Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Rækkefølge

Rækkefølgen på Øbro og Tornbjergs bøger

Af  Mia Wagner , 23. august 2018

Øbro & Tornbjerg er netop nu udkommet med ”De ustraffede”, som er 6. bog i serien om kriminalpsykolog Katrine Wraa. Serien tæller nu 6 udgivelser, og vi har lavet en liste så du nemt kan få et overblik over rækkefølgen.

Det danske ægtepar Jeanette Øbro & Ole Tornbjerg debuterede i 2010 som skønlitterære forfattere, da de udkom med ”skrig under vand”. Bogen vandt Politikens store krimikonkurrence og blev en af årets bestsellers. Det blev den første bog af en serie af krimier, som parret skrev om profileringsekspert og psykolog Katrine Wraa som hovedperson. Den populære bog blev fulgt op af flere anmelderroste kriminal-romaner, der har givet forfatterparret en stor læserskare. De er nu senest udkommet med den 6. bog i serien ” De ustraffede”.

I 2015 blev parrets position som nogle af Danmarks mest populære forfattere slået fast, da de vandt Martha Prisen for ”Det norske job”.

Rækkefølgen på Øbro & Tornbjergs serie om Katrine Wraa

2018 - De ustraffede

2016 - Pigen og vogteren

2014 - Det norske job

2013 - Evas sidste nat

2011 - Djævlens ansigt

2010 - Skrig under vand

 

af Jeanette Øbro og O...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 89 kr.
  ( 250,00 kr. )
De ustraffede , af Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg
Beskrivelse:
Så er Katrine Wraa på banen igen, i denne 6. roman i Øbro & Thornbjergs spændende krimiserie.

En mand bliver fundet hængt på Kalvebod Fælled på Amager. Det ligner umiddelbart et selvmord, men retsmedicinerne finder tegn på, at manden er blevet bedøvet før hængningen.

Katrine Wraa er i gang med at undersøge, hvorfor der falder meget få domme i voldtægtssager, da hun opdager en forbindelse til den hængte mand – og til en række andre sager, hvor mænd, der tidligere har været sigtet for voldtægt, er blevet fundet døde under mystiske omstændigheder.

Sammen med efterforskningstemaet jager Katrine Wraa gerningspersonerne igennem dele af Købenahvn og Amager, men intet går så nemt og gerningspersonerne har en strategi for deres mission. SPørgsmålet er om Katrine og efterforskningsteamet kan nå at får stoppet dem, inden den næste mand må lade livet...


Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg debuterede i 2010 med Skrig under vand, der vandt Politikens store krimikonkurrence og blev en af årets bestsellere. Skrig under vand blev fulgt op af de anmelderroste romaner: Djævlens ansigt (2011), Evas sidste nat (2013), Det norske job (2014) og derpå Pigen og Vogteren (2016).Parrets position som nogle af Danmarks mest populære forfattere blev slået fast, da de vandt Martha Prisen i 2015 for Det norske job.

af Øbro og Tornbjerg
Paperback, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 105 kr.
  ( 130,00 kr. )
Pigen og vogteren , af Øbro og Tornbjerg
Beskrivelse:
Psykoterapeuten Alice Milford, der er en af de skarpeste kritikere af medicinalbranchens tætte favntag med psykiatrien, findes død i sit hus på Frederiksberg. Hun er blevet slået ned med en lerbuste, som er lavet af hendes egen datter.
Kriminalpsykologen Katrine Wraa, som kæmper med at få hverdagen til at fungere efter et stort tab, bliver sat på sagen. Katrine optrevler både nye og gamle klienthistorier, afdækker terapeutens komplicerede privatliv og begynder at grave i medicinalbranchens økonomiske interesser i det psykiatriske diagnosesystem. Det viser sig hurtigt, at ingenting er, hvad det umiddelbart ser ud til at være.
Pigen og Vogteren er en historie om det menneskelige sinds allermørkeste sider. Romanen er femte selvstændige roman af Martha Pris-vinderne Øbro & Tornbjerg.

af Øbro og Tornbjerg
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 150,00 kr. )
Det norske job , af Øbro og Tornbjerg
Beskrivelse:
Det norske job af Ole Tornbjerg & Jeanette Øbro Gerlow fortæller historien om et internationalt magtspil i krigen mod narko, og en ondsindethed uden sidestykke, som ramler sammen med jagten efter en forsvunden lille dreng, og en gangster der (muligvis) ønsker at blive et bedre menneske.
Katrine Wraa er kriminalpsykolog og gravid med sit første barn sammen med efterforsker Jens Høgh. Da der modtages efterretninger om, at den undslupne danske drabsmand og smugler, Jim Hellberg, er set i Caribien, er Katrine netop kommet tilbage fra sin suspendering. For Katrine er Jim Hellberg ikke en hvilken som helst gangster. Han stod i spidsen for den kriminelle organisation, som hun var med til at afsløre, og det var hans skyld, at hun måtte dræbe en mand i selvforsvar.
Jim Hellberg er flygtet til Seagrape Island, som er en lille paradis-ø i De Britiske Jomfruøer i Caribien. Han ved ikke, om han nogensinde ser sin 6-årige søn Lukas igen, og han savner ham. Han er en presset mand; en orkan har ødelagt det strandhotel, han har bygget, og politiet har lagt beslag på hans penge reserver. Pludselig en dag ankommer en tiltrækkende norsk skibsrederdatter, og Jim får en idé, som også inddrager en rå colombiansk narkohandler.
Desværre går det ikke helt efter planen, og Lukas er snart i colombianernes hænder, hvis motto er "tillid er godt, men et gidsel er bedre". Colombianeren jagtes af det amerikanske narkopoliti, Jens Høgh jagter Jim Hellberg, Katrine søger desperat efter Lukas. Og det britiske politi ønsker dem alle hen, hvor kokabladene gror.


Om forfatterne:
Jeanette Øbro Gerlow er uddannet jordemoder og senere kommunikationsuddannet. Hun har arbejdet som konsulent og projektleder. Ole Tornbjerg har læst kommunikation og er uddannet filmproducer. Han har i mange år arbejdet som instruktør, producer og producent i tv- og filmbranchen. Parret er gift og har tre børn.

af Øbro og Tornbjerg
Paperback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 130,00 kr. )
Evas sidste nat , af Øbro og Tornbjerg
Beskrivelse:
En ung kvinde bliver skudt i en trappeopgang i Sankt Petersborg. Sammen med den kompromisløse danske journalist Jakob Wilder var hun midt i arbejdet med en afslørende dokumentarfilm, der skulle give genlyd fra København til Kreml. Wilder ved, at han for både hendes og sandhedens skyld må gøre filmen færdig alene. Da Wilder kommer i besiddelse af et gammelt foto, tager begivenhederne en uventet retning. Billedet er taget i Leningrad i 1972 og viserprofileringseksperten Katrine Wraas mor, Eva, i selskab med tre mænd. Den ene er i dag skrupelløs forretningsmand med mere end tætte forbindelser til den russiske præsident. Den anden er siden blevet dansk energiminister. Den tredje er ukendt og står med armen om Eva. Katrine Wraa er på dette tidspunkt suspenderet fra sit job i politiet og er stadig rystet efter nyheden om, at hendes far ikke er hendes biologiske far. Nu kaster hun sig sammen med Jakob Wilder ud i den mest personlige efterforskning i sit liv. Jagten på sandheden om sine forældre. Den bliver ikke det eneste hun finder.
EVAS SIDSTE NAT er tredje bind i serien om Katrine Wraa. Forfatterparret Jeanette Øbro Gerlow og Ole Tornbjerg vandt i 2010 Politikens Store Krimikonkurrence med bestselleren Skrig under vand, der i 2011 blev fulgt op af Djævlens ansigt. Begge bøger er solgt til udgivelse i Tyskland, Holland, Norge, Polen og Island. Parret er gift og har tre børn.

af Øbro og Tornbjerg
Hardback, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 150,00 kr. )
Djævlens ansigt , af Øbro og Tornbjerg
Beskrivelse:
Han er en helt almindelig mand. Tror du. Men det kan koste dig livet, hvis du ser hans sande ansigt. Det forkullede lig af en kvinde bliver fundet i en afbrændt bil i København og til alles gru viser det sig, at kvinden ikke var død, da bilen brød i brand. Drabsefterforskningen sender psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa ud på en sag, sammen med makkeren Jens Høgh, hvor hun møder kreative gangstere, mennesker der vil gøre alt for at skjule fortiden og parallelverdener med deres helt egne regler og logik. Katrine Wraa får i sit private liv en meget overraskende viden, der kommer til at vende op og ned på hendes liv. DJÆVLENS ANSIGT er anden bog i en serie med profileringseksperten Katrine Wraa. Første bog, SKRIG UNDER VAND, der vandt Politikens Store Krimikonkurrence, udkom i 2010 og blev med over 70.000 solgte eksemplarer en af årets bedst sælgende bøger. Skrig under vand er solgt til udgivelse i Norge, Tyskland, Holland og Polen. JEANETTE ØBRO er uddannet jordemoder og senere kommunikationsuddannet. Hun har arbejdet som konsulent og projektleder og er i dag fuldtidsforfatter. OLE TORNBJERG har læst kommunikation og er uddannet filmproducer. Han har i mange år arbejdet som instruktør, producer og producent i tv- og filmbranchen. Han er i dag fuldtidsforfatter. Parret er gift, har tre børn og bor i Hillerød.

af Øbro og Tornbjerg
Paperback, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 85 kr.
  ( 130,00 kr. )
Skrig under vand PB , af Øbro og Tornbjerg
Beskrivelse:
Profileringseksperten Katrine Wraa, der netop er vendt hjem til Danmark efter i en årrække at have arbejdet i England, får sin sag for, da hun på sin første arbejdsdag i den danske politietat bliver bedt om at assistere ved opklaringen af et brutalt mord på en yngre fødselslæge. Ved første øjekast er der ikke meget, der tyder på, at lægen havde fjender, der ønskede ham død, men i løbet af efterforskningen går det op for Katrine Wraa og hendes makker Jens Høgh, at der er flere, som nærede et dybtfølt had til ham. Men mens de to nærmer sig et gennembrud i efterforskningen, følger en iskold morder dem fra sidelinjen. En morder, der er klar til at slå ihjel igen …

 

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display