FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Jul

De bedste julegaveideer til hende 2016

Af  Kathrine Nyhus Laursen , 2. november 2016

Plusbog.dk giver dig her en guide til de bedste julegaver til kvinder i alle aldre. Vi har samlet alle vores bedste bud på bøger, der vil gøre lykke juleaften – og der er noget for enhver smag.

2016 har været et rigtigt godt bogår, men det kan være svært at vælge, hvilken bog der skal under juletræet i år. Derfor får du her vores julegaveguide til kvinden, der har alt; til din mor, som elsker en god krimi; til din søster, som elsker at kokkerere eller måske til din bedstemor, der elsker en god biografi. 

Varme romaner til juledagene

Findes der noget bedre end en god historie at varme sig på? Man går aldrig galt i byen med en god fortælling, og dette år har budt på et stort udvalg af netop gode historier og anmelderroste romaner. Fælles for disse tre romaner er, at de alle rummer en varm og menneskelig historie, der vil være et hit hos de fleste.

Det kom som en overraskelse for mange, da forfatter Anne B. Ragde sidste år annoncerede, at hun havde endnu en roman i Berlinerpoplerne-serien i støbeskeen. I Altid tilgivelse er der gået tre år siden vi sidst besøgte Torunn, Erland, Margido og alle de andre. Meget er ændret, men seriens unikke tone og stemning er den samme, og det er et dejligt gensyn med Anne B. Ragdes hjertevarme univers.

Anbefales til alle fans af Berlinerpoplerne-serien, for hvem denne fjerde bog er et must! Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med det varme, finurlige og humoristiske univers, så er det med bogen Berlinerpoplerne du skal starte. Du kan læse meget mere om forfatteren bag en af de mest elskede romanserier her, hvor du også kan finde de øvrige bøger i serien. 

af Anne B. Ragde
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
  ( 299,95 kr. )
Altid tilgivelse , af Anne B. Ragde
Beskrivelse:
ALTID TILGIVELSE er den længe ventede fjerde bog i Anne B. Ragdes populære Berlinerpoplerne-serie om Torunn, Erland, Margido og alle de andre. Berlinerpoplerne-serien er solgt i over 350.000 eksemplarer i en lang række forskellige lande, og serien er kendt og elsket af mange.

I denne nyeste bog er der gået tre år siden vi sidst besøgte de kendte figurer. Det er tre år siden Torunn rejste fra Neshovgården og slog sig ned samme med Chester og hundene. Nu er Torunn fyldt fyrre og begynder at overveje om Chester, der gentagende har været utro, alligevel er værd at satse på at blive sammen med.

Livet har ændret sig drastisk for Erland og Krumme, der nu er travle småbørnsforældre. Begge ser meget frem til et dejligt liv i København, men de ved også, at man ikke må tage livet for givet. Margido lever efter samme princip om at nyde livet mens det er her, og han har nu fundet tilbage til sin Gud. Han må dog indse, at verden ændrer sig ­– også for en bedemand.

De urolige er en legende, udforskende og genrebrydende roman om et barn, der ikke kan vente med at vokse op og forældre, der hellere ville være børn ­– om glemsel og minder og om de mange historier, der tilsammen udgør et liv. Bogen er en kærlighedserklæring til livet og til begge forældre, hvor særligt forholdet til den aldrende far er i fokus.

Anbefales til alle, der elsker historier og den personlige fortælling. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt, men samtidig utroligt sansende sprog. Linn Ullmann tog med De urolige anmelderne med storm i hele Norden, og det er ikke uden grund!

af Linn Ullmann
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
  ( 299,95 kr. )
De urolige , af Linn Ullmann
Beskrivelse:
De urolige af Linn Ullmann er en prisbelønnet roman om overraskende samtaler mellem en far og datter, der omhandler alderdom. 

At se, at huske, at forstå. Det afhænger alt sammen af, hvor du står i livet. Første gang pigen kom til Hammars, var hun knap et år gammel og vidste intet om den store og altomfattende kærlighed, der havde bragt hende dertil.

Pigen og hendes far havde planlagt, at de ville dokumentere alderdom i en bog, som de ville lave sammen. Men da de endelig begynder og sidder over for en båndoptager, har alderdommen sat sine tydelige spor i faren, hvilket betyder, at deres samtaler bliver uforudsigelige brudstykker.

Bogen De urolige er en legende, udforskende og cross-genre roman om et barn, der ikke kan vente med at vokse op og forældre, der hellere ville være børn - om glemsel og minder og om de mange historier, der tilsammen udgør et liv.

Læseren i morgentoget er historien om Guylain Vignolles, der hader sit arbejde: Han makulerer bøger. Den eneste glæde i hans triste liv er turen, som han tager med morgentoget hver morgen. Her læser han højt af de sider, han har reddet fra makuleringsmaskinen på sit arbejde. En dag finder han en dagbog, hvis ejer er lige så fortabt, som ham selv. Læseren i morgentoget er en hjertevarm fortælling fuld af interessante karakterer, der alle får en positiv indvirkning på Guylains liv.

Anbefales til dem, der sætter pris på den hjertevarme historie om dagligdagens små episoder og mirakler. Læseren i morgentoget er en varm og sjov fortælling om litteraturens evne til at ændre folks liv og til at opløfte selv de mørkeste sind.  

af Jean-Paul Didierla...
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 80 kr.
  ( 100,00 kr. )
Læseren i morgentoget , af Jean-Paul Didierlaurent
Beskrivelse:
Læseren i morgentoget af Jean-Paul Didierlaurent er en uimodståelig fransk sensation og international bestseller. Læseren i morgentoget udforsker bøgers magiske evne til at ændre folks liv. Bogen vil helt sikkert begejstre alle bogelskere. 

Guylain Vignolles arbejder med at makulere bøger og hader sit job. Han har kun en enkelt glæde i sit triste liv, og det er at sidde i morgentoget hver dag og læse højt af de sider, han har reddet fra makuleringsmaskinen på sit arbejde. Og ved ytringen af disse ord, starter vores helt på en rejse, som endelig vil give hans liv mening.

En morgen finder Guylain en ensom, ung kvindes dagbog. Kvinden, Julie, føler sig lige så fortabt her i verden, som Guylain gør, og mens Guylain læser højt af siderne fra dagbogen for et opmærksomt publikum i toget, forelsker han sig håbløst i dens fortryllende forfatterinde…

Læseren i morgentoget er en fortælling, der er sprængfyldt med interessante karakterer, som alle berører Guylains liv på en positiv måde. Denne fængslende roman er en varm og sjov fortælling om litteraturens evne til at opløfte selv de mest sølle liv. Køb bogen billigt her hos Plusbog.dk.

Tag et kig i bogen her:

Nervepirrende krimi

Psykologisk, gruopvækkende eller modbydelig? Krimigenren er mere og andet en blot det kedelige politiarbejde. Kunsten at skabe en god krimi ligger nemlig i evnen til at kombinere netop det til tider trivielle politiarbejde på kontoret med de nervepirrende og dystre scener, der giver historien kant. Krimierne her rummer alle et ekstra element, der går dybere ned end blot det tradtionelle opklaringarbejde – måske afdækkes der endda magtmisbrug helt i samfundets top?

I Pigen og vogteren findes en af de skarpeste kritikere af medicinalbranchens tætte relation til psykiatrien, psykoterapeuten Alice Milford, død i København. Hun er blevet slået ned med en lerbuste. Katrine Wraa sættes på sagen. Hun optrevler både nye og gamle klienthistorier og begynder at grave i medicinalbranchens økonomiske interesser. Det viser sig hurtigt, at ingenting er, hvad det umiddelbart ser ud til at være. Pigen og Vogteren er en historie om det menneskelige sinds allermørkeste sider. 

Anbefales til krimifans, der elsker et godt researchet og sammensat plot. Pigen og vogteren er lige dele nervepirrende krimi og dybdegående personskildringer. 

af Øbro og Tornbjerg
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 60 kr.
  ( 100,00 kr. )
Pigen og vogteren , af Øbro og Tornbjerg
Beskrivelse:
Psykoterapeuten Alice Milford, der er en af de skarpeste kritikere af medicinalbranchens tætte favntag med psykiatrien, findes død i sit hus på Frederiksberg. Hun er blevet slået ned med en lerbuste, som er lavet af hendes egen datter.
Kriminalpsykologen Katrine Wraa, som kæmper med at få hverdagen til at fungere efter et stort tab, bliver sat på sagen. Katrine optrevler både nye og gamle klienthistorier, afdækker terapeutens komplicerede privatliv og begynder at grave i medicinalbranchens økonomiske interesser i det psykiatriske diagnosesystem. Det viser sig hurtigt, at ingenting er, hvad det umiddelbart ser ud til at være.
Pigen og Vogteren er en historie om det menneskelige sinds allermørkeste sider. Romanen er femte selvstændige roman af Martha Pris-vinderne Øbro & Tornbjerg.

Sara Blædel er klar med første bog i en ny serie: Bedemandens datter. Bogens kvindelige hovedperson, Ilka, lever et stille liv som skoleportræt-fotograf. Pludselig begynder der at ske mærkelige ting, der vender op og ned på det hele. Ilka rejser til USA for at rydde op efter sin afdøde far, men hvad der videre sker er ikke, hvad Ilke regnede med. Men én ting er sikkert: Ilka kommer ud for lidt af hvert og er bestemt ikke en kvinde, man ønsker at bytte skæbne med.

Anbefales til krimielskere i alle aldre. Sara Blædel er Danmarks ukronede krimidronning, og hvis man elsker en god kriminalroman, er Bedemandens datter det perfekte julegavevalg. 

af Sara Blædel
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 89 kr.
  ( 299,95 kr. )
Bedemandens datter , af Sara Blædel
Beskrivelse:
Nu er Sara Blædel endelig klar med første bind i den nye, længeventede trilogi, Bedemandens datter. 
Bogens kvindelige hovedperson har fået det specielle navn Ilka. Ilka er enke og arbejder som skoleportræt-fotograf i Danmark. Hun lever et stille og roligt liv, da der pludselig begynder at ske mærkelige ting og sager, der vender op og ned på det hele. 

Bedemandens datter foregår i den ”danske” by i USA, Racine i staten Wisconsin, hvor Ilka rejser hen for at rydde op efter sin afdøde far. Resten af bogens handling holdes stadig hemmelig, og kendes endnu kun af forfatteren Sara Blædel. Men én ting er sikkert, Ilka kommer ud for lidt af hvert og er bestemt ikke en kvinde, man ønsker at bytte skæbne med.

Tiggeren er en skræmmende aktuel og spændende roman om grusomt magtovergreb på samfundets svageste. Stockholm plages af mystiske mord på udenlandske tiggere, og sagen bliver endnu mere mystisk, da alle politifolk som går ind i sagen dør som følge af diverse ulykker. Sådan går det også for Emma Sköld, som mistænkte, at der var noget uldent ved efterforskningen. Nu er Emmas far, den tidligere politimester, fast besluttet på at færdiggøre datterens efterforskning.

Anbefales til krimilæsere, der elsker når bogens fortælling trækker tråde til større samfundsmæssige sammenhænge og spillet om magten. 

af Sofie Sarenbrant
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 137 kr.
  ( 249,95 kr. )
Tiggeren , af Sofie Sarenbrant
Beskrivelse:
Tiggeren af Sofie Sarenbrant er en skræmmende aktuel og spændende roman om grusomt magtovergreb på samfundets svageste. 

Stockholm plages af nogle mystiske mord på rumænske tiggere, og sagen bliver endnu mere mystisk, da alle politifolk som går ind i sagen dør som følge af forskellige ulykker.

Således går det også for Emma Sköld, som anede, at der var noget uldent ved efterforskningen, og nu er Emmas far, der er tidligere politimester, fast besluttet på at færdiggøre datterens efterforskning.

Evart Sköld har en plan, og ingen ved, at bag ham står en person, der i lang tid har haft en mistanke hvorfor drabene finder sted – og som med sit eget liv som indsats hjælper Evert. Det der ved første øjekast lader til at være en seriemorders værk, viser sig i virkeligheden at være en koldt beregnet plan på strukturelt niveau.

Inspirerende biografier 

En velskrevet og godt fortalt biografi er alfa og omega. For hvis ikke historien er skrevet så den fænger, så er det ligemeget, hvor interessant hovedpersonen er. Her får du nogle af årets mest populære biografier, der alle har en stærk kvinde som hovedperson. Det er underholdende, lærerig og inspirerende læsning. 

Mine egne veje er en unik samling af Jane Aamunds personlige, morsomme og finurlige fortællinger fra et helt liv i selskab med nogle interessante personligheder. Det er et portræt af en dansk overklasse, som den var engang. Men som nu nærmest er uddød. Bogen er et vidnesbyrd om Jane Aamunds egen rejse fra Vestjylland til de bonede gulve i København. 

Anbefales til alle, der elsker en god historie. Med Jane Aamunds sædvanlige varme og dejlige fortællestemme, tager bogen os med igennem en del af Danmark, der kun var forbeholdt de få. Hjertevarm og underholdende læsning.

af Jane Aamund
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 165 kr.
  ( 299,95 kr. )
Mine egne veje , af Jane Aamund
Beskrivelse:
MINE EGNE VEJE – I OVERKLASSEN, DER FORSVANDT er morsomme, underfundige og finurlige fortællinger af Jane Aamund om hendes oplevelser med de mennesker, som hun har mødt på sin vej gennem den danske overklasse. Bogen er et vidnesbyrd om Jane Aamunds egen rejse fra Vestjyllands herregårde til de bonede gulve i København – fra dengang overklassen endnu var en veletableret del af Danmark, til i dag, hvor overklassen er en truet art.
 
I bogen møder vi et hav af farverige personligheder, der alle har gjort større eller mindre indtryk på Jane Aamund. Dette bliver til ofte morsomme og mindeværdige fortællinger om for eksempel den nordsjællandske og københavnske overklasses uvorne unger, om taxachaufføren, der kører land og rige rundt for de velhavnende, og om den karismatiske baron Raben-Levetzau fra Aalholm slot, der lever livet farligt.
 
Og det er fortællingen om hoffotografen, som blev gift med pris Valdemar med karakteristiske æggehoved, og som insisterede på at blive kaldt prinsesse, om de stærke kvinder – den smukke og forførende skuespillerinde Gerda Elisabeth Borchgrevink og den frygtløse hestetæmmer og modstandskvinde Varinka Muus – og ikke mindst om hele det store hold af damer midt i fyrrene, der alle holdt sig i form og dansede ballet iført strutskørt – til stor glæde, applaus og underholdning!
 
MINE EGNE VEJE er en finurlig, morsom og underholdene fortælling om de mennesker man møder, når man bevæger sig rundt blandt overklassen i et land, hvis historie afspejler dets befolkning. Jane Aamund fortæller på fineste vis og med stor kærlighed, hvordan livet i overklassen har ændret og udviklet sig gennem tiderne

Hella Joof har i Papmaché-reglen navngivet en række af de regler, der allerede gør sig gældende i vores samfund og i forholdet mellem mennesker. Det er de små universelle regler mellem mennesker og som gælder til alle tider. Det er underholdende og tankevækkende læsning. Bogen indeholder 25 forskellige regler, der allerede eksisterer i vores sameksistens med hinanden. Reglerne i bogen taler til vores medmenneskelighed og bygger på observationer og egne erfaringer fra Hella Joofs eget liv.

Anbefales til alle, der elsker hverdagshumor. Hella Joof rammer spot on med sine observationer af vores relationer til hinanden, og ikke mindst af, hvordan vi reagerer, hvis vi stilles i en pinlig situation! 

af Hella Joof
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 162 kr.
  ( 249,95 kr. )
Papmaché-reglen , af Hella Joof
Beskrivelse:
PAPMACHE-REGLEN er nyeste bog af Helle Joof, der både kan skrive komiker, foredragsholder, filminstruktør og forfatter på CV’et. I PAPMACHE-REGLEN har Helle Joof navngivet og nedskrevet en række af de regler, der gælder, når vi mennesker interagerer med hinanden – både personligt og professionelt. Der er ikke regler, som hun selv har fundet på, men det er universelle regler mellem mennesker, der gælder til alle tider.

Bogen indeholder 25 forskellige regler, der allerede eksisterer i vores sameksistens med hinanden. Reglerne i bogen taler til vores medmenneskelighed og bygger på observationer og egne erfaringer fra Hella Joofs eget liv.

PAPMACHE-REGLEN er fyldt med underholdende, tankevækkende og humoristisk læsning om hverdagens små sammenstød med andre mennesker. Det er det mest almindelige, der er i fokus, og du vil helt sikkert kunne genkende nogle af de situationer, som Hella Joof beskriver.

Hella Joof skriver selv om bogen: 
Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt.
Kærligst
Hella

I De dybeste rødder tager Dronning Margrethe os med på en rejse gennem Danmarkshistorien, og hun fortæller med hjertevarme og indsigt om hele Danmark og danskerne. Dronningen er vores guide på en tur, hvor vi hører om alt fra de første jægerfolk, over stormagtstiden og skæbnesvangre krige, til nyere tid, hvor Danmark blev en velfærdsstat. Bogen er skrevet af Thomas Larsen og er skabt ud fra samtaler med dronningen.

Anbefales til de historieinteresserede. Dronningen er en kyndig rejseledsager, og hun øser gavmildt ud af sin enorme viden om Danmark og danskerne.

af Thomas Larsen
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 227 kr.
  ( 349,95 kr. )
De dybeste rødder , af Thomas Larsen
Beskrivelse:
DE DYBESTE RØDDER er en fortælling om Danmark og danskerne, fortalt af dronning Margrethe. Dronningen fortæller indgående om sit land og sine landsmænd- og kvinder, og hun tager os med på en rejse gennem tiden og gennem landet. Historien fortælles af en regent, der kender hver eneste kringelkrog af landet og dets historie, og som samtidig forstår den danske folkesjæl.
 
Med dronningen som kyndig rejsefører oplever vi store dele af danmarkshistorien: Hun fortæller om de første jægerfolk, om vikingerne og om stormagtstiden, men også om de nederlag, der næsten udslettede os fra landkortet, og om viljen til at genrejse landet og stoltheden.
 
Bogen tager os undervejs med den lille prinsesse Margrethe på rejse rundt i landet sammen med forældrene, kong Frederik og dronning Ingrid. Her møder den unge prinsesse nye egne og nye mennesker, og hun lærer på sine rejser Danmark og danskerne at kende.
I bogen hører vi om, hvordan dronning Margrethe som tronarving og regent har oplevet de store forandringer i nyere tid: Hvordan Danmark har forandret sig fra et land med knaphed til overflod, fra land til by, fra traditionelle kønsrollemønstre til kvindefrigørelse, og ikke mindst fra venlig nysgerrighed til skepsis over for fremmede.
 
Fortællingen om Danmark og danskerne er gennemsyret af dronningens tro på, at vi nok skal klare de udfordringer, der måtte komme – hvis vi vil.
 
DE DYBESTE RØDDER er en personlig og tankevækkende rejse gennem land og rige, historie og nutid, og det er med dronningen som kyndig, kritisk og kærlig vejviser. Bogen er skrevet af Thomas Larsen, og er skabt ud fra samtaler med dronningen.

Smagfulde bøger, der får tænderne til at løbe i vand

Hvert år udkommer der et hav af forskellige koge-, kage-, og bagebøger, og 2016 er ikke nogen undtagelse. Her har vi samlet nogle af de smukkeste og mest omtalte bøger til kvinden, der elsker at lave mad og lade sig inspirere af smukke billeder og smukke bøger.

Mette Blomsterberg er Danmarks ukronede konditor- og kagedronning og hun er mere populær end nogensinde før. Blomsterbergs bedste rummer alle de bedste opskrifter fra Mette Blomsterbergs hånd, og de er valgt, så vi alle sammen kan være med til at skabe de smukke kreationer.

Anbefales til alle der elsker at bage og udfordre sine evner udi konditorkunsten. Mette Blomsterberg guider dig trin for trin igennem alle opskrifterne, og bogen er fyldt med inspiration til dit næste kage- eller bageprojekt. 

af Mette Blomsterberg
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 155 kr.
  ( 250,00 kr. )
Blomsterbergs bedste , af Mette Blomsterberg
Beskrivelse:
Mette Blomsterberg er bage- og kagedronningen over dem alle. Hun er kvinden, der har fået hele Danmark til at bage, og hun styrer med hård hånd slagets gang som dommer i tv-succesen Den Store Bagedyst. I BLOMSTERBERGS BEDSTE har Mette Blomsterberg samlet alle sine bedste opskrifter i én stor bog, og der er meget at glæde sig til. Bogen byder på et væld af kendte og elskede opskrifter fra Blomsterbergs kreative konditorhånd – både helt nye opskrifter og gamle kendinge.
 
Mette Blomsterberg er kendt for sine fine og sirlige kreationer som konditor, og hun udfører arbejdet med nøjsomhed og præcision. Den suveræne bager og konditor står bag intet mindre end seks dessert- og kagebøger og er yderst populær på tv, hvor hun også er vært på programmet Det søde liv.
 
BLOMSTERBERGS BEDSTE er en opsamlingsbog, der byder på opskrifter på alverdens lækker bagværk. Bogen byder på 364 sider fyldt med opskrifter på lækker brød og knækbrød, søde wienerbrød og gærbrød, imponerende flødekager og lagkager, søde tørkager, muffins, cookies, sprød knas og konfekt, og lækre desserter. Desuden indeholder bogen også et særligt afsnit med lækker og smagfuld julebag. I alt får du 170 af Blomsterbergs allerbedste opskrifter, og med BLOMSTERBERGS BEDSTE behøver du kun én af hendes kage- og bagebøger – her er alt det bedste nemlig samlet.
 
BLOMSTERBERGS BEDSTE er den perfekte kage- og bagebog til alle, der elsker det søde liv. Tag udfordringen op, og prøv selv kræfter med Mette Blomsterbergs mange smukke kreationer. Oplev, hvordan det er at være konditor i verdensklasse.

Feminas køkken byder på alle de lækre opskrifter, som vi kender fra magasinet Femina. Opskrifterne er nøje udvalgt og samlet i en smuk bog med fine detaljer. Gør dig selv eller en du holder af en tjeneste, og ønsk dig denne smukke bog i julegave: Så har du alle de bedste opskrifter fra Femina samlet på ét sted – og samtidig en smuk bog på hylden.

Anbefales til alle madglade kvinder, der elsker at få ny inspiration til madlavningen, bagningen eller desserterne.

af Femina - diverse
Hardback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 250 kr.
  ( 349,95 kr. )
Feminas køkken , af Femina - diverse
Beskrivelse:
I bogen FEMINAS KØKKEN er der samlet alle de bedste opskrifter fra siderne i Femina til en flot og stor kogebog. 

FEMINAS KØKKEN er til dig, der elsker lækre opskrifter, og som søger inspiration og nye opskrifter at teste af både til hverdag og festlige lejligheder. Bogen har retter til enhver lejlighed, og du finder dejlige opskrifter på bland andet salater, hovedretter og dessert – for ikke at glemme snacks! 

Opskrifterne i bogen FEMINAS KØKKEN er sæsonopdelt, og det betyder, at der er fokus på, at du kan bruge helt friske og sæsonaktuelle råvarer i dit køkken. Med denne lækre kogebog får du opskrifter med gode retter til alle fire årstider. 

De 160 opskrifter, som du finder i kogebogen, har været bragt i Femina i løbet af de sidste par år. Opskrifterne er udviklet af en række af Feminas fast madskribenter. Så du kan ligesom i magasinet her finde opskrifter af Tim Vladimir, Louise Lorang, Camilla Zarah Lawes og Christian Bitz. Bogen er fyldt med lækre billeder, der er taget af nogle af de bedst madfotografer, vi har i Danmark – blandt andre Line Falck, Columbus Leth og Anders Schønnemann.

Bogen giver også gode råd samt tips og tricks, så du kan få en smart sæson inspireret borddækning. Med FEMINAS KØKKEN er det ingen sag at være værtinde for et selskab – sort som småt. 

Køb FEMINAS KØKKEN billigt her hos Plusbog.dk, så har du en masse lækre opskrifter til alle de lejligheder alle fire sæsoner byder på.

Thomas Herman er en af Danmarks bedste kokke, og nu har han med Gæstebud skabt et vidunder af en kogebog! Missionen er at få danskerne til at samles omkring måltidet, og tanken er at genindføre og invitere ”til højbords”. Bogen er stilren og utrolig smuk og velskrevet. Det er en fornøjelse at bladre igennem bogen og bare indfange bogens smukke billeder og unikke univers.

Anbefales til kvinden eller manden, der ikke vil nøjes med en almindelig kogebog, men som kræver lidt ekstra. Bogen er fyldt med smukke billeder og lækre opskrifter.

af Thomas Herman
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 203 kr.
  ( 350,00 kr. )
Gæstebud , af Thomas Herman
Beskrivelse:
Med Gæstebud vil Thomas Herman gerne gøre sit til, at vi finder ud af at invitere ’til højbords’ igen, så vi som værter bringer omtanke og engagement ind i forberedelserne såvel som i tilstedeværelsen omkring spisebordet. 

Nu kan du få hjælp af kokken og tv-værten Thomas Herman, der med sin nye kogebog slår et slag for den gode, hjemmelavede gæstemad, hvor man gør lidt ekstra ud af det.
Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at gøre sig umage med at lave lækker mad fra bunden, som kan nydes ved et smukt dækket bord sammen med mennesker, man har glædet sig til at se. 
ALT skal gå så hurtigt. Ikke mindst aftenmåltidet i dagligdagen er efterhånden noget, der skal overstås i en fart. Tendensen har bredt sig til, når vi har gæster – det gør ikke noget, hvis det er lidt nemt. Men nu er der en modbevægelse i gang, hvor stadig flere nyder at stå og sysle i køkkenet i weekenden, mens de frembringer måltider, der er en tand ud over det sædvanlige.

Her er Gæstebud den perfekte ledsager i køkkenet. Bogens over 100 retter, der kan sættes sammen til en lækker gæstemenu hjemme i privaten, repræsenterer alt det bedste fra Hermans køkken; på en gang klassiske og moderne, ambitiøse og sofistikerede, men også enkle og rene. Det er snacks, der passer perfekt til en velkomstdrink, forretter, supper, hovedretter med fisk, kød og fjerkræ, grønt tilbehør til de forskellige årstider, lækre desserter og lidt sødt til kaffen. Hertil kommer opskrifter på klassiske saucer, fonder og syltede sager. Herman øser ud af sin viden med grundige forklaringer og lægger samtidig op til, at man selv sammensætter menuer på kryds og tværs, men giver også forslag til færdige menuer.

Thomas Herman har længe været et etableret navn i den gastronomiske verden. Han har været ansat på flere af de danske top restauranter, og har desuden haft arbejdsår i udlandet på stjerne restauranter i såvel Frankrig som i Spanien.

Læs mere om Thomas Herman. 

Tag et kig i bogen her:

Flere julegaveideer?

Mangler du inspiration til flere julegaver, så tag et kig på vores julegaveguide. Her finder du alle vores bud på julegaver dette år, og der er nok at vælge imellem. Rigtig god fornøjelse – og glædelig jul!

 

Mest populære

Månedens forfatter: Hella Joof


Årets forfatter og årets bogblogger - finalister


Månedens forfatter: Jesper Stein


Mia smager Jamie Olivers nye italienske opskrifter


Q & A med Grevinde Alexandra


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display