Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Månedens forfatter

Månedens forfatter: Anna Ekberg

Af  Mia T. Wagner , 29. juni 2018

Månedens forfatter i juli er kendt for sine spændingsfyldte kriminalromaner. Månedens forfatter er et pseudonym for de to bestsellerforfattere Anders Klarlund og Jacob Weinreich.

Krimi-pseudonymet, Anna Ekberg, er kåret til månedens forfatter i juli måned på baggrund af de tre bøger, Kærlighed for Voksne, Den Hemmelige Kvinde og Havets børn, der netop er udkommet. 
Alle tre bøger er meget forskellige fortællinger, men ens for alle bøgerne er de personlige dilemmaer, der går helt til kanten.  
Den nyeste bog, Havets børn er en spændingsroman, som både giver indblik i, hvordan det er at være børnesoldat i Afrika, kombineret med en ung dansk kvindes personlige familiedilemma. Bogen er fantastisk spændende og meget anderledes end andre spændingsromaner. 
Det er noget ved bogen, præcis som med de to andre bøger af Ekberg, der gør, at man undervejs kommer hele følelsesregistret igennem. Følelser som afsky, forfærdelse, intens kærlighed og en enorm retfærdighedsfølelse for hovedpersonen kommer alle i spil.  
Bøgerne har alle tre sat et aftryk, som gør, at man husker dem tydeligt og elementer af bøgerne strejfer ofte tankerne. 
Måske er det sådan, mesterværker skal være – vi er i hvert fald fans. 


Hos Plusbog.dk er vi vilde med Anna Ekberg – og vi glæder os til at følge de to herrer, som står bag. Stort tillykke til Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich med Anna Ekbergs titel, som Månedens forfatter i juli måned. 

 

Læs mere og køb bøgerne på Plusbog.dk:

 

af Anna Ekberg
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 300,00 kr. )
Havets børn , af Anna Ekberg
Beskrivelse:
I Havets børn af Anna Ekberg ændres hele Rebekkas verden på et splitsekund. Rebekka kører, sammen med sin mor og sit ufødte barn, galt på vej til hospitalet, hvor Rebekka skal føde. Rebekka mister den morgen både sin mor og sit barn. At Rebekka overlever opfattes som et mirakel, men er det i virkeligheden en forbandelse?
Historien foregår sytten år efter ulykken. Rebekka er efter lang tids arbejde ved at komme videre efter ulykken. Hun er 34 og succesfuld ejendomsmægler i luksus segmentet: landejendomme i Jylland. Hendes liv går den rigtige vej, og det tegner lyst forude, lige indtil skæbnen rammer igen. Rebekka rammes af livstruende kræftsygdom. Rebekka bliver chokeret, da hun får lægens dom, nemlig at hun kun kan overleve hvis hun får en knoglemarvstransplantation fra et nært familiemedlem. Rebekka har aldrig haft søskende. Derfor er hendes far den eneste chance. Undersøgelserne viser, at Rebekkas far ikke er et match, og dermed dør det sidste håb. Indtil faderens hemmelighed kommer frem. Hemmeligheden som faderen har holdt hemmelig siden Rebekkas ulykke. Rebekkas datter døde ikke den nat, og måske lever hun stadig.
I mellemtiden, oplever drabsefterforskeren Kim et forfærdeligt syn. En kvinde er blevet myrdet, et scenarie Kim har set mange gange før. Men morderen har taget et en del af kvindens krop med sig som trofæ. Det er noget som ikke blot peget på morderens identitet, men på en yderligere konspiration. En politiopgave, som bevæger sig langt ud over Danmarks grænser, og ind i mørkets hjerte.
Havets børn er en historie om uretfærdighed. Om aldrig at give op, selv når det ser håbløst ud, og alt håb synes ude. Havets børn er en episk fortælling om en mor og en datter, om mennesker der opsøger hinanden på tværs af kontinenter, om kærlighed, længsel, og om at overkomme det utrolige.

 

af Anna Ekberg
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 150,00 kr. )
Kærlighed for voksne , af Anna Ekberg
Beskrivelse:
KÆRLIGHED FOR VOKSNE er den anden kærlighedskrimi fra Anna Ekberg. En bog om ægteskabet, lidenskab, sex og mord.
Christian holder bilen gemt i skoven, så Leonora ikke kan se ham. Hun løber lige derude på vejen – Leonora, hans kone gennem 20 år. Hun har musik i ørerne og er dybt fordybet i sit løb og i sig selv. Leonora ser intet og har ingen anelse om, at han om lidt i skjul af både mørke og regn vil indhente hende, snige sig ind på hende bagfra med bilens lygter slukket, og gøre ende på deres ægteskab på brutal vis.
Christian og Leonora er parret, der har det hele: et godt ægteskab, drømmehuset med udsigt ud over Vejle fjord og deres søn er netop blevet erklæret rask efter lang tid sygdom. Men til en firmafest ved Christians arbejde, ser Leonora ham sammen med en yngre kvinde og indser, at hun måske vil blive forladt.
Tænkt, at han kan gøre det. Tænk, at Christian kan forlade den kvinde, som ofrede sin karriere, som ofrede alt for at passe deres syge søn og tage sig af familien. Leonora beslutter sig for, at hun nægter at stå tilbage som konen, der blev forladt – uanset hvad. Uanset hvilke midler hun er nødt til at gøre brug af.
Anna Ekbergs KÆRLIGHED FOR VOKSNE er en bog, der handler om ægteskabet, og om hvem der i et forhold ofrer mest, et par forholds vindere og tabere og om sex, lidenskab og mord. KÆRLIGHED FOR VOKSNE af Anna Ekberg er en perfekt opfølger til forfatterens første kærlighedskrimi DEN HEMMELIGE KVINDE, som du finder her.

 

af Anna Ekberg
Paperback, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 77 kr.
  ( 130,00 kr. )
Den hemmelige kvinde , af Anna Ekberg
Beskrivelse:
Ny kærlighedskrimi af mændene bag A.J. Kazinski.

Louise bor på Christiansø, hvor hun lever et godt liv sammen med Joachim, som er forfatter. Hun driver den lille café på øen. En travl dag midt på sommeren, dukker en mand op, som kalder sig Edmund. Han hævder, at Louise i virkeligheden ikke hedder Louise, men at hun er hans kone, Helene, der forsvandt sporløst tre år tidligere fra Silkeborg. Der opstår tumult, da Louise og Joachim prøver at få manden ud af cafén, og de tilkalder politiet.

Edmund kan fremvise nogle billeder af sin forsvundne kone, og hun ligner Louise til forveksling. De finder altså hurtigt ud af, at der er noget, der ikke stemmer. Politiet tager derfor dem alle med på stationen – og efter en række omfattende undersøgelser står det klart, at Louise i virkeligheden slet ikke er den, hun tror. En scanning viser, at hun har fået mange hårde slag mod hovedet nogle år tilbage, hvilket kan fremkalde hukommelsestab. Der er dog ingen tvivl. Louise er Helene Söderberg, som er gift med Edmund, mor til to børn og arving til et større forretningsimperium. Hun er nødt til at vende tilbage til sit tidligere liv og finde ud af, hvad der skete, da hun forsvandt en nat for tre år siden. Det betyder også, at hun må sige farvel til Joachim, manden hun elsker.

DEN HEMMELIGE KVINDE er en hæsblæsende krimi om pengebegær, svindel, familiebånd, mord og ikke mindst altoverskyggende kærlighed.

Om Anna Ekberg
DEN HEMMELIGE KVINDE er skrevet af de to bestsellerforfattere Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich under pseudonymet Anna Ekberg. De er også kendte for deres A.J. Kazinski-krimier, som er solgt til en lang række lande og har modtaget en række priser i både Danmark og udlandet.

Tags:   Anna Ekberg

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Gaveguiden til gravide og forældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display