Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Rækkefølge i Jakob Melanders bøger

Vi har lavet en lille oversigt til dig, som gerne vil have et overblik over rækkefølgen og måske se, hvor den anmelderroste serie om Lars Winkler startede.

af

- d. 01. februar 2019


Jakob Melander har senest udgivet det sjette bind om Lars Winkler, der er en interessant, ligefrem og kontroversiel politiassistent med en fortid som bl.a. punkrocker, BZ'er og misbruger.

Lars Winkler jonglerer alle sine tidligere erfaringer til en fandenivoldskhed, der bl.a. kommer til udtryk i hans dagligdag som betjent i Københavns Politi, og som også giver sine udfordringer som far.

Om du vil være med fra starten eller springe ind et tilfældigt sted i serien, er op til dig, men herunder kan du få et overblik over bøgerne om Lars Winkler og hans udfordringer.

 

Rækkefølgen i serien om Lars Winkler

Fjenden iblandt os - Sjette og seneste bind

Fjenden iblandt os er Lars Winkler tilbage efter endt orlov. Efter en lang periode er det lykkedes beboerforeningen og kommunen at få vendt den nedadgående spiral. Borgmesteren planlægger nu et besøg til ghettoen Oksevænget. Politiet lægger en jernring om området, så længe borgmesteren er på stedet. Ingen kommer ind, og ingen kommer ud. Da en beboer finder liget af en otteårig pige i skraldecontaineren, bryder helvede løs.

 

De døde og de ufødte - Femte bind

I bogen De døde og de ufødte bliver to mænd henrettet i en bil med en maskinpistol. Lars Winkler får nok at se til, da drabsvåbnet leder ham mod rockermiljøet. For at opspore sin biologiske mor er journalisten Louise rejst til Vietnam, men da hendes meddeler bliver skudt, flygter hun tilbage til Danmark. Nu er det ikke kun politiet, der leder efter hende.

 

Det bedste til mig og mine venner - Fjerde bind

Fem dage før jul findes et lig hængende under Ballongyngen, stukket ihjel og spændt fast til bunden af gondolen. Sagen trækker tråde tilbage til en Gasolin-koncert i 1970’erne i Tivoli, et kollektiv på Østerbro og en voldsom drabssag på Christiania i 2007. Lars Winkler er på sagen, men alle holder munden lukket.
 

 

De berusedes vej - Tredje bind

Lars Winkler finder efter en eksplosion i De berusedes vej et maltrakteret lig, som viser sig at være hans gamle ven journalisten Thorbjørn Lehbæk. Var han offer for et attentat? Eller var han selv ved at fremstille en bombe? Efterforskningen hvirvler op i Lars og Thorbjørns fortid som punkere i BZ-miljøet.

 

Serafine - Andet bind

Serafine er en fængslende krimi om Lars Winkler, hvor han sættes på sagen om mordet på Københavns overborgmester Mogens Winther-Sørensen. Eneste spor er den prostituerede kvinde, som nægter at opgive mere end sit fornavn: Serafine. Sagen kompliceres af den dræbtes mor, som blander sig i sagen godt hjulpet på vej af Lars Winklers ærkefjende.

 

Øjesten - Første spændende bind

I bogen Øjesten møder vi for første gang enspænderen og den tidligere punker Lars Winkler. En kvinde findes myrdet med øjnene fjernet med kirurgisk præcision. Sagen døbes “Ole Lukøje-sagen”, og Lars Winkler står i spidsen for efterforskningen. Samtidig har han problemer hjemme: konen har forladt ham og datteren er i oprør. I afdelingen vogter fjender over ham.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner