biografier med spændende livshistorier, og børnebøger til højtlæsning.

  -  Læs om de 5 krimier

  -  Læs om de 5 biografier

  -  Læs om de 5 børnebøger

5 gode krimier til sommerferien

Sommerferien er lig med tid til at hygge, og her er krimigenren bare fantastisk. Der er ikke noget, som at læse om opklaringen af et mysterie i mens man selv sidder og gætter på hvem morderen mon er. I 2018 er der udkommet et hav af gode krimier og ser du 5 nye krimier, som vi anbefaler til din sommerferie.  

 

Glasvinge af Katrine Engberg

Katrine Engbergs Glasvinge er 3 bog i serien om politiassistent Jeppe Kørner og hans partner Anette Werner. Serien udmærker sig, ved at foregå i København. Du kan derfor opleve København og rishospitalet fra Jeppe og Anettes perspektiv imens du gætter på hvordan bogen ender. 

 

Macbeth af Jo Nesbø

Jo Nesbø er kendt for sin kriminal serie omkring politibetjenten Harry Hole. Macbeth er dog en krimi udenfor serie. Macbeth er en krimi hvor Jo Nesbø tager dig med ind i de mørkeste afkroge af menneskets sind. Samtidig er der moderne paraleller til Shakespears originale drama om den skotske kong Macbeth. 

 

Kastanjemanden af Søren Sveistrup

Kastanjemanden er skrevet af Søren Sveistrup, som bl.a. står bag manuskriptet til tv serien Forbrydelsen. Kastanjemanden er Søren Sveistups debutkrimi, og er en hvor efterforskerne Naia Thulin og Mark Huss bogen igennem har rykken mod muren og kæmper i mod tiden.

 

Det andet ansigt af Mari Jungstedt

Det andet ansigt er den 13. fritstående bog i den svenske krimidronning Mari Jungstedts serie om kriminalkommisær Anders Knutas og hans kollega Karin Jacobsen. Denne gang foregår det meste af historien på den lille svenske ferie ø Gotland. Her finder et mord sted, og det bliver et drama, som bringer både kærlighed og begær frem i bogens mange karakterer. 

 

Mercedes-snittet af Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock vandt i 2017 Det Danske Kriminalakademiss debutant pris for sin første krimi Ligblomsten. Mercedes-snittet er efterfølgeren til den anmelderroste krimi om journalisten Heloise Kaldan. Det er en psykologisk krimi hvor en dreng forsvider, og Heloise blev viklet ind i et mysteri omkring et særligt foto og PTSD ramte veteraner. 

Biografier til sommerferien

Sommeren er også tidspunktet for nytænking og nye perspektiver på livet. Derfor har vi samlet 5 nye biografier med spændende mennsker, som fortæller deres historie.  

 

Med åbne øjen af Rasmus Tantholdt

Den populære tv-vært Rasmus Tantholdt fortæller  sammen med Andreas Fugl Thøgersen om livet som udenrigskorrespondent i bogen Med åbne øjne. De fortæller bl.a. indgående om Tantholdts oplevelser i Syrien, om hans dækning af det amerikanske valg og menneskesmuglere i Agadez. 

 

Kære Zou Ukhona af Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard har en succes som de fleste drømmer om, men da han i sommeren i 2010 fik en skøn kæreste opstod ønsket om at blive far. Desværre kunne de ikke naturligt få børn, og derfor startede en det Pelle kalder et fertilitets helvede. I Kære Zou Ukhona fortæller Pelle Hvenegaard om hans vej fra at ønsket om at være far, og til endeligt at lande med datteren Zou Ukhona i Københavns Lufthavn.   

 

Samtaler om natten af Jane Aamund

Jane Aamund er en af danskernes ynglingsforfatter. I Samtaler om natten ligger hun syg, og tænker tilbage på de dele af hendes liv, som gav mening. Samtaler i natten er en reflekterende biografi, som vil sætte tanker i gang. 

 

Enegænger af Stephanie Surrugue

Hans kongelige højhed Prins Henrik døde desværre her i foråret. Men hvordan var livet som prins af Danmark. Enegænger er skrevet i tæt samarbejde med Prins Henrik, og den beskriver for første gang hans hans med en nuanceret og ærlig tilgang.

 

Jeg er F*cking hot af Rene Toft Simonsen

Den tidligere model Rene Toft Simonsen er midtvejs i livet. I F*cking hot stopper hun op, og tænker over de vigtige ting i livet. Det er en bog om overgangen fra mor med hjemmeboende mor, et liv med fart på og til at være rundet de 50. 

Gode børnebøger til sommerferien

 

Det er altid godt med bestsellers til sommerferien, så man har hyggen og den gode underholdning sikret til ferien eller de lyse aftener derhjemme.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner