Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage192
blogImage192

Forårets bedste biografier

Dette forår har været et sandt mekka for biografielskere. Her har vi samlet nogle af de bedste biografier, som er kommet på gaden dette forår. Se vores liste over nogle af forårets bedste biografier her.

af

- d. 28. maj 2017

Her har vi samlet fem vidt forskellige biografier, som alle skildrer nogle utrolige personligheder. I foråret har vi fået biografier om alt fra sportsmænd med benzin i blodet, en hæsblæsende journalisttilværelse, moderne grønlandsk politik og Amerikas nye præsident til mange danskeres yndlingsforfatter.

Biografi 1: Tom Kristensen

Tom Kristensen har i samarbejde med Dan Philipsen skrevet sin selvbiografi, hvori man følger han fra barnsben til en karriere som professionel racerkører i et liv med en brændende passion for racerløb. Mød manden der sætte rekord med hele ni Le Mans sejre i Tom Kristensen.

Biografi 2: Jussi

Med denne biografi får du historien om, hvordan Jussi Adler-Olsen blev en af Danmarks mest læste forfattere. Følg ham fra en barndom blandt patienter på Danmarks sindssygehospitaler, fra PET overvågede protester mod Den Kolde Krig til turen gennem USA for at udfordrer Dan Brown på bestsellerlisterne.   

Biografi 3: Minefelter

Jens Nauntofte levede et fascinerende liv som journalist, hvor han blandt andet har siddet overfor nogle af verdens mest utilregnelige magthavere og har rapporteret fra nogle af verdens brændpunkter. Kom tættere på journalisten, historikeren og forfatteren Jens Nauntofte med Minefelter, der er hans erindringer.

Biografi 4: Den utæmmelige

I Den utæmmelige kommer vi tættere på den grønlandske politiker Lars-Emil Johansen. I biografien om Lars-Emil Johansen, der på mange måder havde oddsene mod sig, får du også en fortælling om politiske skandaler, diskussioner og kampe. Samtidig tegner biografien også et billede af et lattermildt og musikalsk menneske.

Biografi 5: Trump bag facaden

Kom tættere bag Amerikas 45. præsident. Bogen af Marc Fisher og Michael Kranish er skrevet på baggrund af research lavet ved the Washington Post, og den kan give et indblik i manden bag de berygtede tweets fra det Ovale Kontor.  

Hvis du elsker biografier så må man sige, at det har været et rigtig godt forår! Du kan naturligvis finde mange andre spændende biografier på vores hjemmeside. 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner