Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage302
blogImage302

Gaveguiden til børn 3 – 6 år

Her finder du vores julegaveguide med bøger og andet tilbehør til nogle af de mindste i familien. Tag med på eventyr og oplev spændende ting, når I læser sammen. Find vores bud på en god børnebog her i julegaveguiden.

af

- d. 20. november 2018

Bøger kan give anledning til både grin, sjov og hygge. Ligeledes kan en bog være et hyggeligt samlingspunkt, hvor man via højtlæsning tager på eventyr sammen og oplever nye og spændende ting, som man kan snakke om bagefter. Derudover kan man også læse historier, som man kan spejle sig i, og derved lære om sig selv og andre.

Gaveguiden til børn 3 – 6 år

Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr 

Her har vi fundet tre fantastiske bøger til børn mellem 3 og 6 år. Vi anbefaler Sigurd Barrett, der fortæller H.C. Andersens eventyr - en fantastisk formidling af eventyr om bl.a. Den grimme ælling, Fyrtøjet, Snedronningen og mange flere. En klassiker på børneværelset.

Den kæmpestore pære af Jakob Martin Strid

Jakob Martin Strids historie om den kæmpestore pære, er en fortælling fyldt med eventyr og fart over feltet. Historien er meget populær og er ligeledes blevet filmatiseret.

De 100 mest fantastiske fortidsdyr af Sebastian Klein

Er dit barn fuldstændig fascineret af fortidens dyr og skabninger – så er denne bog et hit. Bogen kommer helt tæt på bl.a. T-rex, kæmpekrokodiller og øgler, som dit barn vil finde spændende og vil helt sikkert give anledning til mange gode snakke.

De 100 mest gådefulde dyr af Sebastian Klein

Dette er femte bind i Sebastian Kleins populære serie til børn, der elsker dyr. I denne bog fortæller han om de gådefulde dyr, som måske/måske ikke findes i virkeligheden. Du kan bl.a. blive klogere på de fascinerende enhjørninger og de afskyelige snemænd.

 

Nedenfor ses vores bud på fede skoletasker, der anbefales til de små 0.-klasser. Derudover ses der madkassesæt samt spillene Vildkatten og Hr. Skæg, som er rigitg sjove og lærerige for de små. 

 

 

 HUSK: Vi giver 90 dages fuld returret.

<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner