Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
Kurv

Rækkefølgen på Camilla Läckbergs bøger

Den svenske forfatter Camilla Läckberg har blandt andet skrevet den populære Fjällbacka-serie. Camilla Läckberg er opvokset i Fjällbacka, og det er også der, og i det omkringliggende område hendes bøger foregår. Se rækkefølgen på hendes serier her. 

 

af

- d. 09. januar 2023

Camilla Läckberg blev lynhurtigt kendt som Sveriges krimidronning, da hun udgav første bog Isprinsessen i serien Fjällbacka tilbage i 2005. Siden er det blevet til hele elleve bøger i denne fantastiske krimiserie. Senere er Faye-serien kommet til, og nu er hun aktuel med en spritny thriller-trilogi skrevet sammen med mentalisten Henrik Fexeus.
 


Rækkefølgen af bøgerne i den nye trilogi:

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.
 1. Box (2021)
 2. Kult (2022)

 

Trilogien foregår i Stockholm, hvor vi følger hovedpersonerne Mina Dabiri og Vincent Walder. Mina er efterforsker og Vincent er mentalist, en person som er ekspert i kropssprog og magi, og sammen skal de opklare en række bestialske drab. Deres mørke fortid og personligheder vanskeliggør dog opklaringsarbejdet, og det viser sig, at de er forbundet til de uhyggelige mord. Vi glæder os allerede til resten af serien.

 

Rækkefølgen af bøgerne i Faye-serien:

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

 1. Det gyldne bur (2019)
 2. Vinger af sølv (2020)

Vinger af sølv - Bog 2 Det gyldne bur - Bog 1        

 


Hovedpersonen i serien er kvinden Faye. Udefra ser alt godt ud, hun er gift, de har en dejlig datter, bor i en luksuriøs lejlighed og mangler ikke penge. Men alt er ikke så perfekt, som det ser ud. Faye har forfærdelige minder, fra da hun var yngre. Hendes usikkerhed sætter sine spor. Hun bliver holdt i et psykisk jerngreb af sin mand, og han er hende utro. Verdenen bliver vendt på hovedet, da hun opdager dette. Som om det ikke var nok, så forsvinder deres datter pludseligt. Nu er det nok for Faye, og hun tager sagen i egen hånd. Faye-serien består af to bøger. Første bog i serien, Det gyldne bur, udkom i 2019. Året efter udkom bog nummer to, Vinger af sølv.

 

Rækkefølgen af bøgerne i Fjällbacka-serien:

 1. Isprinsessen (2005)
 2. Prædikanten (2006)
 3. Stenhuggeren (2007)
 4. Ulykkesfuglen (2008)
 5. Tyskerungen (2009)
 6. Havfruen (2010)
 7. Fyrmesteren (2011)
 8. Englemagersken (2012)
 9. Løvetæmmeren (2015)
 10. Heksen (2017)
 11. Gøgeungen (2023)

Heksen - Bog 10 Løvetæmmeren - Bog 9 Englemagersken - Bog 8 Fyrmesteren - Bog 7 Havfruen - Bog 6

 

Tyskerungen - Bog 5 Ulykkesfuglen - Bog4 Stenhuggeren Prædikanten - Bog 2 Isprinsessen - Bog 1  

 

Serien foregår på Sveriges vestkyst, i Fjällbacka. Hovedpersonerne er forfatteren Erica Falk og hendes mand Patrik Hedström, der arbejder som kriminalbetjent. I serien følger vi Erica og Patrik i deres hverdag - hvordan de opklarer besynderlige og grusomme forbrydelser, der bliver begået i Fjällbacka og området omkring. I starten er Erica skræmt af forbrydelserne. Denne tilgang ændres over tid, og hun begynder selv at opsøge mysterierne. Fjällbacka-serien består af i alt elleve bøger. Første bog i serien hedder Isprinsessen og blev skrevet tilbage i 2005. Senere er Prædikanten, Stenhuggeren, Ulykkesfuglen, Tyskerungen, HavfruenFyrmesterne, Englemagersken, Løvetæmmeren og Heksen kommet til. Senest er Gøgeungen udkommet i januar 2023. Bøgerne har hvert deres plot, og kan læses hver for sig. Men for at få den største oplevelse af serien anbefales det at læse den i rækkefølge.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner