plusbog logo
Plusbog logo

 

blogImage390
blogImage390

Rækkefølgen på Arne Dahls bøger

Arne Dahl har igennem serierne om A-gruppen, Opcop-gruppen og senest i serien med Sam Berger & Molly Blom sikret sig international krimistjernestatus. Hans bøger er da også oversat til over 30 forskellige sprog.

af

- d. 31. oktober 2018

Bag den succesfulde og prisbelønnede svenske krimiforfatter Arne Dahl gemmer sig forfatter og litteraturkritiker Jan Arnald, der også udgiver bøger i sit eget navn bl.a. thrilleren Intimus fra 2010. Det er dog som Arne Dahl, at succesen er sikret igennem serierne om A-gruppen, Opcop-gruppen og senest Sam Berger & Molly Blom.

Serien, der skød gang i Arne Dahls megasucces, er A-gruppen. Han lagde da også hårdt ud med at fortælle, at der ville komme 11 bind i serien kort efter udgivelsen af første bind i 1999. Satsningen bar frugt, ikke mindst på grund af talentet og den medrivende skrivestil, der blev lagt for dagen.

Efter A-gruppens afslutning i bogen Elleve fra 2008, fortsatte flere af figurerne med over i serien om Opcop-gruppen, der så dagens lys i 2011 og blev til de fire bind du kan se i rækkefølgen herunder. Arne Dahl valgte i 2016 at smide alle sine sikre kort og gemte ideer væk og starte helt forfra med en ny krimiserie. Første bind er bogen Skyggezone. Bogen blev, i hjemlandet Sverige, fremhævet som ”Den bedste svenske kriminalroman nogensinde” af en svensk avis.

Arne Dahl er aktuel med 3. bind i serien om Sam Berger & Molly Blom; Midtvand. Se rækkefølgen på alle Arne Dahls bøger herunder.

 

Sam Berger & Molly Blom

Midtvand - 3. bind

I tredje bog i serien om Sam Berger og Molly Blom, Midtvand, møder vi en Sam i vanskeligheder. Sam er på flugt mistænkt for mordet på en morder. Han flygter ud i skærgården og venter på ordre fra Säpos øverste chef. Men hvem kan han stole på? Kan han overhovedet stole på nogen? Stockholm er truet af terror og en eftersøgt morder med en kidnappet pige risikerer at gå fri.

Midtvand

Arne Dahl

Indbundet

Vores normalpris
269 kr
Medlemspris
109 kr
 

Indland - 2. bind

Indland er anden bog i serien om Sam Berger og Molly Blom. Sam og Molly er på flugt fra en retfærdighed, som ikke længere er retfærdig. Sam er tidligere politimand, men efter en sag med forbindelse til Sams eget liv er han ikke længere en del af Stockholms politistyrke. I al hemmelighed har Molly og Sam fået overdraget en gammel sag, hvor morderen allerede er dømt. Men er det virkelig den skyldige?

Indland

Arne Dahl

Indbundet

Vores normalpris
269 kr
Medlemspris
69 kr
 

Skyggezone - 1. bind

Skyggezone er første bind i den nye serie om Sam Berger og Molly Blom. 15-årige Ellen Savinger har været forsvundet i tre uger. Sam Bergers kollega mener ikke, at der ligger en forbrydelse bag; intet lig, ingen forbrydelse. Men Sam frygter, at hun er blevet offer for en seriemorder. Sam kommer i kontakt med Nathalie Fredén, som har indsigt i sagen. Forbindelser til Sam Bergers eget liv kommer frem. Jægeren bliver pludselig den jagede.

Skyggezone

Arne Dahl

Indbundet

Vores normalpris
269 kr
Medlemspris
224 kr

 

 

Opcop - Serien

I Opcop-serien måder vi chefen Paul Hjelm, som er fra den tidligere A-gruppe samt andre medlemmer fra A-gruppen.

To mand frem for en enke - 4. bind i Opcop-serien

To mand frem for en enke er sidste bog i serien om Opcop. Mafiaen i Europa er stærkere end nogensinde før. Markedet for narkotika er blevet langt mere avanceret og metoderne voldelige. En ny konkurrent truer mafiaen. Paul og kollegaerne må tage alle midler i brug for at bekæmpe kriminaliteten. Parvis er Opcops medlemmer sendt rundt i verden og befinder sig nu i Stockholm, Kina og Calabriens bjerge. Vender de tilbage? Nogle medlemmer er borte, andre er arrede for livet. Det er nu det gælder.

To mand frem for en enke

Arne Dahl

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
59 kr
 

Blindebuk - 3. bind i Opcop-serien

Opcop har igen hænderne fulde med en ny sag i Blindebuk. De overvåger en liga, som organiserer menneskehandel. De tidligere A-gruppemedlemmer og deres nye kollegaer i Opcop tvinges til at omprioritere, da det bliver tydeligt, at hele Europas fremtid står på spil. Under fejringen af Europols flytning til et nyt hovedkvarter bliver en EU-kommissær offer for afpresning.  Paul Hjelm kontakter sin gamle kollega Gunnar Nyberg, da det hele ser håbløst ud, og sender ham ind i løvens hule.

Blindebuk

Arne Dahl

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
29 kr
 

Stoleleg - 2. bind i Opcop-serien

Stoleleg er fangere på en fængselsø begyndt at æde hinanden og skræmmende eksperimenter kommer frem i lyset. Paul Hjelm og Opcop-gruppen leder efter en sammenhæng. På få dage sker tre opsigtsvækkende dødsfald: en plastikkirurg med terrorforbindelser findes hængt i sit hjem i Belgien, en albansk våbenhandler bliver skudt i Stockholm, og en tjekkisk EU-parlamentariker bliver fundet død. Opcop-enheden indleder jagten på en eller flere mordere.

Stoleleg

Arne Dahl

Indbundet

Vores normalpris
269 kr
Medlemspris
224 kr
 

Hviskeleg - 1. bind i Opcop-serien

Hviskeleg er første bind i serien om den operative enhed Opcop, som en uafhængig fortsættelse af serien om A-gruppen. Opcop er en hemmelig operativ enhed under Europol med sæde i Haag. Med kontakter over hele Europa skal de bekæmpe international kriminalitet. A-gruppen blev nedlagt, men flere af gruppens medlemmer var ikke klar til at stoppe og genforenes i Opcop. Internettet og de sociale medier gør den rå kriminalitet grænseløs.

 

 

A-Gruppen

Elleve - 11. bind i A-Gruppen

Elleve er afslutningen og begyndelsen for Paul Hjelm, Kerstin Holm og de andre. Ti politifolk fra den nu nedlagte A-gruppe er flygtet ud på landet for at være sammen og fortælle historier på en herregård. En mistanke vækkes eftersom historierne fortælles. Er de blevet narret? Et intensivt døgn indledes og minder efterhånden mere og mere om Agatha Christies Ti små negerdrenge.

Elleve

Arne Dahl

Hæftet

Vores normalpris
269 kr
Medlemspris
224 kr
 

Himmeløje - 10. bind i A-Gruppen

Himmeløje kommer A-gruppen på overarbejde, da et røveri i en videobutik fanges på et overvågningskamera. Der trækkes tråde fra forbrydelsen til internettet, hvor der handles med ulovlige slankemidler og til et bizart prostitutionsmiljø. A-gruppens eksistens er truet.

Himmeløje

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

Efterskælv - 9. bind i A-Gruppen

Hvordan ville medierne, politiet og borgerne reagere, hvis der kom terrorisme til landet? Det lader til, at terrorismen er landet i Sverige, da en tunnelbanevogn i Stockholm sprænges i luften. En gruppe unge indvandrere påtager sig skylden, og det står hurtigt klart, at der findes aktive terrorceller i Skandinavien. Efterskælv er niende bind i serien.

Efterskælv

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

Mørketal - 8. bind i A-Gruppen

På en lejrskole i de dybe ångermanlandske skove forsvinder en af pigerne. Mystiske baltiske biler er set nær lejrskolen, tre registrerede pædofile bor i området, og pigen selv lader til at bære på mørke hemmeligheder. Grundet de mange urovækkende tegn kobles A-gruppen på sagen. Mørketal er ottende bind i serien om A-gruppen.

Mørketal

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

Dødsmesse - 7. bind i A-Gruppen

I bogen Dødsmesse, som er syvende bind, løber Pauls Hjelms eks-kone ærinder i en bank i Stockholm. Det bliver optakten til et forløb, bestående af et voldsomt gidseldrama, et mystisk skrivebord fra 1700-tallet og fossiler. Alt dette fordi en enkelt mand vil ændre fortiden. Paul Hjelm og A-gruppen står nu overfor en gåde. Hvad er det, der ikke stemmer ved gidseltagningen i banken?

Dødsmesse

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

En skærsommernatsdrøm - 6. bind i serien

I sjette bind En skærsommernatsdrøm bør roen, som ofte medfølger midsommer og ferietiden, indfinde sig hos A-gruppen. I stedet bliver det en af de mest intense uger, da en flod af voldsforbrydelser skyller ind over Stockholm, og ender med at blive personligt.

En skærsommernatsdrøm

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

Vældige vande – 5. bind i serien

Vældige vande er femte bog i serien om A-gruppen, hvor fem udvisningsdømte afrikanere sidder i et køkken. Kun fire forlader lejligheden i live, efter politiet har stormet lejligheden. En forkølet indbrudstyv bryder ind i en lejlighed et andet sted i byen. Hændelserne åbner op for noget fra A-gruppens fortid.

Vældige vande

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

Europa blues – 4. bind i serien

Et makabert fund gøres i zoologisk have i Stockholm. På vej hjem fra en fødselsdag skydes en lille pige. Otte østeuropæiske kvinder forsvinder sporløst fra en flygtningelejr. En 90-årig professor kører rundt i Stockholms undergrundsbane med døden som selskab. I en afrevet hånd på jernbanesporet ringer en mobiltelefon. A-gruppen tager sig af sagen. Efterforskningen breder sig langsomt ud over Europa. Europa Blues er fjerde bind om A-gruppen.

Europa blues

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

Op til toppen af bjerget – 3. bind i serien

I tredje bog Op til toppen af bjerget genopstår A-gruppen. Efter et slagsmål på et værtshus forbløder en fodboldsupporter i Stockholm. Et overraskende forløb, der trækker i flere retninger, viser sig at ligge bag slagsmålet. I Kumla eksploderer en celle. En massakre, som ligner et opgør i underverden, finder sted i Sickla. Grove overgreb dokumenteres på internettet. I Danderyd passer en narkohandler sin have. Og en retning mod politiet, som arbejder med en skjult dagsorden, og en fremtid truet af terror.

Op til toppen af bjerget

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

Ondt blod – 2. bind i serien

Sverige er ved at importere sin første amerikanske seriemorder. I Ondt blod underrettes specialenheden A-gruppen af FBI, at en brutal seriemorder er på vej med flyet mod Stockholm. Men ingen ved hvem af passagererne, det er. Morderen har på sadistiskvis tortureret en svensk litteraturkritiker ihjel i et kosteskab i Newark lufthavn. Paul Hjelm og A-gruppen trækkes ind i et gruopvækkende hændelsesforløb.

Ondt blod

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr
 

Misterioso – 1. bind i serien

Misterioso findes en finansmand myrdet i sit hjem. Derefter endnu en. Alt tyder på, at det fortsætter på denne måde. A-gruppen sættes på sagen. En håndplukket gruppe på seks politifolk med hver deres personlighed, særheder og kompetencer. A-gruppen bliver Rigskriminalpolitiets specialenhed for international voldskriminalitet. Hvem er morderen, der sidder i stuerne, skyder finansmændene med to kugler i hovedet uden at efterlade sig spor?

Misterioso

Arne Dahl

Paperback

Vores normalpris
114 kr
Medlemspris
94 kr

 

Under eget navn, Jan Arnald

Intimus

På Ninety Mile Beach i Australien møder Mirra og Ferry hinanden. Alt er spejlvendt her. April er en efterårsmåned, løvet falder i påsken og månen vender på hovedet. 20 år senere sidder Mirra på en fertilitetsklinik med sin mand, og husker det løfte hun gav Ferry. Hun genfinder Ferry på nettet, men er de stadig de samme som for 20 år siden? Der er noget, der ikke stemmer.

Intimus

Jan Arnald

Vores normalpris
84 kr
Medlemspris
68 kr

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK