Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage17
blogImage17

Kærlighed og løgne

Hvad er romantik uden lidt dramatik? I bøgerne her finder du både det ene og det andet, da de blander kærligheden med hemmeligheder og løgne, så er du sikret god underholdning.

af

- d. 05. december 2016

Der er ligeså mange forskellige typer af løgne, som der er typer af kærlighed. Alt fra de små hvide løgne, som vi alle er skyldige i at benytte os af nu og da – ”Hvordan går det?” ”Fint!” – til de store altoverskyggende løgne, der kan vende op og ned på alt. De løgne, som læserne er vidne til i disse bøger, er nok mest af den sidste støbning. Bøgerne er fyldt med kærlighed. Platonisk og romantisk – kærligheden til familien og kærligheden til en partner. Selvom typerne af kærlighed ikke er ens kan en løgn eller en hemmelighed lægge mange forskellige typer af forhold i ruiner.

Dette efterår er Flamingo udkommet med en række lækre bøger fyldt med kærlighed og løgne. To ting der ikke bør høre sammen, men som ofte gør det alligevel – men forhåbentlig er det mest i litteraturens verden, at de to mødes. For hvad er en kærlighedsroman uden lidt dramatik? Og der er intet, der kan skabe dramatik som en løgn eller en hemmelighed.

Romantik, hemmeligheder og løgne

Min søsters hemmelighed af Tracy Buchanan er en bog om familie, og hvad der sker, når de ting, familiemedlemmer har fejet ind under tæppet, begynder at pible frem, og hvilket konsekvenser det kan have. Bogen er blevet beskrevet som værende en tryllebindende familiesaga, fængslende og fyldt med spænding, romantik, hemmeligheder og løgne.

I M. Leightons Pretty-serie finder vi også masser af hemmeligheder, løgne og romantik. Bøgerne i serien er fritstående men deler et tema. Det er en blanding af løgne, hemmeligheder, drømme med et pift af romantik – og erotik – der udgøre den underholdende Pretty-serie, som består af bøgerne Hvide løgne, Store drømme og Mørke hemmeligheder.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner